Vás pozýva na
IV. ročník Cyklistických pretekov mužov do vrchu
Dňa: 1. augusta 2010.
Štart: o 15,00 hodine,
Prezentácia: od 14,00 hodiny,
Štartovné: 2€,
Trasa: 11 km.
Preteky sú určené pre neregistrovaných cyklistov.
Ceny budú udelené v "Hlavnej kategórii" aj v kategórii "nad 50 rokov".
Štart: Trenčianske Jastrabie - Obecný úrad (285 m n.m.)
Cieľ: Považský Inovec - kóta(1042 m n.m.).
Tešíme sa na vašu účasť.
Vie niekto bližšie info o tejto akcii?Zúčastnili ste sa?
Nejak mi v propoziciach:
http://www.trencianskejastrabie.sk/uradna-tabula.phtml?program=51&module_action__0__id_ci=7127
chyba info o tom ci je to pretek pre MTB alebo aj cestne.
Plus ak sa to da absolvovat aj na cestnom (ak je to po koniec cesty yak urcite) tak by bolo dobre to dat aj do cestackeho fora lebo tuto to nikto nenajde a ani hladat nebude.
inak som upravil názov témy..."preteky" majú úžasnú výpovednú hodnotu
Cestným sa dá,nakoľko je to po asfalte, ale od chaty ďalej to už nie je bohviečo.
Neviem preco by mali byt ziletkari vytraseny. Hore sa predsa nepojde 40dsat aby sme nestihali obchadzat jamy a dole sa sutazit nebude takze sa kazdy spusti podla svojho gusta...
Myslim si, ze to bude skvely pretek. Len skoda, ze informacie o nom su velmi strohe... Ale co uz, pridem a uvidim.
Cestným sa dá,nakoľko je to po asfalte, ale od chaty ďalej to už nie je bohviečo.
chata je od pol pása hore bez strechy tak placky MOŽNO len v hornej chatke. tam je taká malá občestvovačka
na cestnom to zjazdne je ale na hranici,,, miestami strk a cesta totalne rozbita, cesta dole ma znicila viac ako hore takze na cestnom bicykli uz tam nikdy nejdem uz aby som mal ten novy horsky bajk doma.
zrovna ked som tade isiel kreslili startovaciu ciaru, start je presne od obecneho uradu takmer od hlavnej cesty a koniec az uplne hore na ceste pred branou oploteneho arealu vysielaca, takze koniec bude dost o hubu aspon pre slabych ziletkarov ako som ja, lahke prevody chybaju
Cesta bola rozbita ale den pred akciou sme sa snazili pozametat a upravit cestu ako sa len dalo.
Tu na mojej stranke mate par fotografii a vysledkovu listinu.
www.f-design.sk
Tesime sa na vas aj v buducom roku
A pekné fotky, napríklad:
K buducemu roku sa ozvali uz aj nejaky sponzori tak sa to nebude tahat len z nasich vreciek.
Budeme sa tesit a pripravovat aby sme vas privítali v co najlepsom svetle.
Pravdepodobne bude aj katogoria pre registrovanych