Dneska bolo gut , či včera. Dnes o pol jedenástej stretávka pri kameňolome na gazdovskom dvore ide sa niekde do lesa na horákoch na stretávke sa rozhodne kudy sa pojde. Ozvite sa či niekto pôjde aby sme zbytočne nečakali ako to bolo dnes
PO-Svinna-nova dialnica hej viem ze zajtra ju otvaraju ale prave preto som bol dnes nech sa mi tam politici nemocu a zajtra aj kamiony uz budu po tych nasich uzkych cestach lietat.zrejme som prisiel soro lebo nic moc co sa tyka bikerov ani korculiarky som ziadne nevidel.mozno este bolo vsetko v kostole.co ma zarazilo ani jeden cyklista a bolo ich dost ci uz jednotlivci alebo skupinky priamo v meste PO nezdravili ale len co som mesto opusil zdravilo vsetko aj jednu peknu blondinu som pozdravil taky usmev na mna hodila az od ucha k uchu a veselo kyvala.snazil som sa drzat v kolonach po meste takze bolo ok aj ked som dostal zabrat,soferi boli ohladuplni.na konci mesta dvojpruh mokra cesta voda sa leje poriadne kazdy popri mne spomylil na minimum.dialnica nieje zla len skoda ze kratka.naspat som isiel po starej ceste do PO.domov sa islo relativne dobre vietor sa casto otacal,ale uz prisli horucavy nastastie je este dost vlhko.motorkarov nenormane vela isli z kazdej strany.v HE som stretol Snincanov akurat popijali pivko..dost dobre sa islo,ziadne stresy nic taka pohoda,ale po vcerajsku sa mi rano velmi nechcelo vstavat.Ringo mi dofukal gumy,no ono sa ide teraz ovela lachsie ale zadok boli teraz podstatne viac.ani kopcov nebolo vela tu mame skor brižky tak akurat na obracane vajec u slipoch kopce su v PL.
ak piska a vrzga retaz co spravime?dame si sluchatka do usi a zapneme mp3.tym je problem odstraneny..dnes rano sa mi uz nechcelo vracat do garaze tak som ho natrel kuchynskym olejom RACIOL asi dobra znacka bo uz nepiskalo nic.
Heute weg:
som bol pozvany na navstevu k babke v TV nakrmila ma dostatocne a ked som videl ze cesty suche pocasie ok tak som to pustil dole pokade sa bude dat...a dalo sa vsetko az po ciernu nad tisou..zase mi nevysla uz bolo vidno prve domy ale cez tu vodu sa mi nechcelo
inak ok az po motorest strazske-brekov zalievali smolou diery+strk tak ma trochu otrepalo.aj vietor bol kamarat casto menil smer
zvysok.vo velkych kapusanoch jake paradne domy sebe romovia postavili..ale zastavit a fotit som sa neodvazil bolo ich tak horda...nahodou by jednemu nieco nesadlo v gebuli keby na mna naskakali tak ani mlatit by ma nemuseli.dole zatial ziadne muchy ani komare.***** to iba tesne pri stojatej vode.
Vidim chlapi ze len co sa vycasilo uz nam to znovu vsetkym jazdi . Ani ja nie som vynimka. V sobotu som sa vybral na Gazdoran, isiel som solo ako klasicky ale v Stakcine som dobehol snincana Janyho. Tvaril sa tiez ako cyklista tak sme prehodili par slov a dalej sme dobrym oddychovym tempom isli vo dvojke. Pocasie nadherne, vsak šo vam budu ličity , i fotky sa nejake podarili. Vcera som bol na rusnakoch v Kolbasove, vychutnal som si Gazdoran, Karcabu. Ani sam neviem preco ale mam rad tote kopce . Dlhe stupania to je moje .
Tak my vyrážame smer Nová sedlica tam prespíme a ráno štartujeme 1.etapu Zimovčákovej akcie-pomoc na liečbu choručkým detom-Cyklisti detom -Nova sedlica-Košice,aspon takto-držte palce...
no co ako bolo? ja musel vcera zemiaky osypovat takze iba rano maly vyjazdik tu po okoli.dnes idem HE urady a potom zajdem mozno.mam novinku:vlci v noci roztrhali ovce susedovi teraz ich ma o 28ks menej.
Bodka Ty si šef-v nedelu aj včera sme Ta spomínali kde si...
Take akcie,super počasie a Teba nikde...
Tak zhodnotím nedelu-bolo SUPER,len som bol volajaky unavený-neviem prečo,možno slaba trénovanost,málo km,atd...ale vydalo to skoro 130 km.V HE sa nás stretlo 11 žiletkárov-išlo sa smer Medzilaborce-bolo to rýchle miestamy som anina š***** neukázal nos píšem trošku neskoro,ale predsa,až teras som sa k tomu dostal-nebulo kedy šedzec za netom...
ta co zrobim kec ja ani do lesa ani na drahu (bo rychlo chodza)nepasujem tak musim jazdit sam.mam svojsky styl jazdy,dlhe jazdy okolo 200 mi nevadia,ale pomaly.chcem trochu aj prirodu popozerat s cudzimi ludmi sem tam slovicko prehodit a tak..inak fajn pocasie ako stvorene pre mna +30 to ja rad pumpa kupena mozem smelo do PL ondro diki.stretol som dnes aj jonkyho na aute dali sme kec. idem ja druhe pole osypat
Ale máme krásne teplúčko
V pondelok sme boli podporit akciu Cyklisti detom-nezabudnutelny perfektny zážitok-plná dobrej nálady,skvelých ludí,nadčencov bicyklovania,ludia z velkým srdcom,bolo to emotívne a povzbudzujúce-jedným slovom SUPER Držím prsty všetkým čo sa rozhodli točit až do Ašu A Pepa "Jozef Zimovčák"bol najlepší je to borec,makáč a človek silný z obrovským srdcom a pevnou volou... Kdo nevidel,nevie o čom píšem a rozprávam.
Chcem sa podakovat všetkým čo podporili túto akciu-chalani velke DíKY Aspon prvá etapa a šup do bežného reálneho života
pekne a neskusil si jazdu na tom velkom biku?si neviem predstavit ako na tom letel dole kopcom.pozeral som aj ich stranku.ste ma spominali kde som bol...tak nedela PO dialnica a pondelok TV slov.n.mesto cierna n. tisou MI a domov tiez som sa nenudil.prave som prisiel z r.kajne bol som osypat babke bandurky dufam ze uz mam pokoj od nich na cas.idem dat sprchu a ci dakde pojdem neviem mam dost dnes
Ondro pekná akcia, kto nebol tak určite môže ľutovať Bodka my s bratom máme dnes poobede namierené ku Ondrovi do bike servisu, ale autom.. keby si sa nudil tak nás môžeš prísť pozrieť do SV
cauce.no vidzim se se tu deju veci dajake.ja teraz menej chodzil bo koleno bolelo ale uz je to lepsi.
no bodka sluchaj kedz tak na dluhe trate apomaly uz si mal zo mnu prejsc celu zakarpatsku ukrajinu bo vtedy se tak chodzi jednoducho parada jak idzes na 10 dni nabaleny a tak.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ak piska a vrzga retaz co spravime?dame si sluchatka do usi a zapneme mp3.tym je problem odstraneny..dnes rano sa mi uz nechcelo vracat do garaze tak som ho natrel kuchynskym olejom RACIOL asi dobra znacka bo uz nepiskalo nic.
ja idem o 4 00 z VT aby som o 8 00 bol v novej sedlici lebo vtedy je start.
som bol pozvany na navstevu k babke v TV nakrmila ma dostatocne
inak ok az po motorest strazske-brekov zalievali smolou diery+strk tak ma trochu otrepalo.aj vietor bol kamarat casto menil smer
Nedelny vyjazdik na rusnaky.
Take akcie,super počasie a Teba nikde...
Tak zhodnotím nedelu-bolo SUPER,len som bol volajaky unavený-neviem prečo,možno slaba trénovanost,málo km,atd...ale vydalo to skoro 130 km.V HE sa nás stretlo 11 žiletkárov-išlo sa smer Medzilaborce-bolo to rýchle
281km
V pondelok sme boli podporit akciu Cyklisti detom-nezabudnutelny perfektny zážitok-plná dobrej nálady,skvelých ludí,nadčencov bicyklovania,ludia z velkým srdcom,bolo to emotívne a povzbudzujúce-jedným slovom SUPER
Chcem sa podakovat všetkým čo podporili túto akciu-chalani velke DíKY
Bodka my s bratom máme dnes poobede namierené ku Ondrovi do bike servisu, ale autom.. keby si sa nudil tak nás môžeš prísť pozrieť do SV
http://cyklistidetom.sk/aktualne.php?aktualne=20100608223000
no bodka sluchaj kedz tak na dluhe trate apomaly uz si mal zo mnu prejsc celu zakarpatsku ukrajinu bo vtedy se tak chodzi jednoducho parada jak idzes na 10 dni nabaleny a tak.