uplnou nahodou som narazil na stranku http://www.kolokram.sk ked som nechtiac zadal koncovku sk namiesto cz - tak zeby uz aj na Slovensku sme sa dockali priaznivejsich cien pre nas bikerov? ako pozeram, nieco urcite nakupim ale asi az po novom roku kedze do Vianoc by mi to uz tazko prislo
odhliadnuc od toho ze ignorujem hlasenie o malware (chrome) tak sa niekedy stane ze ked dam nieco vyhladat ale kliknem na obsah tak ma presmeruje na tu stranku kde sa spusti obrazok s vyhladavanim virusov, takze ocividne na tej stranke este nieco je.
Zmena domény pri súčasnom systéme e-shopu a hostingu by neriešila nič, akurát by sa rozšíril nadpis témy a nervozita že web mooncycle je zase voľáky ...
Podľa správania stránky by som okrem kontroly skriptov, o ktorej som už písal v mojom predchádzajúcom poste, veľmi odporúčal aj kontrolu mod_rewrite direktív v .htaccess, celkom pochybujem o tom že sú v poriadku.
2. ked dam vyhladat "suncycle" cez Goggle, tak hned vo vysledkoch hladania ma Google upozornuje na nebezpecnu stranku
Attachment:
sun.jpg
3. ked kliknem na niektory z vysledkov vyhladavania, tak ma presmeruje na notifikacnu stranku upozornujucu na nebezpecenstvo s moznostou pokracovat na vlastne riziko (ked si ale adresu z upozornenia skopirujem a dam do prehliadaca, tak to ide)
Tak ci tak ten co tu stranku administruje je podla mna clovek, ktory si nezasluzi snad ani 1 cent za tu svoju "robotu" - vlastne za mesiac problemov nic nevyriesil. A to si asi hovori "admin" a pravdepodobne aj tvrdi, ze zvlada kompletnu spravu www stranky na kluc. Stranka je nedoveryhodna a keby som Matusa nepoznal, tak v zivote na nej nenakupim...
no ale to skor ukazuje na neschopnost toho co vlastni tento e shop, ak som co k comu, tak je to za tyzden inde takze matusovy to asi takto vyhovuje .... alebo ma aj nejakeho neschopnejsieho spolocnika ??
A nefunguje vam to ani tak ako som pisal abo vsetci co vam to nejde chodite len cez Google?
Tvojej otazke nerozumiem. Ved ak chcem nacitat konkretnu stranku, nepotrebujem Gúgľa. Zadam priamo adresu a je vybavene. Google hlada to, co neviem najst ja.
Treba na tej otazke napisat nieco zrozumitelnejsie? Ked nepouzivas Google, tak sa Ta to samozrejme netyka. Inak mozno by si sa divil, kolko ludi chodi cez Google aj ked pozna stranky (ak nemam na stranku shortcut, tak casto idem cez Google hlavne pri dlhsich nazvoch stranok - setri to cas).
ináč, myslím si ze najlepsia by bola zmena redakcneho systému, nezaberie to zas az tak casu ked sa pouzije nejaký open source, momentálne pracujem na jednom shope cez PRESTA redakcny system a je dost dobrý, známi ho využívajú uz dlhšie a nemali eŠte absolutne ziadny problém. má to vynikajucu administráciu, skvelé mody. skuste nad niecim takym popremýslat.
ináč, myslím si ze najlepsia by bola zmena redakcneho systému, nezaberie to zas az tak casu ked sa pouzije nejaký open source, momentálne pracujem na jednom shope cez PRESTA redakcny system a je dost dobrý, známi ho využívajú uz dlhšie a nemali eŠte absolutne ziadny problém. má to vynikajucu administráciu, skvelé mody. skuste nad niecim takym popremýslat.
ak mi web funguje, mozem veselo objednat ano?
Tie bezplatne systemy su o nicom clovek casom zisti ze musi neustale nieco prerabat, ak chce aby to ako tak fungovalo.
jamu: teraz im to tiež funguje na open source "oscommerce", pochybujem ze majú v pláne platit obrovske peniaze za system na mieru, ale mna do tohto uz nic takze snad to vyriesia tym najlepsim možným spôsobom
Nazdar bikeri
Chcem sa pripojit k hodnoteniu suncycle,mozem len skonstatovat spokojnost, promptnost,profesionalitu len tak dalej vychytat malickosti a je to super slovensky eshop pre bikerov.Moja objednavka bola rychlo spracovana,cenovo upravena v moj prospech a dodane komponenty vyzsiej triedy nez som objednal, samozrejme za cenu mojej objednavky.Este dokonca pri zamene komponentu,nebol problem nasledne odstupit od objednavky a hotovost mi bola poukazana na ucet.
Doporucujem nakupovat.
Zdravím.Potrebujem poradiť. Chcem objednať nejaké veci zo http://www.suncycle.sk, ide o veci, kde sa udáva veľkosť a farba. Na telefonáty nikto nereaguje.
Zdravím.Potrebujem poradiť. Chcem objednať nejaké veci zo http://www.suncycle.sk, ide o veci, kde sa udáva veľkosť a farba. Na telefonáty nikto nereaguje.
pri potvrdeni objednavky do poznamky napises tieto udaje jednotlive k tomu co si si objednal...tak nejak by to malo fungovat
ale inak je to dost zvlastne ze telefony nik nedvyha , sa chcem opytat matus ma este normalnu robotu a toto je taka bokovka alebo kde je ten pes zakopany ze s prepacenim dost serie na tento eshop ....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Podľa správania stránky by som okrem kontroly skriptov, o ktorej som už písal v mojom predchádzajúcom poste, veľmi odporúčal aj kontrolu mod_rewrite direktív v .htaccess, celkom pochybujem o tom že sú v poriadku.
1. ked zadam do prehliadaca http://www.suncycle.sk/ tak mi to ide
2. ked dam vyhladat "suncycle" cez Goggle, tak hned vo vysledkoch hladania ma Google upozornuje na nebezpecnu stranku
3. ked kliknem na niektory z vysledkov vyhladavania, tak ma presmeruje na notifikacnu stranku upozornujucu na nebezpecenstvo s moznostou pokracovat na vlastne riziko (ked si ale adresu z upozornenia skopirujem a dam do prehliadaca, tak to ide)
Tvojej otazke nerozumiem. Ved ak chcem nacitat konkretnu stranku, nepotrebujem Gúgľa. Zadam priamo adresu a je vybavene. Google hlada to, co neviem najst ja.
Tie bezplatne systemy su o nicom clovek casom zisti ze musi neustale nieco prerabat, ak chce aby to ako tak fungovalo.
Chcem sa pripojit k hodnoteniu suncycle,mozem len skonstatovat spokojnost, promptnost,profesionalitu len tak dalej vychytat malickosti a je to super slovensky eshop pre bikerov.Moja objednavka bola rychlo spracovana,cenovo upravena v moj prospech a dodane komponenty vyzsiej triedy nez som objednal, samozrejme za cenu mojej objednavky.Este dokonca pri zamene komponentu,nebol problem nasledne odstupit od objednavky a hotovost mi bola poukazana na ucet.
Doporucujem nakupovat.
pri potvrdeni objednavky do poznamky napises tieto udaje jednotlive k tomu co si si objednal...tak nejak by to malo fungovat