zajtra mate statny aj cirkevny sviatok tak mozete pojazdit aj ked to pocasie sa nam uz zacina kazit dnes fukalo dost aj slnka malo ale co ved je jesen teraz sa vyjasni jak naschval co mam ist zase na bike ta keby ma bluebiker pozval hore tak pripedalujem ale je asi v skole ze vraj dazd na piatok hlasia cez vikend aspon v nedelu by trebalo pozriet ten cyklomaraton PL co bude
Tak po dlhej odmlke som tu zase Včera s Marcelom sme dali bahenné kúpele až po náboje a dnes som mal zase bahenné kúpele. Odbočil som za Halasovou chatou doprava celkom dobra cesta vyzerala, tak som to skúsil ale masaker bahna bolo požehnane. Dole som vyšiel pri nejakej chate a potom celkom dobrý zjazd po lese, až som vyšiel niekde na lúke medzi Belou a Dlhým, ale po tej lúke sa išlo fajn až som vyšiel tesne pred Belou a potom domov. Obidva bajky su zasraté jak hovado asi pôjdem ešte cesťak foto z dneška
Ešte z minulého víkendu čo sme s Marcelom dali Vihorlat aj Humenčanmi. Fajne bolo Humenčania išli cez Valaškovce domov a mi z Marcelom po hrebeni na Tri Table. Chcel som ešte na Sninsky ale Marcel mal dosť tak sme išli dole.
Tak my včera večer po robote z Jonkym Hamre,Podstavka-opekačka a spat Snina
Bolo vinikajúco-škoda že sa nikto nepridal,vyčasilo sa-hviezdičky na oblohe-no úžas...
dnes som sa konecne vykopal z domu aj ked chladno bolo a siel som pozriet ten cyklomaraton ..hore na hranici..potom sme sa vybrali do smolnika bufet a dalej smer mikow..pokade sa da ...aspon zvysky asfaltu pre mna...potom este sme zabehli pozriez duszatynske brody a spat..oni sli kamsi do lesa pred lupkowom ..asi zubensko..a ja plasil do komancze ci este niekoho chytim ...prisiel som sem a tu prezdnota..zabehol som ku klastoru.akurat dve dievcata pri stoliku ich cakali asi kontrola.tak som slapal dalej a pred sczawnym som to otocil naspat lebo strasny kopec tam .v komanczi som stretaval sem tam jednoho dvoch a potom nic tak som tocil do radoszyc tu som cakal na chlapcov z ML ale nesli tak bufet a domov.este som trosku pockal v meste ale ze boli este v lupkowe ze defekt tak domov ..tu sa uz slnko ukazalo konecne .este pred komanczou kopcek dole kolaje..tu ma predbehli motorkari a zastali rovno na ceste tak ich obchadzal letim dole ked tu zrazu z lesa ti vyleti macka a mne rovno pod koleso mam na nich stastie..minule jedna vo volici..tak hamujem prudko..smyk aspon 15m..zobralo z plasta asi dost. aj tak uz z noho nic..a z predneho uz vlakna vidno potrhane trcat
serus ludze.
GRANDE VELITS! SLOVENSKO MA NAJVACSI USPECH V CYKLISTIKE UZ LEN FAKT NA KROCIK.
DNESNA EXTREMNA ETAPA SKONCILA DOBRE.TERAZ OSM TO DOPATREL RODRIGUEZ SCAHNUL NA VELITSA PAR SEKUND ALE VELITS MA PRED JUTRAJSU PROPAGACNU ETAPU SKORO 1:30 MINUTY NASKOK.
DAKUJEME PETU PARADOTA!
DNESNA ETAPA ASI MALA AJ STUPANIA 20%!
mal som v plane ich stiahnut do woli michowej a potom hore na prelecz zebrak a stade do lava na mikow popri zeleznici..ale nedali sa nahovorit
nebol som tam ani neviem aka cesta tak len tak so zvedavosti
Bodka diky za fotky fajne bolo len v jak sme sa rozlúčili a my pokračovali po starej ceste tak tam sama mláka, neskôr blato, chlapci na mňa nadávali že kde ich to vediem ..v Novom Lupkowe sme sa hodinu babrali s defektami, 4 diery boli, z toho dve na náhradnej duši, ale to sme zistili postupne ..domov sme prišli o 18:20 hod. sme ešte odprevadili Martina aspoň pred Ňagov. Mám dosť
hlavne ze ste uz doma.kolo psov jak?ja tadzi prehnal dolu kopcom a tu na moste spoza zatacky nakladak a spoza neho sa vybral obehovat osobak vidi ze ja tam ale kasle nato nepovoli ani jeden takze vedla seba ja uz pri nich takze vsetci traja na kope v rychlosti okolo 40+ja az po trave keby som natiahol nohu ta mu kopnem do blatnika...a vies jake v PL uzke cesty..a este sranda...cigosi zase predavaju bukasy krasne a ciganka pod stromom stoji topanky vedla nej polozene ona bosa nechapem ved urcite zem uz studena zajtra asi uz skola ze.
dnes parada ale este chladny vzduch iba +4*C ide dnes niekto pojazdit len tak? sa pytam preto ze od nas sice ide jedna zanska na bike ale ma 70 a ide iba do susednej dediny na pole a ja chcem aspon do HE a potom sa uvidi kam dalej ved pojdem pomaly cakam
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.pricemania.sk/katalog/zdravie-a-hygiena-antiparazitika-macka/frontline-250-ml-spray-169098/
Bolo vinikajúco-škoda že sa nikto nepridal,vyčasilo sa-hviezdičky na oblohe-no úžas...
GRANDE VELITS! SLOVENSKO MA NAJVACSI USPECH V CYKLISTIKE UZ LEN FAKT NA KROCIK.
DNESNA EXTREMNA ETAPA SKONCILA DOBRE.TERAZ OSM TO DOPATREL RODRIGUEZ SCAHNUL NA VELITSA PAR SEKUND ALE VELITS MA PRED JUTRAJSU PROPAGACNU ETAPU SKORO 1:30 MINUTY NASKOK.
DAKUJEME PETU PARADOTA!
DNESNA ETAPA ASI MALA AJ STUPANIA 20%!
nebol som tam ani neviem aka cesta tak len tak so zvedavosti
chlopi vam doma nevaria, ked po nociach na bicygloch do lesa chodíte kolbasy jesť?
a aj tu su nejake foto http://www.fotky.bater.sk/galeria/2010-09-11_Alpy-bike
alebo tu http://*****saweb.google.sk/112367431710751935893/Alpy111592010?feat=email#