fakt sa mi mongoose najviac paci aj ma hydraulicke brzdy a kupim ho v presove?a este ze co to tie brzdy su odbre lebo najlepsie mechanicke su lepsie ako najslabsie hydraulicke??ci nie?
až tak sa nevyznám ale napr. ja zastancom meridy nie som nebral by som ale to neviem ako ty. CTM je fajn no mne osobne sa ten rám nepáči neviem ako tebe. Ak sa ti páči rozmýšlaľ by som nad ním ale mal by si si ich (ak sa dá) pozriieť naživo, vyskúšať a uvidíš ktorý sadne naj. Ten mongoose som videl naživo a je ešte krajší než na obrázku. Proste pre mňa na žožranie
ja som ten CTM videl na zivo ale tamten je modry a fakt ten mongoose je krasny ale cez net sa mi nechce objednavat a v presove je predajna merida aj CTM takze asi len tieto znacky ale je ten obchod s mongosse len v ziline??
ešte aj v nitre ale cez net to je v poho. Ak chceš platiť v hotovosti tak niak sa to tam dá a čo tam ja jeden MONGOOSE kupujem tak písal som tam s pánom Sládekom a veľmi ochotný, bicykel nemali tak nezávezne cez email mi zo Žiliny objednal jeden a už si ho len nabudúci týždeň vyzdvihnem
neviem no uvidim ale to ctm-ko stoji 431 a som uz vybavil s predavajucim cenu na 400 ecka tak asi ho kupim len chcem vediet co ma zle a co nie lebo nechcem sa splasit a urobit hlpost ze ho kupim skoda ze v presove nekupim ten mongoose dik za biki ale to by sa dalo zeby mi ho poslali az do presova??no priviezli
Dá v pohode buď na poštu alebo ak budeš mať štastie poštárka ho až pred dvere donesie a to ti nepoviem že čo je na tom CTM zlé lebo až tak sa nevyznám sorry a ten CTM je vo velosprinte ešte lacnejší
hej viem aj na stranke ctm.sk je tam cena ale tamten co chcem kupi nie az presne taky nwm ci to nieje nahodou nejaky novy model alebo no neviem ale ta 100 ecka ja dost a to preprava by stala dost vsak?
ja mam tie brzdy z toho mongose na mojej meride matss subb 50 D ako aj pridal dakto link len v bielo cervenej color a brzdy su to dobrre len obcas mi predna przda brhloce alebo co
Tovar je dodaný kupujúcemu do 5 dní od dňa prijatia objednávky alebo zaplatenia preddavkovej faktúry. Predávajúci si vyhradzuje predĺžiť dobu doručenia tovaru pri objednávkach nižších ako 70 € na 14 dní. Dopravu tovaru zabezpečí predávajúci. Kupujúci môže ovplyvniť výber prepravcu uvedením jeho názvu v objednávke. Najčastejší spôsob dopravy je prostredníctvom doručovateľskej služby (TenExpres).
Cena za dopravu je závislá od hmotnosti, rozmerov a hodnoty tovaru a výberu prepravcu.
Bicykle sa dopravujú len skompletizované a plne funkčné! Pri niektorých modeloch je nutné namontovať pedále, predné koleso a riaditká do predstavca. Ku každému bicyklu je pribalené náradie kôli jednoduhšej montáži.
Osobný odber
Osobný odber je možné uskutočniť v našej prevádzke, ktorej adresa je uvedená v sekcii Kontakt.
Pri osobnom odbere môžete samozrejme tovar zaplatiť pri prevzatí.
Osobné odbery sú zadarmo.
Kuriérska doprava
Tovar by Vám mal byť doručený najneskôr do 48 hodín od prevzatia kuriérskou službou priamo k vášmu bytu či domu.
Tovar zaplatíte dobierkou.
Dodanie je zabezpečené kurierskou firmou Ten Expres.
Reklamácia mechanického poškodenia z prepravy: Zákazník je povinný skontrolovať obal zásielky a prevziať ju len keď nie je poškodená. V opačnom prípade je nutné spísať s vodičom Ten expresu protokol o škode alebo zásielku odmietnuť prebrať. Mechanické poškodenie výrobku v neporušenom obale je nutné nahlásiť okamžite po prevzatí zásielky. Neskoršie reklamácie tohto charakteru nebudú akceptované s ohľadom na reklamačné podmienky prepravcu.
Cenník dopravy
Ten expres, Slovenská pošta
Poplatok za dopravu - 3,90 €
Preprava do zahraničia (mimo územia SR)
Cena dopravy sa určuje individuálne podľa krajiny a druhu tovaru.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://velosprint.sk/shop/c.224_560/ghost-se-1900-10.p.12155
http://velosprint.sk/shop/c.224_560/mongoose-tyax-elite-10.p.12298
http://velosprint.sk/shop/c.224_560/giant-terrago-disc-blk-10.p.12007
http://www.merida.sk/prodej/Matts-50-D
http://www.ctm.sk/model/mtb-mtb+lite-zephyr+disc.php
co povies na ne?
http://velosprint.sk/shop/ctm-zephyr-disc-09.p.10717
5. Doprava
Tovar je dodaný kupujúcemu do 5 dní od dňa prijatia objednávky alebo zaplatenia preddavkovej faktúry. Predávajúci si vyhradzuje predĺžiť dobu doručenia tovaru pri objednávkach nižších ako 70 € na 14 dní. Dopravu tovaru zabezpečí predávajúci. Kupujúci môže ovplyvniť výber prepravcu uvedením jeho názvu v objednávke. Najčastejší spôsob dopravy je prostredníctvom doručovateľskej služby (TenExpres).
Cena za dopravu je závislá od hmotnosti, rozmerov a hodnoty tovaru a výberu prepravcu.
Bicykle sa dopravujú len skompletizované a plne funkčné! Pri niektorých modeloch je nutné namontovať pedále, predné koleso a riaditká do predstavca. Ku každému bicyklu je pribalené náradie kôli jednoduhšej montáži.
Osobný odber
Osobný odber je možné uskutočniť v našej prevádzke, ktorej adresa je uvedená v sekcii Kontakt.
Pri osobnom odbere môžete samozrejme tovar zaplatiť pri prevzatí.
Osobné odbery sú zadarmo.
Kuriérska doprava
Tovar by Vám mal byť doručený najneskôr do 48 hodín od prevzatia kuriérskou službou priamo k vášmu bytu či domu.
Tovar zaplatíte dobierkou.
Dodanie je zabezpečené kurierskou firmou Ten Expres.
Reklamácia mechanického poškodenia z prepravy: Zákazník je povinný skontrolovať obal zásielky a prevziať ju len keď nie je poškodená. V opačnom prípade je nutné spísať s vodičom Ten expresu protokol o škode alebo zásielku odmietnuť prebrať. Mechanické poškodenie výrobku v neporušenom obale je nutné nahlásiť okamžite po prevzatí zásielky. Neskoršie reklamácie tohto charakteru nebudú akceptované s ohľadom na reklamačné podmienky prepravcu.
Cenník dopravy
Ten expres, Slovenská pošta
Poplatok za dopravu - 3,90 €
Preprava do zahraničia (mimo územia SR)
Cena dopravy sa určuje individuálne podľa krajiny a druhu tovaru.
v Presove by ho mali mat vo Velomete, tam si mozes pozriet a objednas z velosprintu
a miso nevedel by si mi povedat kde presne je ten velomet??
btw tento cannondale F6 ma Dart2 a je len trochu nad rozpocet http://velosprint.sk/shop/c.224_560/cannondale-f6-disc-09.p.21791