uplnou nahodou som narazil na stranku http://www.kolokram.sk ked som nechtiac zadal koncovku sk namiesto cz - tak zeby uz aj na Slovensku sme sa dockali priaznivejsich cien pre nas bikerov? ako pozeram, nieco urcite nakupim ale asi az po novom roku kedze do Vianoc by mi to uz tazko prislo
otazocka...bolo by pre zakaznikov zaujimave ponukat cez e-shop aj cele bicykle? bolo by ich mozne zaslat kurierom na 90% poskladane, alebo by bol mozny aj osobny odber. ponukla by sa aj moznost zmeny obmedzeneho poctu komponentov. keby sa bicykle takto ponukaju cez e-shop, aku zlavu by zakaznik cakal v suvislosti s tym, ze by to bol nakup cez net? / vysoke percenta zase nestrielajte, predsa len dovozcovia na to asi budu mat iny nazor
keby je dobra cena myslim ze kupim bike na eshope. ja uz som kupil dva bicykle na kubicasport.eu a nelutujem. spokojny s cenou... takze ak bude dobra ponuka podla mna sa bude predavat
len aby s tym nebolo viac problemov ako uzitu, najma s garancnymi prehliadkami. inak by to bola mozno zaujimava moznost.. zlava okolo 10% by myslim kazdeho potesila.
Po skusenosti s nakupom bicykla cez rakusky e-shop si myslim, ze dobry napad. A aku zlavu? Ziadnu. Ceny boli take, ktorym sa nedalo odolat. A pri tych cenach som neriesil ani mozne problemy s reklamaciou ci garancnou prehliadkou. Za cenovy rozdiel medzi nakupom v kamennom obchode na SVK a nakupom v e-obchode Rakuska by som mal komplet nove brzdy a tlmic.
Drzim palce!
takto by som rozmyslal aj ja, vlastne vacsina bikerov ktori si dokazu doma opravoval bike, ale este stale je dost ludi co tomu nerozumeju a chodili by matta otravovat kvoli zle nastelovanej prehadzovacke 20 krat..
Myslím, že dotiahnuť zopár inbusov, nahodiť a dofúkať kolesá dokáže snáď každý. Prehadzovačky sú nastavené, max. sa môže niekedy stať, že treba došponovať lanko tým čudlíkom na radení.
Presne vacsinu veci si dokaze biker opravit-nastavit sam...
Pre menej zrucnych by som dal garancnu prehliadku za mensi priplatok, pretoze nie kazdy ju bude chciet vyuzit a nie kazdy bude chciet posielat bike na velke vzdialenosti.
Stvrtok cez den volam, dovolal som a vraj mam napisat e-mail a vecer mi bude poslana odpoved. Dnes pondelok ziadny e-mail mi este neprisiel
Tomu sa hovori, boj o zakaznika
Ja zase opačná skúsenosť. Piatok večer okolo siedmej som objednával cez e-shop, odpoveď som čakal až v dnes. Volali za pol hodinku, že duše ktoré som chcel nie sú, či môžu byť iné. Dohodli sme sa a v sobotu ráno to už aj odoslali. Za mňa super.
26.4. objednané, 28.4. doma, no moja nočná mora sa naplnila.
Nakoniec som prežil aj to dlhšie čakanie na "full tubeless", dokonca sa voľba zimáka na víkendové preteky ukázala ako vhodnejšia a mám aspoň o 1 plášť a Rubena tmel navyše. Ešte raz vďaka, aj nabudúce.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Drzim palce!
Pre menej zrucnych by som dal garancnu prehliadku za mensi priplatok, pretoze nie kazdy ju bude chciet vyuzit a nie kazdy bude chciet posielat bike na velke vzdialenosti.
Tomu sa hovori, boj o zakaznika
Nakoniec som prežil aj to dlhšie čakanie na "full tubeless", dokonca sa voľba zimáka na víkendové preteky ukázala ako vhodnejšia a mám aspoň o 1 plášť a Rubena tmel navyše. Ešte raz vďaka, aj nabudúce.
ospravedlnujem sa, dnes uplny blazninec
v pohode...
a toto si nemal ani písať, mohol som si prísť ešte dnes pre čo som chcel...
PS: Ktovie, ako to zobrazuje kombinácia win-opera?