No krásne je dnes,ja keby mohol tak hned idem na oko a ten kámen-len mám ešte rodinne záležitosti-dozvuky po svadbe
Včera perfektne bulo-skoro do 04:00 zábava a tancovačka jak lusk
Majo co še blata bojíš? Neboj nebude a kec budze tak še kus zadrbeme. Tak dojdzece niekto hore či mam čakať alebo ked nie tak pôjdem na cesťák Hm. Ozvite sa na 0908333268 čafte.
Majo co še blata bojíš? Neboj nebude a kec budze tak še kus zadrbeme. Tak dojdzece niekto hore či mam čakať alebo ked nie tak pôjdem na cesťák Hm. Ozvite sa na 0908333268 čafte.
Ak chces tak pod.s nami na Starinu Lenka sa nedala odmietnut,ze ked nikto nejde aby som ju vzal aspon na Starinu...tak ak chces pod ...pôjde asi aj Palino a kludne si vezmi aj ziletku
Aj my sme si vyrazili,ja Lenka Palino sice iba Starina,ale casom nam bolo malo a hlavne Lenka sa este citila fajn tak sme si daly hore k Umartemu...no ale uz len po rampu...bolo fajn...no kedze ja som chcel otestovat este žiletku prilozil som si....aj som zasiel pozriet Johnkyho ,no este nebol doma.Tak so zisiel cez Belu a s napadom ze Johnkyho stretnem cestov volakde z Humenneho naproti,no nic Humenne a spät domov....fotecky no coment nemam mobil Pali sice volaco fotil,ale neverim ze ich tu da
pozerám, ze aj na vychode dnes bolo...mna nasrala sopka , lebo dnes som mal uz byt doma, a pridem asi az na buducu nedelu . tak trosku trenujem ked mozem , a aby ste nehovorili, nejake fotecky roztrasene z mobilu - bo po treningu ked sa trasie ruka krajsie neviem a pocas jazdy nefotim bo ruky mam len dve
Dnes sam partia išiel som naproti Jožkovi Bellovi a Marianovi na Morské oko. No ešte tam neboli tak som im išiel oproti smerom na Remetské Hámre. Spolu sme vyšli naspäť na Oko dali sme pivko posedeli na slniečku, pokecali.Potom naspäť cez Tri table, oni pokračovali dole cez Janíčkovú a ja som ešte vybehol na Sninsky kameň a cez skratku dole juj to bol zjazd. Dnes som dal aj ten najstrmší kopec od kameňolomu riadne čenzo až za sedlom ale paráda to bola. V lese sucho jak v lete, trochu pofukoval vetrík, ale inač krásne počasie. kopa ľudí na Sninskom a Oku. Dnes som nafotil minimum.
Zdravim v okoli Sniny...
Ani niektori Snincania v okoli BA sa nenudili tento vikend...
Zacala sa Cyklomaratonska seria 2010 prvym pretekom vo Svatom Juri...
Sice malo natrenovane, tazky teren po 5. dnoch dazda, ale prekne pocasie ma presvedcilo a dalsich vyse 650 ludi..., takze pekna masovka...
Posielam par fotiek... http://*****saweb.google.com/cyklon.bike/KaktusBikeSvatojurskyMTBMaraton2010#
zdravim vsetkych snincanov vcera sme dali na MTB bikoch sninu do Zemlinskych hamroch potom po žltej na sedlo tri table trochu tazko sa slo bo vela popadanich konarov ale inac pocasie na vybornu potom sme sli na Morske oko smerom na siravu a po hlavnej domov takze suma sumarum 125km http://pokec.azet.sk/frantik0071/fotoalbumy?i9=0fd29fa40b09
Matus89 ja som bol tiež včera na Oku aj na Sninskom kameni. Nejak sme sa museli minúť. Keď som sa vracal z oka cez Tri Table, tak som ešte išiel hore na Sninsky. O ktorej asi ste boli na oku alebo na Tablách? Museli sme sa minúť. na Oku som bol od 12:40 skoro do druhej a potom sme išli hore na Tri Table.
ta my este len o 15:15dosli na Tri table chcel som ist po tej kamenistej ceste len neak som nevedel kade sa ide z Hamroch lebo to nepoznam tak sme isli po zltej a potom sme isli na oko a cez Remecke Hamre domov.Rad by som z vami pobikoval spoznal Vihorlatske vrchy viac lebo velmi to tam nepoznam
Pekné-pekne chalani
Počasíčko ste včera mali ako vyšité na bikovanie ,čo sa z dnešným škaredým nedá porovnat Ale aj tak myslím že to ešte na kratase nebolo dost pofukovalo,hoc slniečko hrialo
jonsak, ten zjazd do kamenolomu si dal prvykrat? este strmsie je to priamo spomedzi kamenov smerom k studnicke. tam je to fakt masaker, ale da sa. to do kamenolomu je oproti tomu vpohode.
Matus89 treba dať dopredu vedieť že prídete a pôjde sa ak chcete.
Marians Skratkou som už išiel, ale ten kopec som išiel po prvý krát. A to na rybniky, tiež niekedy dame, neboj sa no v pohode možno pre nás nemyslím nás dvoch, ale takých bežných. Na horaku zo 100 mm zdvihom je to ltt. a je to o šťastí dá sa tam kedykoľvek letieť cez riaditka. Ja som bol na fulle a v predu mam 130 takže s prehľadom. Niekedy pôjdeme aj na Rybniky hm? Aj vyčistiť chodník aby sa dalo zjazdovať. Už som včera nad tým rozmýšľal že kade by trebalo isť aby netrebalo bicykel nosiť.
Pekné-pekne chalani
Počasíčko ste včera mali ako vyšité na bikovanie ,čo sa z dnešným škaredým nedá porovnat Ale aj tak myslím že to ešte na kratase nebolo dost pofukovalo,hoc slniečko hrialo
Caf, pozdravujem z Tatier a Watzmannu
Ja som sa dal na cestne bajkovanie, ale ked uz Ta tu mam... od Kremenca smerom na Duklu na horskom sa da relativne, ci je to cista magorina?
nazdar spyros, ako si ma tu nasiel?:)
z kremenca na duklu sa na bajku da, je to az na malinke vynimky zjazdne mam to prejdene cele, ale za jeden den to nestihas. daj vediet, keby si sa tu chystal.
jonsak, do kamenolomu to ozaj neda kazdy. ja to davam na 80mm zdvihu. snad mi niekedy na to pozicas aj tvojho fulla skusit:) bol som tam raz s tatarikom a ten to radsej pekne tlacil:) o a rovno na rybniky popri studnicke je to brutalitka. nikdy som nic strmsie nezjazdoval, ale da sa to cele zist. s milanom dunajom sa nam to po zopar neuspesnych pokusoch podarilo, ale musi byt uplne sucho.
no a na tu skratku by sme mohli ist kuknut niekedy na buduci tyzden, hm? tento nejako nestiham.
mal si tam sfotenu poloninu runu. skutocne tam je este vela snehu? mna tam uz dost kare...
Majo tam byva sneh bezne az do polky maja.
Na tej fotke to nie je tak vidiet, ale bol som minuly tyzden u rodicov a bolo to normalne kompet cele biele.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Včera perfektne bulo-skoro do 04:00 zábava a tancovačka jak lusk
Ak chces tak pod.s nami na Starinu Lenka sa nedala odmietnut,ze ked nikto nejde aby som ju vzal aspon na Starinu...tak ak chces pod ...pôjde asi aj Palino a kludne si vezmi aj ziletku
Ani niektori Snincania v okoli BA sa nenudili tento vikend...
Zacala sa Cyklomaratonska seria 2010 prvym pretekom vo Svatom Juri...
Sice malo natrenovane, tazky teren po 5. dnoch dazda, ale prekne pocasie ma presvedcilo a dalsich vyse 650 ludi..., takze pekna masovka...
Posielam par fotiek...
http://*****saweb.google.com/cyklon.bike/KaktusBikeSvatojurskyMTBMaraton2010#
http://pokec.azet.sk/frantik0071/fotoalbumy?i9=0fd29fa40b09
Počasíčko ste včera mali ako vyšité na bikovanie
Marians Skratkou som už išiel, ale ten kopec som išiel po prvý krát. A to na rybniky, tiež niekedy dame, neboj sa
Počasíčko ste včera mali ako vyšité na bikovanie
Caf, pozdravujem z Tatier a Watzmannu
Ja som sa dal na cestne bajkovanie, ale ked uz Ta tu mam... od Kremenca smerom na Duklu na horskom sa da relativne, ci je to cista magorina?
z kremenca na duklu sa na bajku da, je to az na malinke vynimky zjazdne mam to prejdene cele, ale za jeden den to nestihas. daj vediet, keby si sa tu chystal.
jonsak, do kamenolomu to ozaj neda kazdy. ja to davam na 80mm zdvihu. snad mi niekedy na to pozicas aj tvojho fulla skusit:) bol som tam raz s tatarikom a ten to radsej pekne tlacil:) o a rovno na rybniky popri studnicke je to brutalitka. nikdy som nic strmsie nezjazdoval, ale da sa to cele zist. s milanom dunajom sa nam to po zopar neuspesnych pokusoch podarilo, ale musi byt uplne sucho.
no a na tu skratku by sme mohli ist kuknut niekedy na buduci tyzden, hm? tento nejako nestiham.
mal si tam sfotenu poloninu runu. skutocne tam je este vela snehu? mna tam uz dost kare...
marians
Na tej fotke to nie je tak vidiet, ale bol som minuly tyzden u rodicov a bolo to normalne kompet cele biele.