Ak si si pod Ficovim vyhraznym tonom, Slotovou sprostostou a Meciarovou bezuhonnostou nepripadal ako poddany, tak bud si sa zucastnoval na hostine alebo si stastny clovek.
Nie nepripadal,ja sa nikdy necítim ako poddaný...ty snáď áno?
Politika ti život nezmení a čím skôr to pochopíš tým lepšie pre teba.(a ani tvoju gramatiku ti nezlepší).
dycha sa ti mozno lepsie ak je tvoj otec podnikatel a vie ze zasa zacina lepsia era pre strednych a velkych podnikatelov. normalnemu cloveku ktory nepracuje v statnej sprave moze byt jedno kto je pri moci, to ze sa niekto citi ako poddany to su take krcmove reci. ak nam EU zrusi eurofondy uvidime komu a ako sa bude dychat...
Ako poddany som si nepripadal ani ked to bolo ustavne prikazane. Ale nemam rad ak sa ku mne vrchnost chova ako biresom. Ale asi mame za sebou ine zivotne skusenosti, tak si pockaj az spoznas o co ide.
PS1 Kto je "normalny clovek"? Ten co caka az sa o neho nejaky Fico postara, az mu podhodi omrvinky co mu prekazaju na stole? Pre mna je normalny ten co sa snazi chovat samostatne a byt co najmenej zavisly.
PS2 Moja gramatika? Kedysi sa podobne odbehavalo od problemu tvrdenim, ze my neprenasledujeme cernochov.
Este 2 triki Viem, ze je v mode tvrdit, ze politika je daco mimo nas. Tebe nenaskakuju vyrazky ked nam zacnu mavat pred nosom marxizmom. Ja som diktaturu proletariatu a veducu ulohu strany zazil a neprajem ju ani tebe. Skus pochopit, ze mne je to fuk co tu bude za desat rokov na rozdiel od vacsiny z vas.
Skus pochopit, ze mne je to fuk co tu bude za desat rokov na rozdiel od vacsiny z vas.
nechapem, takze pre teba je dolezita len sucastnost a je ti jedno ked pojde statny rozpocet do sraciek, pripadne prideme o eurofondy pripadne este iny strasnejsi scenar?
normalny clovek je pre mna clovek s platom dajme tomu medzi 400 a 1200Eur. momentalne je takemu cloveku jedno kto je pri vlade. kazda vlada si nejake tie zmeny porobi, ale nic vazneho. na ten idiotsky sulikov napad s odvodmi ktory nie je ani jeho napadom aj tak nebude podpora, DPH by musel zvisit asi aj Fico. jedine co sa zmeni je to komu blizke firmy dostanu statne zakazky, a teraz sa zmenilo to ze polovica sveta si mysli ze sme este na stromoch a televizori maju len v bratislave, kedze druhy najvyzsi cinitel sa tak chova...
K prvemu nepochopeniu - za desat rokov budem statisticky uz v krematoriu.
Clovek ktoremu je jedno, ze kto je pri vlade ... mozem len doporucit aby si chodil po svete, dival sa vlastnymi ocami, nezral sluby a nedal sa oblbovat.
Skus pochopit, ze mne je to fuk co tu bude za desat rokov na rozdiel od vacsiny z vas.
Tebe je to naozaj fuk, možno už budeš vyletený komínom krematória alebo budú do teba život pumpovať cez hadičky.
Kua, ale aj budem čerstvý dôchodca, mne to nie je fuk!
Ved preto sa nasier..m ak je to fuk niekomu kto by sa o to mal velmi intenzivne zaujimat a nie zaujimat postoje ktore su cool (aby som pouzil patricny slovnik).
nechapem, takze pre teba je dolezita len sucastnost a je ti jedno ked pojde statny rozpocet do sraciek, pripadne prideme o eurofondy pripadne este iny strasnejsi scenar?
lebo za posledne dva roky siel presne opacnym smerom ze?
normalny clovek je pre mna clovek s platom dajme tomu medzi 400 a 1200Eur. momentalne je takemu cloveku jedno kto je pri vlade. kazda vlada si nejake tie zmeny porobi, ale nic vazneho. na ten idiotsky sulikov napad s odvodmi ktory nie je ani jeho napadom aj tak nebude podpora
Pokial si 50 % volicstva bude mysliet, ze ho politika nezaujima necakaj zmenu, pretoze 35 % t.j. ti co cakaju, ze sa o nich sudruh stat postara bude mat vzdy vacsinu.
no a toto ja naša "mládež"
trikiho zaujima svet "len po jeho predné koleso"
lebo "Politika ti život nezmení a čím skôr to pochopíš tým lepšie pre teba"
tak toto bola ozaj životná perla, odporáčam presťahovat sa napríklad do Sudánu, KĽDR, alebo Somálsko, možno sa mu otvorí aspoň jedno očko a hned by pochopil omyl svojej " svetovej teórie"
a mnavak, asi nemá otca podnikateľa, jemu sa v živote nechce napríklad trošku zapracovať na sebe a "zariskovať" a skúsiť niečo ... a tie pečene kurence (nové bajky) nie a nie spadnúť do otvorených rúk
a angel ... to je kapitola bez komentára
len KTO potom bude robiť na Pištov súčasný a JoKov a môj budúci dôchodok, ked mládež, buď "nič nezaujíma", alebo len čaka a čaká ... a perlí
heh, ja podnikatela otca nemam ak to bolo tak myslene:) ale podnikat by som chcel, len cakam na napad.. a ked budem podnikat potom ma asi bude zaujimat ci je pravicova alebo lavicova vlada.. hlavne keby sa podari podnikat popri vlade;) staci jedna vyhrana sutaz na dodavku PC a softvaru na jednu vysoku skolu na 5 rokov a ja aj moje deti by boli za vodou...
Dalsi co podlahol vseobecnej nalade, ze podnikatel = podvodnik. Ak by boli naozaj vsetci podvodnici tak by tu zivot prestal fungovat. Rozlozenie podvodnikov a poctivych ludi prebieha inak, deliacia ciara ide cez podniky, banky, domovy dochodcov, ministerstva, kostoly, klastory ...
Jednoducho uz ta trapi len to, ze najprv musis mat napad a potom, ze ho musis ozivit a presadit ... to je podnikanie, nie ked cez strycka na ministerstve dostanes bomba kseft. Alebo si nechas zaplatit za podivny kseftik. Zvol si cestu ale nezabudni, ze v mafii je len malo vitazov ostatni su len maso k pouzitiu.
ja som nikde nepovedal ze podnikatel = podvodnik. bohuzial vsade navokol nas je vidiet ako firmy blizke stranam vladnucej koalicie dostavaju zakazky ktore su casto postavene na hlavu. je to vsak logicke, neviem ktory blazon by uveril ze strany financuju svoju predvolebnu kampan z uverov ktore potom splatia z???? ale do takych kruhov sa neda dostat len tak, tak preto som povedal ze cakam kym ma napadne nejaky napad a potom zacnem podnikat;)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
...a čo ťa doteraz niekto za niečo držal?
Politika ti život nezmení a čím skôr to pochopíš tým lepšie pre teba.(a ani tvoju gramatiku ti nezlepší).
PS1 Kto je "normalny clovek"? Ten co caka az sa o neho nejaky Fico postara, az mu podhodi omrvinky co mu prekazaju na stole? Pre mna je normalny ten co sa snazi chovat samostatne a byt co najmenej zavisly.
PS2 Moja gramatika? Kedysi sa podobne odbehavalo od problemu tvrdenim, ze my neprenasledujeme cernochov.
normalny clovek je pre mna clovek s platom dajme tomu medzi 400 a 1200Eur. momentalne je takemu cloveku jedno kto je pri vlade. kazda vlada si nejake tie zmeny porobi, ale nic vazneho. na ten idiotsky sulikov napad s odvodmi ktory nie je ani jeho napadom aj tak nebude podpora, DPH by musel zvisit asi aj Fico. jedine co sa zmeni je to komu blizke firmy dostanu statne zakazky, a teraz sa zmenilo to ze polovica sveta si mysli ze sme este na stromoch a televizori maju len v bratislave, kedze druhy najvyzsi cinitel sa tak chova...
Clovek ktoremu je jedno, ze kto je pri vlade ... mozem len doporucit aby si chodil po svete, dival sa vlastnymi ocami, nezral sluby a nedal sa oblbovat.
Tebe je to naozaj fuk, možno už budeš vyletený komínom krematória alebo budú do teba život pumpovať cez hadičky.
Kua, ale aj budem čerstvý dôchodca, mne to nie je fuk!
lebo za posledne dva roky siel presne opacnym smerom ze?
lolofon...
trikiho zaujima svet "len po jeho predné koleso"
lebo "Politika ti život nezmení a čím skôr to pochopíš tým lepšie pre teba"
tak toto bola ozaj životná perla, odporáčam presťahovat sa napríklad do Sudánu, KĽDR, alebo Somálsko, možno sa mu otvorí aspoň jedno očko a hned by pochopil omyl svojej " svetovej teórie"
a mnavak, asi nemá otca podnikateľa, jemu sa v živote nechce napríklad trošku zapracovať na sebe a "zariskovať" a skúsiť niečo ... a tie pečene kurence (nové bajky) nie a nie spadnúť do otvorených rúk
a angel ...
len KTO potom bude robiť na Pištov súčasný a JoKov a môj budúci dôchodok, ked mládež, buď "nič nezaujíma", alebo len čaka a čaká ... a perlí
Jednoducho uz ta trapi len to, ze najprv musis mat napad a potom, ze ho musis ozivit a presadit ... to je podnikanie, nie ked cez strycka na ministerstve dostanes bomba kseft. Alebo si nechas zaplatit za podivny kseftik. Zvol si cestu ale nezabudni, ze v mafii je len malo vitazov ostatni su len maso k pouzitiu.