odtial mam cistic na bike za 6 € a silikonovy sprej
ja mam Deltu a som spokojny , menil som akurat plaste za AT Cross 26x1.75 lebo jazdim cca 90% asfalt a sedlo lebo to povodne som zdemoloval
Ale este by som chcel vymenit vidlu za nieco tuhsie lebo na mna je mäkka (som z kategorie tazsich bikerov)
aj presne o tu vidlu som sa cel opitat lebo ja som zase z tych lahsich bikerov mam 60 kg vies ze ci je mekka lebo myslim podla foto ze tam su rovnake vidlice
Základom biku je rám, všetko ostatné aj tak časom vymeníš. Neviem , ja by som meridu alebo ctm nekupoval ten mongoose skôr, alebo cannondale i keď má tu dart2 (má dosť vysokú hmostnosť). Ale budeš na ňom jazdiť ty, takže si vyber niečo čo sa páči tebe.
aj presne o tu vidlu som sa cel opitat lebo ja som zase z tych lahsich bikerov mam 60 kg vies ze ci je mekka lebo myslim podla foto ze tam su rovnake vidlice
niekde som cital ze XCR bola konstruovana na jazdcov do 70 kg. takze tebe by zatial stacila
aj ja dufam ze si vyberiem to najlepsie jeden biker mi hovorl aby som si vyskusal obe a ktory mi sadne viac tak ten zobrat tak pochodim obchody a v kazdom im poviem nech mi ho nechaju a ed nepridem do hodiny tak uz nic
tak som si vybral to CTM ide vynikajco ved je aj nove a neviem ci sa nejak lisia tie ctmka ale tajy isty ibaze zo zltym jednym pismenkom o 100 ecka viaac ale som spokojny dost
dufam ale by som povedal ze aj je strmen alebo platnicka trochu vyssie ako by mal byt ale to nic uvidim co mi povedia na priehliadke o mesiac lebi uz aj prednu brzdu som si nastavil lebo dost suchala
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tie bycikle su pekne ale keby som nahodou objednaval z velosprintu tak urcite ten mongoose a ak nic tak to ctmko
ja mam Deltu a som spokojny , menil som akurat plaste za AT Cross 26x1.75 lebo jazdim cca 90% asfalt a sedlo lebo to povodne som zdemoloval
Ale este by som chcel vymenit vidlu za nieco tuhsie lebo na mna je mäkka (som z kategorie tazsich bikerov)
niekde som cital ze XCR bola konstruovana na jazdcov do 70 kg. takze tebe by zatial stacila
http://velosprint.sk/shop/c.224_560/ctm-zephyr-plus-09.p.10711
http://velosprint.sk/shop/c.224_560/ctm-delta-09.p.10708
alebo
http://velosprint.sk/shop/c.224_560/gt-avalanche-2-0-disc-09.p.9339
Jazdiť budem po asfalte aj v teréne asi tak narovnako, meriam 182cm a vážim 80kg (neviem aká veľkosť biku by sa mi hodila).
A hlavná podmienka je, aby som si ho mohol kúpiť a vyskúšať niekde v okolí Senice (v SE ich nepredávajú). To znamená Trnava, Skalica, Myjava,.. neviem či tam niekde majú tieto značky.
Ďakujem