ked som isiel vcera peso z Marianky, kde som bol pozriet Zimny maraton, a vracal som sa cez Malinsky vrch do Race... tak som si spomenul na jeden stary singletrack, ktory som poznal ako prejazdny cca z roku 1985. Chcel by som sa ist nan buduci vikend pozriet...
Otazka znie, su ochotni bratislavski bikeri v pripade, ze by sa dal spojazdnit, urobit na nom nejake brigady... asi bude treba pilit stromy, odpratavat spadnute haluze, mozno i mensie zemne prace - uprava chodnika...
Ak by bol zaujem o obnovu tohto singletracku, dajte mi vediet, a pozriem sa, v akom je stave, pripade urobim foto dokumentaciu.... Inak ten singletrack ma uctihodnu dlzku 7,9 km !!! Ak by sme ho dali dokopy, tak som ochotny ho i zlegalnit a vyznacit ako oficialnu cyklotrasu.....
posledný komentár: 15. 8. 2025 o 12:39
Ale suter nad pamatnikom este tam stale je
Pekne urobený obchvat posedu - super robota.
Ešte sú dva stromy na singli. Ten spodný som trochu presvetlil (v rámci možností)
Druhý je pred posedom. Pridávam jeho foto:
pre mar_tin: Myslím, že na ten prvý strom bude stačiť tá ruská retiazka.
pekne ste dalej porobili, som zvedavy ako momentalne dazde preveria singel, ale snad ho privelmi neznicia. Uz aby bol zas suchy a prekne prejazdny!
Edit: fotky mi nahadzalo od konca..
každopádne bude musieť nastúpiť úderka s motorovými pílami (dve by sa zišli), hrablčkami, lopatami... návrh je začať z horného konca trailu.