Kategórie
Bike-techBikovanie / bežkovanie v okrese PD # brzdy # kotúčové brzdy # výmena dielov # oprava # skúsenosti # poradenstvo # náhradné diely # technické otázky
-25% Rock Machine Catherine 40-29 dámsky bicykel, ružová/červená
779 €
-25%
MOC 1 059 €
Akcia -10% Rock Machine Catherine CRB 20-29 dámsky bicykel, modrá/ružová/strieborná
1 509 €
-10%
MOC 1 669 €
Akcia -13% Rock Machine Blizz TRL 50-29 bicykel, matte black/grey
od 1 039 €
-13%
MOC 1 539 €
Výpredaj -21% Rock Machine Thunder 29 VB detský bicykel, zelená/strieborná/čierna
599 €
-21%
MOC 839 €
Výpredaj -17% Endura FS260-Pro Thermo návleky na nohy, čierna
28,99 €
-17%
MOC 49,90 €
Výpredaj -22% R2 WOLF ATC03A návleky na nohy, čierna/strieborná
17,99 €
-22%
MOC 26,99 €
Aspon nieco z dneska...je to bieda mobilom uz panoramy nefotim
Z PD pôjdeš kade do Kamenca?
Neviem, či to budem stíhať...dneska prídem z MT domov...Ja by som vyrazil z Diviak a by sme sa mohli stretnúť na zástavke v Lelovciach v Novákoch a potom v Koši by som sa odpojil naspäť do Diviak...ale ešte neviem, kedy budem doma...Ak sa ti neozvem cez tvoje číslo v profile včas, tak nepočítaj so mnou...
http://www.shmu.sk/sk/?page=1&id=meteo_num_mgram
este sem zajtra rano okolo 9:00 napisem ci sa ide alebo nie
Isiel som od Kamenca do Gepniarovej doliny pri hribiku dolava (rovno by si isiel na horny dom smer Vtacnik) az hore ides po celkom slusnej asfaltke, hore na Vrvrave je krizovatka 4 cesty (vid foto) (rovno ide asfaltka cca 500m na vysielac, doprava je znacena zelenou smer Mala Homolka a Vtacnik-tu chcem este niekedy vyskusat a dolava je zvaznica cca 100m a si na Vrvrave, kde je aj pitna voda pri chate). Dole som isiel po zltej (ides stale rovno popri chate) a asi po 2-3km zvaznice sa cesta zmeni na asfaltku a to uz si na Sekaninach a neskor v Lehote. Na tie luky musis ist po zelenej cca 500m zjazdikom (pri chate dolava), po zelenej sa to da zist aj dole (ja som to zatial nesiel a zevraj su tam velke sutre).
http://www.shmu.sk/sk/?page=1&id=meteo_num_mgram
este sem zajtra rano okolo 9:00 napisem ci sa ide alebo nie
..hadam nezaprsi ...a idem aj ja
ja idem ..o jedenastej na parkovisku