kolesá mám vo výhľade tieto :
Fulcum racing 5
http://www.bikepro.sk/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=165&category_id=43&option=com_virtuemart&Itemid=122
mavic aksium "08
http://www.bikepro.sk/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=2284&category_id=43&option=com_virtuemart&Itemid=122
Ktoré s týchto kolies sú tuhšie ale viac na SK cesty aby aj dačo prežili.
posledný komentár: 13. 8. 2019 o 21:32
len pozor, zadne kolo fulcrumu ma asymetricky vyplet, teda ked ti na nespravnej strane praskne drat tak to moze fakt boliet...
Sapim Race špice, čierna
0,80 €
MOC 0,93 €trochu divne. nemalo by to byt logicky opacne? cakal by som aspon trosku rozdiel samozrejme v prospech cesty
Janosik: uz som pozeral na tie remerx alcyon dávnejšie sú fakt parádne. Kúpil by som asi tie ale nechcem kupovať mačku vo vreci. Jazdil si ich ? alebo máte s nimi niekto skúsenosť ?
asymetricky vyplet znamena ze mas na jednej strane dvojnasobny pocet dratov ako na druhej.. ked ti tam praskne drat chytis taku osminu ze ti kolo neprejde cez brzdy ...
dalsia vec je dostupnost tych dratov a ich cena..
ale inak su to moc dobre kola
tie mavic aksium tiez nie su bohvieco, tie fulcrumy budu o hodne lepsie
mozno tie ksyria by stali za to, ale tam je uz vyssia cena
Kludne by som aksia kupil znova. Urcite ti nebudu suchat do spalikov ani do snimaca.
len pozor, zadne kolo fulcrumu ma asymetricky vyplet, teda ked ti na nespravnej strane praskne drat tak to moze fakt boliet...
hadam nechces povedat ze to prasknutie dratu je bezna zalezitost
ale na druhej strane na slovenskych cestach je mozne vsetko
ale na druhej strane na slovenskych cestach je mozne vsetko
no mne uz rachol drat aj tak ze som prisiel domov, odstavil som bajk, oprel o stenu a ked som bol v sprche pocul som ranu jak z pistole... hladal som dlho co sa vlastne stalo a az neskor som si vsimol ze mi praskol drat na prednom kole ... ci je to bezna zalezitost posud sam..
Tak 885 + za kuriera z nemecka. Tolko som za ne zaplatil.
Neviem, co je ti smiesne?
Mozno to, ze teraz sa daju najst za 855? Alebo ze ty mas kamarata, co ma kamarata... Whatever.
BTW: Ked som ich chcel kupit, tak na slovensku ani v cechach sa kupit nedali, lebo Mavic distributor (cesky aj slovensky) mal problem.
Takze vsetci co maju na webe ceny, tak to musia mat bud odniekial boh vie z kade, alebo cakaju kym si niekto objedna a potom zacnu riesit.... (mozno).
Kvoli tebe som sa pozrel kolko stoja teraz:
http://www.bike24.com/1.php?content=8;navigation=1;menu=1000,4,123,30;product=254
Tak si vsimni RRP (odporucana koncova cena). A co tam vidis? 900 E!!!
Tak si najprv sprav nejaky ten prieskum... Nic v zlom
P.S.: Ja ich mam z bike24, ale predchadzajuci model.
ja neviem ci len nevies citat, ci reagujes na moju zlu karmu na fore , ale snad sa chalan vynadril ze chce kolesa do 200 evri ,ci nie ?
2ivo : inak ty si riaden humorista ,3000km musis mat za 4 mesiace jazdenia, ked budes mat 10litrov potom pis ci su dobre
je to teda riadny rozdiel, aksia su oproti cosmicom totalne blato ..
vyhodou cosmicov je ich neskutocna tuhost, nevyhoda vysoka vaha..
ale to sme uz v inej kategorii..
este by som sa poobzeral po nejakych lacnejsich kolach od campagnola, scirocco alebo vento..
ale myslim ze to budu len o trosku ine fulcrumy, kedze ich udajne robi ta ista firma