tak mnou najdene:
LeaderFox Runner 09
CTM Speedster 09
Merida Road Race 901-18 09
Author A 3300 09
GT GTR Series4 2009
je este ich este dost, ktore sa zmestia do tejto hranice, no vsetky sem nejdem pisat. tak sa chcem spytat, ze aky mate na ne nazor, nejake tie rady, pripadne aj ine moznosti. dakujem.
Willier bude z tych troch najkrajsi, Spesl asi najlepsi (ak to bude aspon SL2) a Canyon s najlepsim pomerom cena/vykon.
Ja som volil tretiu moznost a som spokojny.
moja strategia je nejaky poriadny ram, vybava 105 a zbytok investovat do poriadnych kolies. v tychto vsetkych zostavach su vsak kolesa na poslednom mieste..
Tip na nejaké kvalitné kolesá (primerané zvyšku) ?
Canyon Ti s inými kolesami nepošlú, akurat si môžeš zmenit velkost predstavca, šírku baranov, stred a kazetu
btw: tiež čakám na Canyon, len trochu vyššia rada
Corima Aero+, ale ked nemas pretekarske ambicie, tak naco riesit drahe kolesa? Nemyslim, ze tie Ksyria, co tam dava Canyon v sete budu kazit dobry dojem z jazdy.
Tip na nejaké kvalitné kolesá (primerané zvyšku) ?
inak paradny bajk na mieru podla tvojich predstav ti spravia u stevensa, maju tam na stranke konfigurator. cenovo to podla mna vyjde podobne ako u canyona
dolezity ukazovatel pri kolach je celkova tuhost a samozrejme vaha. mas na vyber karbon alebo hlinik. na trening by som asi karbon nebral. ja mam velmi dobre skusenosti s mavic cosmic carbone (je to hlinik aj napriek menu) a fulcrumami. konkretne mam trojky ale uz som siel aj na 5-kach a spravalo sa to v podstate rovnako
prve dojmy z jazdy na cestnom bicykli su fantasticke, hned som sa s nim vžil...jedine co som zapocul je mierne suchanie presmykovaca o retaz pri nizkom prevode, snad to vyriesim, ale necakal som ze Ultegru musim este doladit
V časopisoch nám tlačia riadne kaleráby do hlavy... Ako môžu porovnávať strednú sadu u Shimana s najnižšou u Campy?
funkcne je samozrejme dokonala ako vsetky sady shimano a novy dizajn z nej robi sadu zavodnu sadu pre zaciatocnikov a hlavne cenovo dostupnu
Ale na tento rámik by som asi 105ku nevešal - minimálne ULTEGRU alebo SRAM Rival resp.Force