Zdravím, mam na biku vidlicu (RST Launch) viem, že to neni nič moc, ale pre začiatok stačí a problém je v tom, že je strašne tvrdá ako to u Launcheriek býva, ale trošku som sa v nej babral a ako som vytiahol jednu strunu tak tuhosť mi vyhovuje a vzniká otázka ak by som na takej vidlici jazdil je šanca, že by sa časom nejakým spôsobom zdeformovala, keďže by to tlačilo len na jednu stranu?
dík, už som to vrátil naspäť pokiaľ som pružil tak na mieste tak bola ok, ale akonáhle som sa previezol tak to bol otras cítil som sa jak na škodovke z rozbitými tlmičmi
mám 50Kg aj s topánkami a na biku jazdím tak cesty/polné cesty žiadne zjazdy dúfam, že vydrží do doby kedy našporím na niečo lepšie z dielne E*****nu alebo niečoho podobného
lenže kde? prípadne z čoho by tam pasovala...na túto launcherku som diely žial nevidel, ešte ma napadlo mám v garaži hodenu vidlu zo starého pekača (jawa 21), ta vidla je vcelku mäkka a struny sa mi zdaju hrúbkou vcelku totožné len dlžka je rozdielna a to by som z karbinou skrátil, takže čo myslíte oplati sa to robiť či mam sa vykašlať nato?
Chalani aká je dlžka pružiny vo vidlici RST Launch RA 130?Chcem tam dať mäkšiu pokial nekúpim vzduchovu vidlu..Vidla mi behá až po doraz,keby behala ešte lachšie bolo by to fajn..
Ked sa na nu zavesis celou vahou staticky? Ak dokazes zatlacit vidlu na doraz len vlastnou vahou, tak to nie je OK.
Ake mas vyuzitie zdvihu za jazdy v terene?
Ono to skor vyzera tak, ze vidla je makka (ked ju dokaze dostat na doraz len svojou hmotnostou), ale zaroven nechodi poriadne do zdvihu. Takze to mozu byt bud velke pasivne odpory alebo maly teren.
Zle som to napísal sory Ked sa na nu zavesím svojou váhou tak klesne len o kúsok a ked stlačím prednú brzdu a zatlačím do pedálov nohou tak až v tedy ide po doraz ale dosť tuho...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ake mas vyuzitie zdvihu za jazdy v terene?