uplnou nahodou som narazil na stranku http://www.kolokram.sk ked som nechtiac zadal koncovku sk namiesto cz - tak zeby uz aj na Slovensku sme sa dockali priaznivejsich cien pre nas bikerov? ako pozeram, nieco urcite nakupim ale asi az po novom roku kedze do Vianoc by mi to uz tazko prislo
Matt, a preco ta preboha zhodili z bicykla? to sa fakt dnes este deje?
inac mam u teba do Bratislavy objednane brzdy SLX, plus este par dalsich veci, ale hlavne su tie brzdy, plus pripadne este retaz Sram971. Moje maily asi nedosli, alebo co. Poslem ti dalsi z pracovneho mailu, aby si to nasiel.
laco...v pohode, my sa snazime a taktiez viem ze zakaznici chcu mat tovar cim skor a tip top
iron.hide...zhodili ma obrazne na pretekoch. borci sa trafili v zakrute a zobrali zo sebou na zem aj mna. mail som dostal, odpovedal som a dnes to cestuje...s tovarom Giro je poslednu dobu bohuzial problem
este tu mam tak na hodinku robotu, ale chystam sa k Vam, chystam
btw, prave sa preraba system aby bola mozna bezproblemova registracia a prihlasovanie. v systeme uz budu konecne aj veci ako :
- jednoduchy a prehladny vyber sposobu prepravy a platby
- na stranke bude odkaz na kontaktny formular aby zakaznici zbytocne nemuseli otvarat svoju mailovu schranku a odtial pisat dotazy
- vyhladavanie produktov
- filtracia produktov podla vyrobcu, ceny, abecedy, casu pridania do katalogu
- priamo v prehlade pri fotke vyrobku bude poznamky ci je tovar skladom
- po spusteni sa priebezne bude pracovat na zobrazeni roznych variant produktov a ich lahkeho objednania ( napr dlzky predstavca, velkost oblecenia )
- rozmyslam o on-line reklamacnom formulari ktory bude priamo zakomponovany do systemu ( uvidime ci sa to podari nejako spojazdnit )
zabudlo sa este na nieco podstatne?
este male upozornenie...cca 7-10dni pokial nabehne novy system sa moze stat ze skladova dostupnost ktora je uvedena na stranke sa nemusi zhodovat s realnym stavom na stranke ( ale malo by sa to tykat minimalneho mnozstva produktov )
Tak toto je ale neskutocny bordel v Slovenskej poste. Co Slovenska posta na to ? Ved tie baliky maju podacie cisla a musia sa dat vystopovat. SP ma v dodacich podmienkach aj dodacie terminy. To akoze nic negarantuju ? Za co si potom beru peniaze ? Mne z 10 balikov dorucia domov tak jeden to je uz aka sluzba ked si pre baliky aj tak chodim sam, a to nehovorim o nakladoch na auto a parkovne pred postou. Asi je nacase vazne uvazovat o zmene prepravcu aj za cenu vysieho poplatku pretoze v konecnom dosledku ho vyssi platim aj tak a to neratam cas straveny kym sa k baliku dostanem.
pracuje sa dohode pre buducu sezonu s inymi prepravcami ( tento rok bude na vyber SP, kurier EMS/UPS )
taktiez sa prida casom do ponuky aj moznost nakupu tovaru na splatky
drotar, bohuzial kruta realita. Vela z mojich znamych a aj ja osobne volim na prepravu aj dokumentov silne spolocnosti. Niekolkokrat som sa musel spolahnut na termin dodania a to je katastrofa, lebo sa to este pripadne strati. Ked ide obyc. list 3 dni pracovne zo ziliny do BA tak o com to je.
3 dni zo ZA do BA je ešte dobré, u nás raz 3-4 dni trvalo kým došiel list z jedného konca mesta na druhý, 5 km, ale inak my sme ešte nemali iné problémy s poštou, aj keď na balíky ju využívame iba veľmi zriedkavo, objednávky posielame iba cez GLS, i keď už aj tam sa raz stalo, že rozobrali balík zviazaný z dvoch krabíc a doručili iba menšiu so štítkom a väčšia zmizla.
Nechcem to tu zasierat OT ale jeden usmevny pribeh zo SP. Baliky podla dorucovacich podmienok dorucuju do 3 pracovnych dni. Ten moj sa na poste objavil po piatich tak som si nateseny vyzdvihol zlty listok a sup na postu. Baba za okienkom zobrala listok a zmrazila mi usmev. Na listku mate napisane, ze balik vam bude vydany do 18.00 hod. a bolo 18.15 ( z roboty som to rychlejsie nestihol ) Tak som slusne opytal na dorucovacie podmienky a u koho sa mam stazovat, ze balik mi nebol doruceny podla ich vlastnych dorucovacich podmienok. Baba prevratila oci stlpkom a balik mi vydala. Podotykam, ze priehradka bola otvorena do 19.00 hod
zdravím vás,
čo sa týka suncycle-obchod Number ONE. Veľmi som spokojný. Prišlo mi všetko včas a požadovanej kvalite. Vyrozumený cez e-mail s číslom podania.
Len tak ďalej. Držím palce. Asi budem kupovať len tu. Rozdiel oproti kamennému obchodu na tovare, čo som kúpil cez suncycle aj s poštovným 15 až 26 EUR.
p.s.
A keď som zavolal, tak som sa aj dovolal
main: som spokojny
iné:
- navyse som po dohode dostal rebu xx namiesto sl
- nespravne prislo 5 komponentov
- 2 mi nevadili
- 3 som reklamoval (presmyk a 2 adaptery)
- 1 (presmyk) sa mi vratil vymeneny za spravny
- namiesto 2 spravnych adapterov prisiel olej na retaz
KUA MATT AKO TY ROBIS INVENTURU - TO BY MA ZAUJIMALO
michalko...olej sa posielal ako darcek za to cakanie na presmyk + adaptery ( neboj, ja si ho odratam zo skladu ze som ho pouzil v servise ). ked sa objednavali vidlice u dodavatela, hned bolo jasne ze ta ktoru si chcel nebude, tak mi ponukli XX za velmi dobru cenu. na adaptery som nezabudol, bohuzial nikde nie PM/PM predny 180 ale mal by od jedneho dodavatela dorazit tento tyzden, obratom potom adaptery zasielame, tak ako som to pisal v maily
Ja som objednaval 2x, vzdy to doslo do 3 dni (aj ked so SP nemam dobre skusenosti) takze uz inde ani nepozeram V pondelok asi objednam nove MTB kolieska a nejaku dusu, takze dufam ze ma Suncycle opat nesklame a vsetko v poriadku pride Velmi ocenujem zasielanie informacii o doruceni balika a najme jeho cislo. Necakam na zlty listocek, ale podla datumu idem na postu, rovno sa spytat na balik a zatialmi to vychadza. Aj ked vzdy potom pridem domov a zlty listok ma caka v schranke
EDIT: objednal som teraz, lebo som nedokazal cakat na pondelok
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
inac mam u teba do Bratislavy objednane brzdy SLX, plus este par dalsich veci, ale hlavne su tie brzdy, plus pripadne este retaz Sram971. Moje maily asi nedosli, alebo co. Poslem ti dalsi z pracovneho mailu, aby si to nasiel.
iron.hide...zhodili ma obrazne na pretekoch. borci sa trafili v zakrute a zobrali zo sebou na zem aj mna. mail som dostal, odpovedal som a dnes to cestuje...s tovarom Giro je poslednu dobu bohuzial problem
ja viem, preto verím že dnes sa uvidíme, vymeníme kazetu a donesieš aj ten Rubena Kit
btw, prave sa preraba system aby bola mozna bezproblemova registracia a prihlasovanie. v systeme uz budu konecne aj veci ako :
- jednoduchy a prehladny vyber sposobu prepravy a platby
- na stranke bude odkaz na kontaktny formular aby zakaznici zbytocne nemuseli otvarat svoju mailovu schranku a odtial pisat dotazy
- vyhladavanie produktov
- filtracia produktov podla vyrobcu, ceny, abecedy, casu pridania do katalogu
- priamo v prehlade pri fotke vyrobku bude poznamky ci je tovar skladom
- po spusteni sa priebezne bude pracovat na zobrazeni roznych variant produktov a ich lahkeho objednania ( napr dlzky predstavca, velkost oblecenia )
- rozmyslam o on-line reklamacnom formulari ktory bude priamo zakomponovany do systemu ( uvidime ci sa to podari nejako spojazdnit )
zabudlo sa este na nieco podstatne?
este male upozornenie...cca 7-10dni pokial nabehne novy system sa moze stat ze skladova dostupnost ktora je uvedena na stranke sa nemusi zhodovat s realnym stavom na stranke ( ale malo by sa to tykat minimalneho mnozstva produktov )
Ja by som navrhol aj vyhladavanie stratenych balikov:)
Matt, mam cakat, ci hladat tovar inde?
co sa tyka tvojej objednavky, vedeli by sme vsetko poslat este raz, bohuzial az na tie kladky do prehadzovacky ( nikto ich momentalne nikde nema )
Tak toto je ale neskutocny bordel v Slovenskej poste. Co Slovenska posta na to ? Ved tie baliky maju podacie cisla a musia sa dat vystopovat. SP ma v dodacich podmienkach aj dodacie terminy. To akoze nic negarantuju ? Za co si potom beru peniaze ? Mne z 10 balikov dorucia domov tak jeden
taktiez sa prida casom do ponuky aj moznost nakupu tovaru na splatky
No, musím pochváliť, naozaj prišiel
Nechcem to tu zasierat OT ale jeden usmevny pribeh zo SP. Baliky podla dorucovacich podmienok dorucuju do 3 pracovnych dni. Ten moj sa na poste objavil po piatich tak som si nateseny vyzdvihol zlty listok a sup na postu. Baba za okienkom zobrala listok a zmrazila mi usmev. Na listku mate napisane, ze balik vam bude vydany do 18.00 hod. a bolo 18.15 ( z roboty som to rychlejsie nestihol )
čo sa týka suncycle-obchod Number ONE. Veľmi som spokojný. Prišlo mi všetko včas a požadovanej kvalite. Vyrozumený cez e-mail s číslom podania.
Len tak ďalej. Držím palce. Asi budem kupovať len tu. Rozdiel oproti kamennému obchodu na tovare, čo som kúpil cez suncycle aj s poštovným 15 až 26 EUR.
p.s.
A keď som zavolal, tak som sa aj dovolal
main: som spokojny
iné:
- navyse som po dohode dostal rebu xx namiesto sl
- nespravne prislo 5 komponentov
- 2 mi nevadili
- 3 som reklamoval (presmyk a 2 adaptery)
- 1 (presmyk) sa mi vratil vymeneny za spravny
- namiesto 2 spravnych adapterov prisiel olej na retaz
KUA MATT AKO TY ROBIS INVENTURU - TO BY MA ZAUJIMALO
Vcera o 10:40 objednane, dnes o 8:10 som si to vyzdvihol na poste.
Diky matt aj SP.
EDIT: objednal som teraz, lebo som nedokazal cakat na pondelok