DuoV8 šoda toho kolesa,hlavne že sa tebe nič nestalo
Zajtra príd za mnou do servisu,mám pre Teba koleso z dvojstenovym ráfkom-darujem Ti ho,lebo tam stojí už 3roky a nič zneho,je jazdené,ale dobré-dá sa na nom bicyklovat
Ja pavza od bicykla,lebo som bol včera na brigáde u švagra,som dokonaný,svalovka jak bejk-bolí ma celý človek.Na najvedšom slnku krompač,lopata a nosenie velkých balvanov,rozoberaly sme kamenne základy starého domu,sama sut posilnovna jak bejk a to pálilo jak sa patrí, potil som sa jak v savne,okrem toho dnes rodinne záležitosti-oslava a tak...
dnes ML-balturs pridal som sa k nim.
ML-radvan-havaj-ML a domov.bolo pod mrakom ale teplo takze ok.domov to hnalo.stretol som bluebikerovcov v zbudskom dlhom boli tam u babky.
medzi havajom a malou polanou sa zosunul kopec foto nemam dosli baterky ale bolo tam kopec stromov-bukov
a este som zabudol...romovia osada zbudz.dlhe predavaju pri ceste hriby krasne velke bukove.
Včera bol lajt poobednajší výjazd ja a Marcel. Dali sme si popod Vihorlat z Hámrov do Kamenice a popod les naspäť do Hamry dalo to 50 km. V Hámroch sme sa stretli s Ondrom dali sme a domov.
Kolego zo Starého vytaj na fore
Neviem konkretne že čo cez výkend,ale viem že chalani z HE a okolia sa chystajú na dvojdnovku na UA,Polonina-runa aj z prespanim na vrchole a na druhy den naspet.
jaaaj tak hadam im bude aj pocasie priat lebo mne akosi nedopraje konecne plne funkcny bike bez vrzkania a praskania mozem sa nan akurat v garazi kukat
heh,ta navstevu mi mal jozkobell ma prisiel navstivit aj tricko mi kupil biele skopal ma potom s postele dal mi bike do ruky a hutori"na a kruc" ta mi krucil do medzilaborec...dobre bulo ale malo bo uz vecar ta tak jutre neznam bo zas dizde hlasa vytrimeme ta ne?
Tak ja včera podvečer po práci taka lajtka s kámošmy čo sa dávaju na bicyklovanie,smer Rybníky,umarty,popod kolajku do Hámroch,stretli sme Ondreja Pandulu ako to kalil smerom dole z umarteho-presvedčil som chalanov popod les smer Hamre-trošku aj terénu im nezaškodilo...Ja,Janik A.Gabo G.a Lukáš,Lukáš nas dobehol na Umartym a pridal sa k nám,zoznámili sme sa a posedeli na super čiernom pivečku šš na ihrisku v Z.Hámroch,Luky len škoda toho vytopeného dúfam že Ti to extra neurobilo ujmu,ešte že si to zbadal včas a karta je zachránena,bude to dúfam pre Teba ponaučenie a kúpiš si nejaký cyklodresík,alebo neoprenove púzdro
Tož včera znova po práci trošku menši výjazdik z kámošmy z detstva-Ja,Kaktus,Pitko,Pindo-zakončili sme to v kamenaku v Bistre na pivku,potom dorazil aj Jonsak a Džozef blondak
Dnes už chčije,ale celkom teplúčko...
13juna sme bily ja marian marek hennel peter rak pan jozef na ture stakcin ruske ruske sedlo krahulec jaslo cisna balnica hostovice papin humenne nejakich 102 kmmojum pripadi
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zajtra príd za mnou do servisu,mám pre Teba koleso z dvojstenovym ráfkom-darujem Ti ho,lebo tam stojí už 3roky a nič zneho,je jazdené,ale dobré-dá sa na nom bicyklovat
Ja pavza od bicykla,lebo som bol včera na brigáde u švagra,som dokonaný,svalovka jak bejk-bolí ma celý človek.Na najvedšom slnku krompač,lopata a nosenie velkých balvanov,rozoberaly sme kamenne základy starého domu,sama sut
ML-radvan-havaj-ML a domov.bolo pod mrakom ale teplo takze ok.domov to hnalo.stretol som bluebikerovcov
medzi havajom a malou polanou sa zosunul kopec foto nemam dosli baterky ale bolo tam kopec stromov-bukov
a este som zabudol...romovia osada zbudz.dlhe predavaju pri ceste hriby krasne velke bukove.
Neviem konkretne že čo cez výkend,ale viem že chalani z HE a okolia sa chystajú na dvojdnovku na UA,Polonina-runa aj z prespanim na vrchole a na druhy den naspet.
Dnes už chčije,ale celkom teplúčko...