Kategórie
Bike-techmoj sa uz sklada, zatial iba torzo...
Novinka Bianchi Oltre Comp Ultegra Di2 bicykel, metallic celeste/black
od 4 899 €
MOC 5 944 €
-18% Pinarello Dogma X Dura Ace Di2 GRT4540DB bicykel, xolar black
od 12 399 €
-18%
MOC 15 100 €
Výpredaj -24% Pinarello Dogma F Dura-Ace Di2 VISION METRON 45 SL DB bicykel, svetlomodrá/čierna
11 299 €
-24%
MOC 14 799 €
-19% Bianchi Oltre RC Frame Kit rámová sada, tmavá sivá/celeste
4 449 €
-19%
MOC 5 599 €
Tento môj posledný cesťák mám len asi pol roka ale v spodnej polohe som sa držal len raz
a na mojom starom pred mnohými rokmi som to vôbec nevyskúšal
... ale ako som napísal "ja by som otočil predstavec" lebo keď to majiteľovi takto vyhovuje, tak nieje o čom - on sa vezie
...ale ako som napísal výššie - ja niesom majiteľ toho cesťáku a ani sa na ňom nevozím
dalsia vec, ze cestak mam skor ako doplnok a nateraz do neho nehodlam davat peniaze. dolekopcom vyuzivam aj dolny uchop, takze tak ako je mi to dost vyhovuje (v tych niekolkych vyjazdoch za rok). nik z vas to samozrejme nespochybnil.
a este jedna zalezitost, ktora je poslednu dobu mierne prehanana, je "strach" z predstavca smerom hore. aj mne to pride malo "svizne" a tiez prve mtb mali skoro vsetky predstavce dohora. ale aby som preto mal dlhy vypodlozkovany krk vidlice (aj to ma obmedzenie) a predstavec do negativu, to zas nie.
keby ho otočil skôr mu to pokazí dĺžku než výšku mám pocit..
Predstavec je jedna vec, ale v tomto pripade ide o nevhodnu velkost ramu, ktoru zachranuje ten vztyceny predstavec.
Na vysku 187 cm a mi zda maly ked porovnavam dlzku hlavovej trubky. Ale je to mozno len opticky klam.Kamos je asi tiez tak vysoky a vozi tiez takto vstyceny predstavec, ale on ma evidentne maly ram. Ale v pohode na tom jazdi pretoze mu to nevadi. Ze to vyzera na oko blbo je nepodstatne.
Bike veľkosť 61 cm
Meriam 188 cm
Predstavec tak ako je (takmer vodorovne)
Ja by som ten predstavec otočil na tom atalovi ale to je môj názor a cudzí bajk
a už to neriešim
bike je
janosik Už moc krát som si želel aby boli TATRY bližšie - rád by som ale ...
Je mi to jedno a ešte sa mi páči dres SAXO BANK a Leopard TREK.
ale ak by si vedel o ráme cervélo tak za za 300€ "size 58-60" tak ho kľudne vymením
a už ozaj píšme do témy len k veci
End OT
mal by najptv začať jazdiť po hrádzi pomedzi "pipinky"