uplnou nahodou som narazil na stranku http://www.kolokram.sk ked som nechtiac zadal koncovku sk namiesto cz - tak zeby uz aj na Slovensku sme sa dockali priaznivejsich cien pre nas bikerov? ako pozeram, nieco urcite nakupim ale asi az po novom roku kedze do Vianoc by mi to uz tazko prislo
tiez sa musim zastat matt-a.....objednaval som sice uz davnejsie ale ked bol nejaky problem(tovar nebol na sklade a podobne) tak sa to vzdy vyriesilo k mojej spokojnosti behom par minut mailom/telefonom ....ako pisal Martinux vsetko je o komunikacii.
bohužial všetky prípady z praxe.. červené sedlo miesto modrého (aj keď je to len pár prúžkov), komponent lesklý miesto matného (zvyšné komponenty som objednával ja v CZ, takže som menil objednávku aby sedeli s už poslaným), kluky 24-32-44 miesto 22-32-44 napriek dotazom a upresneniam v objednávke že musia byť 22 (nikto iný ich totiž okrem suncycle rozumne neponúkal)..
osobne som na suncycle objednával asi pred 5r? a všetko bez problémov, ale to bol ešte menší shop
sáčky neriešim, posiela to tak skoro každý sk/cz e-shop..
jasné že všetko je o komunikácií, len či tá komunikácia má prebehnúť pred odoslaním, alebo pri riešení, že objednávka je trochu iná než mala
To Kupkolo, mal som objednaný v Suncycle predtsvec Truvativ Team čo je vo výpredaji, je tam lesklý, prišiel matný Truvativ Stylo Team a musel som riešiť s CraObsom zmenu v objednávke....
To je len za mňa aby ste si nemysleli že si to CraObs vymýšľa...
Už presne neviem koľko som mal objednávok (nechce sa mi to pozerať ) ale všetky bez problémov. Len v jednom prípade som dostal XTR/Dura Ace reťaz namiesto XT a to po dohode s Mattom a hádam sa nebudem sťažovať keď som šiel za cenu XT do XTR A to nehovorím o tom, že to mám do PE na skok a ušetrím aj na poštovnom
tiez mi vcera zacala znovu blbnnut, ale dal som si ze aby mi ju zobrazovalo normalnbe lebo som potreboval obednat pár vecí. a nakolko som cez mejl komunikoval a ficalo normalne takze som to riskol
po pár kliknutiach ma to zase presmerovalo na nejakú stránku kde mi ponúkajú odstránenie nájdených xxx vírusov jednoduchým stiahnutím ich programčeku Ale naozaj to je už zúfalé, nechápem prečo sa to nevyrieši raz a navždy
objednané v utorok
streda - v pohode komunikácia s predajcom, jedna vec nebola na sklade, odoslanie
dnes (štvrtok) - príchod vecí na poštu. po tade super.
obsah balíka :
-brzdy o radu vyššie (ušetrených 17 eur, okej)
-brzdové páky strieborné namiesto čiernych (to úplne zničí dizajn na riadidlách, našťastie je to len na zimák takže mi to až tak nevadí)
-koncovky bovdenov 4 strieborné namiesto čiernych (to čo v predchádzajúcom bode), ako keby kompenzované dvoma lepšími, a 4 zvyšné ako mali byť.
-brzdové doštičky XTR namiesto XT, podľa obalu nesedia na moje... (sú to M07Ti Resin, ja mám BR-M775) čo by znamenalo že sú mi úplne naprd
//edit : ale zdá sa, že by aj mohli pasovať, aspoň tvarovo vyzerajú rovnako, tak teda neviem. Kto vie? Matt, vieš ?
//edit2 : a a tie brzdy mi vlastne prišli bez šrúb kt. sa upevňujú do pivotov. to snáď neni súčasť balenia? ešte aj na obrázku sú
zdá sa, že keď chcem dostať to, čo som si objednal, tak si musím objednať inde (tiež to nieje moja prvá takáto skúsenosť a podľa tejto témy nie som jediný)
objednané v utorok
streda - v pohode komunikácia s predajcom, jedna vec nebola na sklade, odoslanie
obsah balíka :
-brzdové páky strieborné namiesto čiernych (to úplne zničí dizajn na riadidlách, našťastie je to len na zimák takže mi to až tak nevadí)
-koncovky bovdenov 4 strieborné namiesto čiernych (to čo v predchádzajúcom bode), ako keby kompenzované dvoma lepšími, a 4 zvyšné ako mali byť.
-brzdové doštičky XTR namiesto XT, podľa obalu nesedia na moje... (sú to M07Ti Resin, ja mám BR-M775) čo by znamenalo že sú mi úplne naprd
//edit : ale zdá sa, že by aj mohli pasovať, aspoň tvarovo vyzerajú rovnako, tak teda neviem. Kto vie? Matt, vieš ?
//edit2 : a a tie brzdy mi vlastne prišli bez šrúb kt. sa upevňujú do pivotov. to snáď neni súčasť balenia? ešte aj na obrázku sú
zdá sa, že keď chcem dostať to, čo som si objednal, tak si musím objednať inde (tiež to nieje moja prvá takáto skúsenosť a podľa tejto témy nie som jediný)
tie platne ti pasovat urcite budu, s tymi srobami je to horsie....ale sak pouzi zo starych alebo behni do zeleziarstva
do 770ky som tiez rval xtrkove...775ky su take iste.... teraz mam M800ky tiez identicke platne...dvam tam goldfreny
na obale zo zadu mas napisane do coho sa mestia
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
osobne som na suncycle objednával asi pred 5r? a všetko bez problémov, ale to bol ešte menší shop
sáčky neriešim, posiela to tak skoro každý sk/cz e-shop..
jasné že všetko je o komunikácií, len či tá komunikácia má prebehnúť pred odoslaním, alebo pri riešení, že objednávka je trochu iná než mala
To je len za mňa aby ste si nemysleli že si to CraObs vymýšľa...
objednané v utorok
obsah balíka :
objednané v utorok
obsah balíka :
tie platne ti pasovat urcite budu, s tymi srobami je to horsie....ale sak pouzi zo starych alebo behni do zeleziarstva
ak naozaj pasovat budú, tak oukej. šrúby už niekde zoženiem, staré som predal s brzdami
na obale zo zadu mas napisane do coho sa mestia
Vdaka Matus
PS: Miso gratulujem k pedalom Time
gratulujem Romane:)
3tie miesto potesilo.... ale nakoniez budu z pedalov tretry