uplnou nahodou som narazil na stranku http://www.kolokram.sk ked som nechtiac zadal koncovku sk namiesto cz - tak zeby uz aj na Slovensku sme sa dockali priaznivejsich cien pre nas bikerov? ako pozeram, nieco urcite nakupim ale asi az po novom roku kedze do Vianoc by mi to uz tazko prislo
no česká pošta zvláda.. v rámci republiky jeden deň pred 17 pošleš druhý deň doručujú.. prípadne odošleš a druhý deň je to na hraniciach predané SK pošte.. SK pošta doručuje ako sa jej chce, niekedy fakt za deň niekedy za 4..
Hned jak si nájdem dobrú výhovorku, tak kupujem 2,25 ust verziu.
Chvílu som jazdil akúsi low cost verziu, ale co si pamatam tak to bol velmi, velmi podarený plášť dozadu.
píšem diplomovku o internet marketingu. Praktickú časť mám spojenú s internetovým obchodom suncycle.sk. Chcela by som Vás týmto poprosiť o vyplnenie tohto dotazníka, ktorý je anonymný. Údaje budú použité pre vypracovanie DP a pomôžu aj e-shopu čo to zlepšiť. Vopred ďakujem za spoluprácu.
...sice som si objednal 2x Continental light verziu a prisli mi 2x Geax Ultralite a 2x Michelin C4 Airstop Butyl za vyfakturovane Continentalky, ale tak co uz.. Pan Matt, nabuduce radsej to co je v objednavke, ale celkom ste ma potesili
chcel som sy tam tiež objednať plášte ale týmto si ma odradil
Tak to som nechcel.. Bral som v tej objednavke viac veci a vsetko bolo v najvacsom poriadku, poriadne zabalene vo foliach a "bublinkovom" sacku aby sa to neposkodilo a neobuchalo navzajom. Nakupujem LEN tu a toto je jediny krat co sa mi vyskytla nejaka anomalia v objednavke. Ja tu rozhodne budem nakupovat aj nadalej. Plaste nie su 5 eurova zalezitost ako duse.. By ma zaujimalo co by si napisal keby ti k plastom zadarmo prihodil napr. nejake duse.. predpokladam ze na reklamaciu by si s tym nesiel
okej plášte objednám tam (len prosím chcem objednaný kus )
ale chcem sa spýtať matta či ešte je na sklade RACE KING 2.2? V Podunajských už majú posledný jeden a ďalej už objednávať nebudú
Suncycle?????? Hrozne,s kamosom sme si objednali tovar. Namiesto omotavok ritchey,poslali uplne ine,znacka neznama,mne namiesto computer Blackburn Delphi 4.0 poslali sigma BC 1909 HR(samozrejme v cene sigma a tu znacku ja uz nemozem ani citit) a objednane rychlospojky nedodane,ale nafakturovane. Strasne,s tohto obchodu som uz doobjednaval,pomaly dva mesiace to vybavovali a takto to sku.......
Ja som objednal v pondelok naslapne pedale Shimano M540 hned v ten den mi prislo potvrdenie na mail na druhy den mi napisali ze budu posielat v stredu a dnes ich uz mam aj doma.... teda este neviem ci su to pedale alebo co lebo som ich nevidel Ale mali by to bit oni.
Tak ked sme zavolali,tak povedali kde su skryte spojky,tak to bolo ok,ale tachometer ze vraj sa blackburn stahuje z obehu,tak usudili aky by som chcel,tak mi dali sigmu,ani ma na to neupozornili,vraciam ho s5.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Hned jak si nájdem dobrú výhovorku, tak kupujem 2,25 ust verziu.
Chvílu som jazdil akúsi low cost verziu, ale co si pamatam tak to bol velmi, velmi podarený plášť dozadu.
Už sa teším
píšem diplomovku o internet marketingu. Praktickú časť mám spojenú s internetovým obchodom suncycle.sk. Chcela by som Vás týmto poprosiť o vyplnenie tohto dotazníka, ktorý je anonymný. Údaje budú použité pre vypracovanie DP a pomôžu aj e-shopu čo to zlepšiť. Vopred ďakujem za spoluprácu.
https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dDQwMkx5NWNPSDNtUHc3NXNHZk9EVFE6MQ
Si s ypsilónom som ešte nevidel...
Tak to som nechcel.. Bral som v tej objednavke viac veci a vsetko bolo v najvacsom poriadku, poriadne zabalene vo foliach a "bublinkovom" sacku aby sa to neposkodilo a neobuchalo navzajom. Nakupujem LEN tu a toto je jediny krat co sa mi vyskytla nejaka anomalia v objednavke. Ja tu rozhodne budem nakupovat aj nadalej. Plaste nie su 5 eurova zalezitost ako duse.. By ma zaujimalo co by si napisal keby ti k plastom zadarmo prihodil napr. nejake duse.. predpokladam ze na reklamaciu by si s tym nesiel
ale chcem sa spýtať matta či ešte je na sklade RACE KING 2.2? V Podunajských už majú posledný jeden a ďalej už objednávať nebudú
styles/subsilver2/imageset/icon_post_target.gif
Takze zatial zo suny spokojnost
dodo