dalej pre sickych:ale komplet pre sickych .aj pre bodku kedz chces tak o tyzdzen veget tempo s prespanim na polonine rune 1479 metrov na druhy dzen domu. precitajce sebe clanok a popacce fotky.cauce bicyglare.
iste jedna vec pre matusa 89 ked chces ist extrem chod s marianoms na ukrajinu .okolo 200 km a ani neviem kolko prevysenia ale okolo 3000 mozno aj ked som neprehnal.
Parádne počasie a same akcie tak sa ani nedá sedieť pri nete a toľko fotiek pridávať. Na bajku sme boli v sobotu, nedeľu, pondelok, utorok, včera bol oddych a relax a dnes sme boli s Marcelom na singláči, ale je tam ešte dosť mokro tak sme prišli jak prasiatka. A záver nemal chybu keď sa Marcel hodil do bahna Super bolo dnes.
Ešte nejaké foto z akcie cyklisti deťom 7- 8. 6. 2010 fajne bolo len to silné slnko ma už žralo. Super akcia zo super ľuďmi. Vydalo to nejakých 236 km celkovo.
dalej pre sickych:ale komplet pre sickych .aj pre bodku kedz chces tak o tyzdzen veget tempo s prespanim na polonine rune 1479 metrov na druhy dzen domu. precitajce sebe clanok a popacce fotky.cauce bicyglare.
este asi spred dvoch tyzdnou ale tak pridam aj ja dajaku fotku zeby ste mali co pokukac. nas povodny plan bol pezinska baba ale nejak sme to stocili do limbachu nakonec vydalo dajakych 50km
Od 3.-11.7. idu Spisiaci na tyzdenny pobyt do tejto oblasti. Ubytovanie v mestecku Volovec. Mame v plane pojazdit hrebenovky atd. Kto ma zaujem kludne sa moze pridat. Info cez PM.
no ja uz doma dnes len taky kratky vyjazdik-stropkov a spat lebo trebalo vozit strk a nakoniec nic lebo ludze tu maju cirk.sviatok ta nemozem robic
duri77 ukrajina nehrozi nemam platny pass a ani ma to tam netaha
Tak dnes bol zabyty den.Siel som si dnes prevetrat hlavu na Umarte a potom na Zempl.Hamru.A tu sa to zacalo na Hamre siel som po hlavnej kolo kostola smer na Sninu a z bocnej cesty(cez zdruzenu ta cesta) sa vyrutila slabo modra MB-ecka"tuningovana" taky tuning jak na
Nedal mi prednost len tak sa vyrutil cca 60-80km/h,ja som stihol stisnut obidve brzdy preletel som cez volant na cestu a bike sa po ceste kotulal 2m. ,som trochu odrety ale zijem. A ten debil este pomne trubil
Predne koleso na srot uplne dead komplet rafik skriveny,spice vytrhane
Tak som tlacil bike z Hamry do Sniny,este dobre ze som stretol Marcela diki ze si somnou trochu zisiel
Tak toje vsetko a dakujem tomu za odreniny a chrasty.
Sorry za chyby v texte
DUO v8-musiš dávat pozor aj na bláznov čo pirátuju po cestách,skoro sa zahoj
Ja dnes podvečer taka pohodova lajtka s BikeroMarcelom,fajne bolo,taky relax-Sninske.Rybníky smer Umarty-biele kamene,kamenolom,Z.Hamre,ihrisko,bazén pivko atd... počasie na výbornu a Marcel je člen jak sa patrí-som rád že som ho spoznal a že sa k nám pridal do partie Je to makač...zopár foto z dneška
Ahojte bikery zavtra ja divj marian peter rak ideme o 9.15 hod zos stakčina na ruske sedlo pohodovum tempy potum kruhlak jaslo cisna a potum sa uvidiť de chto chce sa može pridatý?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://outdoorhumenne.webgarden.cz/clanky-z-akcii-2/polonina-runa-10-5-2010-2.html
nevahajce jedna se o veget akciu!aj s pivkom aj zo sickym.
Nie nebol mal nejakú robotku doma tak nešiel
http://outdoorhumenne.webgarden.cz/clanky-z-akcii-2/polonina-runa-10-5-2010-2.html
nevahajce jedna se o veget akciu!aj s pivkom aj zo sickym.
ďuri ja chcem isť len neviem či bude dovtedy pas lebo už ubehli dva týždne a nic
a dobre ste si dali tote dni.. dufam ze sa kuknem domov aspon na tyzdedn cez prazdniny tak daco snad pobycikujeme.. ale je to este otazne heh..
duri77 ukrajina nehrozi nemam platny pass
Nedal mi prednost len tak sa vyrutil cca 60-80km/h,ja som stihol stisnut obidve brzdy preletel som cez volant na cestu a bike sa po ceste kotulal 2m.
Predne koleso na srot uplne dead komplet rafik skriveny,spice vytrhane
Tak som tlacil bike z Hamry do Sniny,este dobre ze som stretol Marcela diki ze si somnou trochu zisiel
Tak toje vsetko a dakujem tomu
Sorry za chyby v texte
Ja dnes podvečer taka pohodova lajtka s BikeroMarcelom,fajne bolo,taky relax-Sninske.Rybníky smer Umarty-biele kamene,kamenolom,Z.Hamre,ihrisko,bazén pivko atd...