Toto už nemusíte čítať.
chcem kupit jazdeny bike, a moc sa este nevyznam.
Zaujima ma, ci je velky problem, ak je retaz a prip. aj kazeta hrdzavá ? Ako je vidiet na dvoch MTB na obrazku.
Je to za vyhodnu cenu. Da sa na tom este jazdit (ak ano, kolko asi km) rekreacne po polnych cestach ? Alebo je treba co najskor vymenit ?
DAKUJEM
posledný komentár: 6. 4. 2015 o 19:02
Zniceny bicykel... Ked ti da nejaku zlavu kup to cele... A ram vymenis... A vazne by ma zaujimalo kolko za ten bicykel pytal... Ten kus srotu by ti mal odratat a dat cenu len za komponenty
Len vidlica na XTC stala 450 Eur. Cely bike ponuka za 310 Eur. To je aj moja predstava o cene.
Maximalne som pozeral GT Avalanche 2.0 09
Viete o lepsej ponuke za taku cenu ? Alebo podobna vybava v lepsej cene ?
vygitoval priehlbinky... ale to boli male priehlbinky od kamienkov... a nie takto zhuzvana trubka
Ako uz radili chalani vyssie .. popozeraj vypredaje rozne akcie.. a vyber si tam... Vyhni sa bazarovym ponukam lebo z nich si si vybral par hrdzakov a jeden pozuty bike..
preco nie?
Prosím Vás, akú hodnotu majú tieto, vyššie popísané, rok jazdené komponenty na GIANT XTC 4.5 ?
Samozrejme bez rámu.
Zdar. Neviem, ci to je este aktualne prispievat a ci si sa nerozhodol uz kupit ten "popuceny" Giant. Priznam sa, ze som necital celu tuto temu, ale co som videl foto toho ramu, tak nadtym absolutne neuvazuj. To je ram, ktoremu sa uz neda verit. Uvedom si, ze na ten ram posobia rozne sily, od pruznosti, hybnosti, tahu, torznosti a neviem, co este. Viac by vedel napisat odbornik. Ale ide o to, ze tam kde mas ten ram oslabeny (preliacina) tak to v tom bode velmi pravdepodobne "rupsne". A to hovorim o uplne malickych preliaceninach, nie co to mas na tom rame ty. Na ten bicykel, proste uplne zabudni. Moja rada.
Pekny den.
pomaly na neho zabúdam
Mozes pokojne aj rychlo. Do kolko euracov zhanas bike ?