Blue a to si sa nemohol ozvat??ze si v komanczi na maratone?stacilo prezvonit ja ze si este v choravatsku...mohol som ti spravit foto
Keby som vedel že si v Poľsku tak by som sa aj ozval, vlastne z Poľska sa ja dovolam len na Slovensko lebo mam dajaky čudny roaming. V cieli som bol až pred pol treťou poobede tak to by si sa načakal
Pozdravujem Sninčanov, som počul že sa niektorí chystáte na Cyklo camp Poráč tak si poriadne zajazdite a užite si to
neviem kade som isiel kamienka-bikov grun-jovsa-remetske dalej uz neviem....vobec .pytaj sa domacich..ondro...jonsak...aj ten druhy most co tam je dreveny je biedny-foto asi tiez ho budu opravovat.
zachvilu idem popozerat trochu starinu a jej okolie len tak pomaly ..priroda
na starine nic nove,aspon tu s kraja..dalej som nesiel mal som ine vybavovacky ani som nic nefotil,ale az by tu zacali stavat atomku tak urcite foto bude ked bude pocasie ok tak aj zajtra dam ten smer.zasiel som kuknut aj ondra bacu ale mal vela prace .
Výkend bol pekný bicyklový cez 200 km za tri dni a dnes večer sme boli Ja Marienka a Marcel pri Umartom a späťsuper bolo boli sme aj v autokempe na orosené, neni času tu pridávať foto
Dnes vecer som si dal 3x umarteho. Islo sa mi super, po dazdi bol vynikajuci chladivy vzduch. Este som mal chut si aj pridat ale z lesa ma vyhnala tma. Mimochodom vcera som minal cestou z Vranova matusa89. Isto ma nezaregistroval, ale dobre tomu daval .
az ustupi hmla sadam na bike a idem len tak bezcielne bludit...ak ma niekto chut pridat sa moze alebo navrhnite trasu kam chcete ist ked mi bude vyhovovat pridam sa.ringo kde si?blue pod na v.komarnik zase nikto 0902820458 je zapnuty a caka
ML-jasliska-dukla-v.komarnik-havaj-ML a spat domov .bolo velmi dobre ani som nedufal ze ich tak lahko presvedcim ...najprv nenapadne ze pojdeme domov cez komarnik ...a ked sme boli v tylawe tak som nadhodil co tak skocit pozriet duklu ze to okolo 10 kilo...nikto nereptal zase mi to preslo tak sa islo...po chvili tolko kamionov bolo az strach ...tam hore zacali tazit kamen tak cesty prasne z kopca voda leje na cestu tak aj mokra cize blato...pod zubami skripalo..asi sa zo mnou pol roka teraz nebudu rozpravat domov sa slo ok aj vietor bol kamarat pocasie vidite na fotkach..pod mrakom cize ideal na nasej strane uz klud...este som ich odprevadil dali sme zmrzlinku a siel domov..pod sprchou som bol 20minut..ci ostalo nieco v studni neviem ale mne je dobre teraz
dali si okruh cez 100km ja dnes ziadny defekt parada este ked chcu to osadne tak by som sa pridal navrhujem palota balnica-osadne kedy..mne jedno necham na vas... alebo cez lupkovsky tunel
Ondro pekne fotečky, ja už sa zľakol že vôbec nemáte čas jazdiť, a to len nebol čas pridať dajake fotos ..a ty nesi na Cyklo campe v Poráči? Bodka dobre že si sa pridal , povodil si nás kade tade, aspoň sme toho viac videli Hoci nesme zvyknutý na take dlhšie trasy ale fajne bolo Pozerám že si stihol všetko zdokumentovať, ešte aj tie váhy colníkov ..tá trasa čo navrhuješ cez Palotu a Balnicu do Osadneho sa mi pozdáva, keď budeme mať chuť a čas tak sa ozvem fotky dám do nášho vlákna, aby aj tam dačo bolo ..a neboj sa, páčilo sa nám, ani Jimy nenadával, sme zabehli potom ešte na kofolu ale až pred večerom
Jaro máš pravdu ani neni čas poriadne bikovat,nie že prispievat do fora
Na porač som nešiel-škoda no tento rok tak vyšlo...
Nevadí živod pluje dál...a dál...možno o rok aj s rodinou
včera sme špekulovali kam na tréning, nakoniec sme zvolili MTB a že pojdeme cez Kamenicu hore ku Vihorlatu a uvidime čo potom..došli sme na Podstavku ku chate a..žiadne značenie , len jedna cestička ku kadibudke a druha rozrytá a blatistá kdesi hore, možno Morské Oko....tak Ondrovi, že kade a signál žiadny , nechcelo sa nám hrať na prieskumníkov, tak sme to otočili a tou istou cestou nazad..bol som to prvý x, ale ta asfaltka hore na Valaškovce je dobrá aj na cesťák, fajny kopec a potom samozrejme zaslúžené
Ondro tú rampu keď zjazduješ vážne nevidieť, ten protisvah ju maskuje veľmi dobre
btw: nikdy by som neveril, keby som sám nevidel...pštrosy nad Kamenicou
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Keby som vedel že si v Poľsku tak by som sa aj ozval, vlastne z Poľska sa ja dovolam len na Slovensko lebo mam dajaky čudny roaming. V cieli som bol až pred pol treťou poobede tak to by si sa načakal
Pozdravujem Sninčanov, som počul že sa niektorí chystáte na Cyklo camp Poráč tak si poriadne zajazdite a užite si to
zachvilu idem popozerat trochu starinu a jej okolie len tak pomaly ..priroda
Ten most je cestou na Strihovské sedlo od odbočky na kolonicke observatorium.
Zajtra štart na Poráč
Bodka dobre že si sa pridal
Na porač som nešiel-škoda no tento rok tak vyšlo...
Nevadí živod pluje dál...a dál...možno o rok aj s rodinou
Ondro tú rampu keď zjazduješ vážne nevidieť, ten protisvah ju maskuje veľmi dobre
btw: nikdy by som neveril, keby som sám nevidel...pštrosy nad Kamenicou