čafte mam na vyber dve ramy...viem že chcem jazdit DH ale nwm ci HT alebo DH chcem bud BANSHEE MORPHINE(210e) alebo BANSHEE SCREAM ( od spolužiaka s tlmičom,hlavovim...za 300e)
-čo navrhujete??? važim 64KG. meriam cca 180cm
sme na fore, ale to neznamená že tu niekto bude lúštiť tvoje hatlaninky, niekedy aby človek na to vyťahoval enigmu
pokial ide o rám, tak na DH jednoznačne FS, už je len otázne či tá cena za daný rám nie je veľa
- aky rok výroby to je?
-rok vyroby zatial neviem,dnes som sa snim mal stretnut ale nestihal chlapik tak sme to odložili...inak ho predava za 450 ojro cena premne(preto ze je znamy) je 300ečka...
ale teraz naozaj... preco nikto nerozumie novodobemu jazyku teenagerov?
Jednotlive narecia patria k jazyku ako takemu, ale hatlaniny ho prznia neskutocnym sposobom.
K ramu : ak ti nedaju radu na OSBD tak ti urcite poradi niekto v SBTK
Na forach mtbikera sa rozobera vzdy nieco ine ako sa ma. Toto nie je pokec!! O hlúpostiach kecajte inde!! -- moj nazor , prosim ,,,, nerozoberajte len zvaste.
musim sa pridat... OT je istym sposobom este horsie ako ta splet slov v prvom prispevku...
ak sa vam toto nepaci... tieto popatlane vyrazy a neviem co tak sem neprispievajte..
normalny clovek by sem nenapisal, pretoze sa moze vy***** na ludi co ani nevedia spravne napisat suvisly text.. (chybicka sa sem-tam vopcha kazdemu)...
je ale zaujimave, ze ludi ktorych trocha viac poznate (napr. osobne) tak im taketo srandi nenapisete do temy, ale beriete ich takych, aky su..
tolko odomna... a aby som nebol OT...
tak ja bych bral fulla... vzhladom na to ze chces DH... ma to vsetko co potebujes... teda ak to nieje poskodene...
musim sa pridat... OT je istym sposobom este horsie ako ta splet slov v prvom prispevku...
ak sa vam toto nepaci... tieto popatlane vyrazy a neviem co tak sem neprispievajte..
normalny clovek by sem nenapisal, pretoze sa moze vy***** na ludi co ani nevedia spravne napisat suvisly text.. (chybicka sa sem-tam vopcha kazdemu)...
je ale zaujimave, ze ludi ktorych trocha viac poznate (napr. osobne) tak im taketo srandi nenapisete do temy, ale beriete ich takych, aky su..
tak ja bych bral fulla... vzhladom na to ze chces DH... ma to vsetko co potebujes... teda ak to nieje poskodene...
konečne normalny človek..dakujem...uvažujem nad fullom len ta vaha mi to nejako kazi :/ meriam 180cm a važim 65kg....velkost ramu je L a nieje poškodeny,cena je preto taka lebo to predava spolužiak ktory nejazdi...ten ram mu proste doma "hnije"....
konečne normalny človek..dakujem...uvažujem nad fullom len ta vaha mi to nejako kazi :/ meriam 180cm a važim 65kg....velkost ramu je L a nieje poškodeny,cena je preto taka lebo to predava spolužiak ktory nejazdi...ten ram mu proste doma "hnije"....
ten ram je s tlmicom, ci? neda sa nan dokupit maksia pruzina? tak by si si to mohol prisposobit.
ak nie, tak sa budes musiet viac napchavat
Michal,ja ta nepoznam,ale asi si rozmysli co chces,lebo tie biky striedas ako ponozky
Myslim že to kto strieda bicykle je len a len jeho vec!Som tu po dlhom čase a už niesom to čo som bol -sproste decko ....teraz si nenecham skakať len tak po hlave... inak ty si z PD nie??
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
pokial ide o rám, tak na DH jednoznačne FS, už je len otázne či tá cena za daný rám nie je veľa
- aky rok výroby to je?
-rok vyroby zatial neviem,dnes som sa snim mal stretnut ale nestihal chlapik tak sme to odložili...inak ho predava za 450 ojro cena premne(preto ze je znamy) je 300ečka...
K ramu : ak ti nedaju radu na OSBD tak ti urcite poradi niekto v SBTK
ten ram je s tlmicom, ci? neda sa nan dokupit maksia pruzina?
je to aj s tlmičom fox vanila,zadnym nabojom novatec a sedlovkou.A pružinu by urcite nebol problem vymenit...
heh
Myslim že to kto strieda bicykle je len a len jeho vec!Som tu po dlhom čase a už niesom to čo som bol -sproste decko ....teraz si nenecham skakať len tak po hlave... inak ty si z PD nie??
/edit: hlavne ze zajtra pisem test z matematiky