Dobrá štreka s dobrým prevýšením ale da sa to len neviem akom stave je ten chodník z Remetských Hamrov na Vihorlat.
Až na dlhšie strmé tlačenie od chaty Poľana, tak je to celkom v pohode, aj priamo na Vihorlat. Ak neberiem do úvahy nejaké popadané stromy a zopár menších prenášaní. Modrá a žltá z hrebeňa na Morské oká zjazdné len jedným smerom a to dole a aj to veľmi krkolomne. A nakoniec som zo Sninského po modrej do Sniny nešiel. Som sa vrátil a dal pekne žltú do Hámrov, takto som si určite viac zajazdil.
boli tam chlapci nedavno a ze vraj to nebolo nejako velmi prejazdne hlavne dalej od Sninskeho...
Ako si to myslel, ďalej od Sninského? Mi to nesedí do toho, čo sa pýtal, asi si ho nepochopil.
dik za odpoved Jonky za mna presne tak som to myslel..s tym ze sa mi zda jak Majo rozpraval tak uz od Nezabca to bolo potom dalej aj na Strihovske uz o nicom ci jak to vravel??
Ahoj, mohli by ste mi poradiť, či sa dá dostať (teda či to je zjazdné na biku) na Vihorlat cestou cez Zempl. Hámre smerom na Tri tably a ďalej po červenej značke až na Rozdiel a potom po zelenej až na Malé trstie a Vihorlat. Dik za odpoveď...
ano, bol som minule so synatorom,hore po Janickovu skalku mas v pohode cestu..teda stara asfaltka celkom v pohode zjazdna,dalej na tri table su kameniska ale celkom krajom popri trave sa to da ist..ale prudke a najmensie prevody...potom hned s troch tabloch je vystup..bike na plece ale nie je to dlhe..potom sa striedaju zjazdne useky s tymi kde treba tlacit ale potom dalej za Rozdielom je to celkom paradna cesta..nie je to prechadzka ale celkom sa to da
No ako tak pozerám tak tu ozaj skapal psík...
Nevadí každý si bikuje po svojom a po novom...
Neni kdo zorganizovat ani len spoločnu opekačku z light výjazdikom-treba to čím skôr napravit a zvolat celú staru-aj novú čvargu SV-bikeroch aj z okolia budu výtaný...samozrejme aj týnedžersky vek
Takže cez výkend by bolo fajn niekam vyrazit...
Dajte nejaky návrh na výjazdik -najlepšie príroda ...trebars Vihorlatske vrchy a okolie,po prípade a dohodnút sa-adeptov obvolám...
Dlho som nikde nebol...
Takže cez výkend by bolo fajn niekam vyrazit...
Dajte nejaky návrh na výjazdik -najlepšie príroda ...trebars Vihorlatske vrchy a okolie,po prípade a dohodnút sa-adeptov obvolám...
Dlho som nikde nebol...
Dnes som bol na malom vyjazdiku, kondicku zatial nemam na dlhsie tury tak dneska len tak kratko: Snina - Biele kamene - Zemplinske Hamre - Bela - Snina.
Dnes s bratom výlet do Poľska smer Osadne-Balnica-Osadne cca 14km bolo to super krásne traily a miesta kde je bahno sú drevené mostíky aj keď nie v najlepšom stave ale predsa lepšie ako nič čiže zjazd bol na 1*
Chlapci SUPER!... Aj nasa "skupinka" jazdi, boli sme na dajakých pojazdoch, na kameni zopár krát na rýchlovku, kovi bol aj na pretekoch.. Pripájam zopár fotiek. V blízkej dobe by sme mohli dať spoločný výjazd, keď sa doskladám cibibik a potom samozrejme na
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.cykloserver.cz/tipy-na-vylety/detail/?d=124767
Až na dlhšie strmé tlačenie od chaty Poľana, tak je to celkom v pohode, aj priamo na Vihorlat. Ak neberiem do úvahy nejaké popadané stromy a zopár menších prenášaní. Modrá a žltá z hrebeňa na Morské oká zjazdné len jedným smerom a to dole a aj to veľmi krkolomne. A nakoniec som zo Sninského po modrej do Sniny nešiel. Som sa vrátil a dal pekne žltú do Hámrov, takto som si určite viac zajazdil.
Ako si to myslel, ďalej od Sninského? Mi to nesedí do toho, čo sa pýtal, asi si ho nepochopil.
Nevadí každý si bikuje po svojom a po novom...
Neni kdo zorganizovat ani len spoločnu opekačku z light výjazdikom-treba to čím skôr napravit a zvolat celú staru-aj novú čvargu SV-bikeroch aj z okolia budu výtaný...samozrejme aj týnedžersky vek
Dajte nejaky návrh na výjazdik -najlepšie príroda ...trebars Vihorlatske vrchy a okolie,po prípade
Dlho som nikde nebol...
Dajte nejaky návrh na výjazdik -najlepšie príroda ...trebars Vihorlatske vrchy a okolie,po prípade
Dlho som nikde nebol...
....Huraaaaaaaaa