tak mnou najdene:
LeaderFox Runner 09
CTM Speedster 09
Merida Road Race 901-18 09
Author A 3300 09
GT GTR Series4 2009
je este ich este dost, ktore sa zmestia do tejto hranice, no vsetky sem nejdem pisat. tak sa chcem spytat, ze aky mate na ne nazor, nejake tie rady, pripadne aj ine moznosti. dakujem.
Hlavne ale nieco kup a jazdi, ci uz vyhodis peniaze abo nie.
a potom je naozaj uplne jedno ci tam ma 11-21 alebo 12-27
rekreacne je podla mna tak okolo 6-7k rocne
janosik, pre mna aj 200 eur je nieco a nabura mi to rozpocet....doteraz som jazdil MTB s 1,5 plastami a sa divim, ze to vravis ty, lebo to je tvoja logika a nie moja. Predsa takmer o polovicu tazsi MTB s 26 kolesami a s inym zprevodovanim nemoze poskytnut to co cestny bicykel
A na margo tych turistickych 6000 km rocne-ked budu mat mladenci rodinu (zenu a deti) budu vdacny za kazdu volnu chvilku pre seba.
Aj ked uznavam, kazdy je strojcom svojho osudu.
sa kukni do profilu kolko mam rokov, mladenec ..
to je vsetko fajn, rodina, zena, deti, ja tym dovodom dobre rozumiem..
ak z akychkolvek dovodov nemam cas jazdit a nejazdim tak sa nebudem nazyvat rekreacnym cyklistom, mozno tak nanajvys fanusikom cylistiky..
0-1000 - fanúšik cyklistiky
1000-2000 - ???
2000-3000 - ???
3000-4000 - ???
4000-5000 - ???
5000-6000 - ???
6000-7000 - to viem, to sú tí rekreační
7000-8000 - ???
...
A od koľko začínajú pretekári?
Tak mi teda prepáč a už sa na mňa nehnevaj, nabudúce už dám niečo jednoduchšie.
medzitým čo spoj. podraď. vo vedľajších vetách časových, ktorých dej je súčasný s dejom hlavnej vety;
kým, zatiaľ čo: Medzitým čo takéto chýry mestom leteli, pán Čaranský svedomite čítal. (Vaj.)
medzitým kým spoj. podraď. zried. medzitým čo: Medzitým kým sa Arvenzis priberal hrať, pristavil sa (Imro) k Judite. (Fig.)
ale ako pozeram toto je na teba "príliž" tazka veda
Takže chcel som napísať "medzi tým", a to medzi 1000 a 6000 km/rok.
ja som dnes za hodinku a pol dal 40 km na cyklokrosaku, vyborne pocasie, voda, trosku blatka..