pretoze v Blave ziju sami chudaci, tak musel byt nejaky dovod aby sa im cele slovensko poskladalo na nejaky ten hokejovy stanok
Hadam nezavidis? Mohli ste sa zadlzit kvoli reprezentovaniu SR ako mesto vy, ja by som vam to pokojne doprial. Ja som po MS v Bratislave netuzil. Pre mna je vysledok MS taky, ze sa tu nabalili nejaki zlodeji a verejne financie mojho mesta su kvoli tomu v prdeli na par rokov. A to sa ma tyka (na rozdiel od tych MS).
Jedno je isté. Včera som tlieskal čechom lebo rusi si nezaslúžili ani prd a najviac som tlieskal modro bielym vo finále! Som fakt rád, že vyhrali Fíni a podľa reakcií v krčme v ktorej som sedel som nebol jediný.
Jedno je isté. Včera som tlieskal čechom lebo rusi si nezaslúžili ani prd a najviac som tlieskal modro bielym vo finále! Som fakt rád, že vyhrali Fíni a podľa reakcií v krčme v ktorej som sedel som nebol jediný.
Vsetci znami vratane mna fandili Cechom a Finom co som sa s nimi rozpraval, takze to asi bude nejaka spolupatricnost.
Hadam nezavidis? Mohli ste sa zadlzit kvoli reprezentovaniu SR ako mesto vy, ja by som vam to pokojne doprial. Ja som po MS v Bratislave netuzil. Pre mna je vysledok MS taky, ze sa tu nabalili nejaki zlodeji a verejne financie mojho mesta su kvoli tomu v prdeli na par rokov. A to sa ma tyka (na rozdiel od tych MS).
pravdupovediac radsej by som sa zadlzil kvoli mestu ktore to potrebuje, ako kvoli niekomu kto to vobec ale vobec nepotrebuje, viem si MS predstavit aj v inych mestach ako BA (tym urcite teraz nemyslim BB), su urcite mesta kde ziju ludia hokejom viac ako v tom hlavnom
ten prispevok nemal byt utokom na Bratislavu ale na to ze keby sa niekto nepotreboval nabalit tak niekde na slovensku stoji nova hala za menej penazi a verim tomu ze aj modernejsia
Polo nič v zlom ale povedz kde inde? všetci vidia len štadión.. ale takáto akcia znamená možnosti ubytovať obrovskú výpravu športovcov, dopraviť ich tam (to ako lietadlom do BA alebo Viedne a potom 300km autobusom?), mať možnosť ubytovať tisíce fanúšikov, mať kapacitu na zaparkovanie áut, prípadne ich tam dopraviť inak ako 3 spojmi vlak/bus, mať kapacitu tých fanúšikov pohostiť a nakŕmiť.. menšie mesto nemá napr tolko policajtov, záchranárov, infraštruktúra je úplne inde..
nie že by som všetko tlačil do BA, ale niektoré veci tak nejak inak nejdú resp. idú ale nie tak lahko.. je možné že byť to iné mesto, tak to síce usporiada ale stálo by to ovela viac (kvôli nutnosti budovať aj iné veci než štadión) a mesto ako také by bolo v ešte väčšom dlhu..
Rozoberáte tu samé "keby", ale na Slovensku "keby" neexistuje. Tu sa robí všetko naopak, hlavne nech papaláši majú plné bruchá a obyčajný človek platí ich rozmary...
Craobs: Tak jasne, že všetci vidia štadión. Veď je to až do očí bijúce za akú sumu sa zrealizovala rekonštrukcia starej haraburdy. Sorry, ale je to des. A zabudli sme na hotel pána Širokého...
CraObs ma pravdu...kde na tychto nasich dedinach by sme im poskytli to, co vypravy potrebuju? Snad nie tie dva komunisticke hotely, ktore stoja pod pamatnikom a druhy pod nasim zamkom????
Bratislava je celkom pekne rozvinute mesto s historiou i modernou, je patricne vybudovane, je hlavne mesto......je to OK.
Nuz co, trener sa doslova naj...l vsak druhy titul v historii
Craobs; tak napriklad Trencin, Zilina, Zvolen, Poprad a pri troche snahy aj ine
EDIT: tieto mesta splnaju tvoje poziadavky - pomerne velke mesta s pomerne dobrou infrastrukturou (ZV mozno spolocne s BB), leziace pri dialnici, s letiskom
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
mám pocit že sa niekto vyjadril že BA je 100mil € v strate za MS, len neviem kde som to už čítal..
Pre Bratislavu viac škody ako úžitku celé ms.
Hadam nezavidis?
Vsetci znami vratane mna fandili Cechom a Finom co som sa s nimi rozpraval, takze to asi bude nejaka spolupatricnost.
pravdupovediac radsej by som sa zadlzil kvoli mestu ktore to potrebuje, ako kvoli niekomu kto to vobec ale vobec nepotrebuje, viem si MS predstavit aj v inych mestach ako BA (tym urcite teraz nemyslim BB), su urcite mesta kde ziju ludia hokejom viac ako v tom hlavnom
ten prispevok nemal byt utokom na Bratislavu ale na to ze keby sa niekto nepotreboval nabalit tak niekde na slovensku stoji nova hala za menej penazi a verim tomu ze aj modernejsia
Polo, od septembra vám tam nastupuje Kapuš, to je taká kôpka inteligencie
Pravda je, že za 90 melónov sme mohli mať aj 4 nové štadióny s menšou kapacitou
nie že by som všetko tlačil do BA, ale niektoré veci tak nejak inak nejdú resp. idú ale nie tak lahko.. je možné že byť to iné mesto, tak to síce usporiada ale stálo by to ovela viac (kvôli nutnosti budovať aj iné veci než štadión) a mesto ako také by bolo v ešte väčšom dlhu..
Craobs: Tak jasne, že všetci vidia štadión. Veď je to až do očí bijúce za akú sumu sa zrealizovala rekonštrukcia starej haraburdy. Sorry, ale je to des. A zabudli sme na hotel pána Širokého...
fíni prišli domov http://aamulehdenkuvat.ning.com/video/video/show?id=2253495%3AVideo%3A17390&xg_source=facebookshare
fíni prišli domov http://aamulehdenkuvat.ning.com/video/video/show?id=2253495%3AVideo%3A17390&xg_source=facebookshare
Ten destiloval viac než 6-krát
Bratislava je celkom pekne rozvinute mesto s historiou i modernou, je patricne vybudovane, je hlavne mesto......je to OK.
Nuz co, trener sa doslova naj...l
EDIT: tieto mesta splnaju tvoje poziadavky - pomerne velke mesta s pomerne dobrou infrastrukturou (ZV mozno spolocne s BB), leziace pri dialnici, s letiskom
To skor BB alebo ZA by boli vhodne