Velke dakujem chcem vyslovit Latankovi, ktory obsah kalendaru nahodil do databazy
Chcem vas poprosit, ak najdete chyby, ci uz:
- v kalendari chyba akcia, ktora by tam mala byt,
- v kalendari pri niektorej akcii je chyba,
- kalendar nefunguje tak ako ma (technicky),
- chyba vam funkcia kalendara, ktora by tam mala byt,
napiste do tejto temy.
Dakujem!
Čoskoro pribudnú Zemplínsky cyklomaratón, rakúske cestné cyklomaratóny, MTB Cz 24-hodinovky, doplníme Valašskopovažskú sériu 2010, cestné cyklomaratóny Trnava-Rysy, Ba-Jasná, niektoré zahraničné MTB etapové preteky, opravíme názvy, vyhodíme jednu Jarnú klasiku a podobne.
Bude dobré, keď priebežne napíšete vaše tipy, návrhy a upozorníte na chyby v kalendári.
9.máj 2010
6.jún 2010
5.september 2010 finále
Tradičné podujatie, ktoré sa koná už 8 rokom. Je to akcia zložená z troch pretekov. Zúčastňujú sa jej všetky vekové kategórie od detí až po veteránov. Dĺžka tratí od 2,4km až po 20km. Špecialitou sú rodinné štafety. Každoročne sa pretekov zúčastní veľa detí, mládeže a aj dospelých. Je to príjemná rodinná akcia. Po finálových pretekoch bude bohatá tombola!
Pri kazdej akcii mozete jednoducho povedat, ze sa planujete zucastnit na akcii (staci jeden klik). Samozrejme nejde o nic zavazne, ale budeme mat dobry prehlad kto sa chysta na ktore preteky - aky je zaujem spomedzi MTBiker uzivatelov, ci tam bude kamarat, ci tam bude konkurencia...
za mna vdaka
Napis mi, alebo mi daj screenshoty, co si mal vo vsetkych 4 taboch toho filtra.
Diky
Napis mi, alebo mi daj screenshoty, co si mal vo vsetkych 4 taboch toho filtra.
Diky
1. vsetky hodnoty vychodzie
2. na lubovolnej zalozke klikni na "zobrazit akcie" (je jedno co je zaskrtnute) a potom zobrazi toto:
(prehliadac: Opera 10.51)