Bodka fajne ...drevenicu máš peknú, vlak do Poľska si riadil sám jak pozerám ..len ma zaujala tá budova pri vykrývači v Ustrzykoch Gornych? nevieš čo to je? Inak, pekne si zašiel, som myslel že si dakde na úrovni Sniny bol alebo kus ďalej a ty až nad Ukrajinou kdesi Spravil som ti profil trasy, len neviem či som ju dobre vyznačil..
Bodka fajne ...drevenicu máš peknú, vlak do Poľska si riadil sám jak pozerám ..len ma zaujala tá budova pri vykrývači v Ustrzykoch Gornych? nevieš čo to je? Inak, pekne si zašiel, som myslel že si dakde na úrovni Sniny bol alebo kus ďalej a ty až nad Ukrajinou kdesi Spravil som ti profil trasy, len neviem či som ju dobre vyznačil..
Aby sa fakt nepovedalo ja zajtra idem na Domasu asi sam ...no neriesim ,,,akurat co viem .ze ide aj Dusan Raiser...ak som to priezvisko neskomolil ....takze sa zajtra uvidime kto tam bude atesim sa
Mi sme boli v sobotu s Anderovským a čechmi na Morskom oku cez Strihovské sedlo. Defekt v mojom podaní jak obyčajne. V piatok sme sa stretli po bajkovačke na Rybníkoch slovo dalo slovo a šlo sa. Dobre bolo super počasie, no proste nieje čo dodať.
Čav Jonki a spol. v nedeľu som bol na Oku a Kameni a dos som kukal či ce nestretnem.Ľudzi jak much,min. 200_250,cz,ua,pl,aj domorodci z Belej.Tí robili najväkši hluk aj bordeľ Šak co,šak na svojim,no ne.Joe_Doe ma nesklamal . Stretol som ho pod Kameňom a šiel aj na Oko. Ps. JONKI perši družba ja! NO ne?
kojsovka.v zlatej idke nam jeden dobrak zle ukazal cestu tak si slapeme asi kilo do kopšeka a zle tak nazad prirodu som nemal cas obzerat bo tote dvojo len krucic a krucic vkuše
Bodka ..tebe dneska prihlialo velmi slnko na hlavu, ze tu take somariny vypisujes ???
Kto Ti nedal oddychnut ? ..sak ked sme stali ta len ta tarhalo dalej a si argumentoval, ze ked ides sam ta ty vobec nestojis a este ze aj jes na bicykli. Na Kojsovke Ti uz rohy rastli, ze sme tam tak dlho A inak som sa ta pytal ci Ti tempo vyhovuje, ta si kazal ze dobre ..a mimochodom, kedy Ti dakto povedal ze zdrzujes ??? ..sak si isiel normalne s nami akurat ked si sem tam tlacil ta si bol tesne za nami.
No co uz asi fakt bolo velmi teplo, aj ked hore bolo celkom prijemne ..inak bolo super
robču bolo to myslene ako zart vzdy tak pisem vidno ze ma nepoznas dnes asi pojdem na zmrzlinu do HE nic ine ma nenapada kto chce moze sa pridat a potom mozeme niekam po blizku kvoli pocasiu. idem sa oholit naranajkovat a tak okolo 9 budem po meste bludit.mobil zapnem.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ta budova aj s vysielacom je Straż Graniczna...
http://www.coreshop.sk/cyklisticke_dresy_a_doplnky/dresy_panske/p/dres_cyklisticky_s_dlouhym_rukavem_primal_wear___the_ritz_blue___ritbj12m/
http://www.coreshop.sk/cyklisticke_dresy_a_doplnky/dresy_panske/p/dres_cyklisticky_s_dlouhym_rukavem_primal_wear___the_ritz_blue___ritbj12m/
Taky si oblečiem keď sa budem ženiť na bajku
Kto Ti nedal oddychnut ? ..sak ked sme stali ta len ta tarhalo dalej a si argumentoval, ze ked ides sam ta ty vobec nestojis a este ze aj jes na bicykli. Na Kojsovke Ti uz rohy rastli, ze sme tam tak dlho
No co uz asi fakt bolo velmi teplo, aj ked hore bolo celkom prijemne
http://outdoorhumenne.webgarden.cz/clanky-z-akcii-2/kojsovska-hola-21-7-2010-2.html