Kategórie
Bike-techČo vám priniesla poštárka? # cestná cyklistika # doplnky # eshop # skúsenosti # diskusia # oprava defektu # nákup
posledný komentár: 11. 5. 2015 o 15:37
-5% Muc-Off Premium Footwear Shield ochranný sprej na tretry, 250ml
16,09 €
-5%
MOC 16,99 €
savings Muc-Off Disc Brake Cleaner čistič bŕzd, sprej, 750 ml
12,99 €
savings
MOC 19,79 €
-17% Weldtite Silicone Protect & Polish Spray mazací, leštiaci a voskovací silikónový olej, 500 ml
9,99 €
-17%
MOC 12,99 €
-11% Weldtite Bike Cleaner čistič + rozprašovač, 1 l, citrón
11,49 €
-11%
MOC 13,19 €
-15% Weldtite Bike Cleaner čistič + rozprašovač, 1 l, limetka
10,99 €
-15%
MOC 13,19 €
ale vravím je to primárne na klasické pripnutie pri kofolke (kde sa kradne na rýchlosť), na celodňové odloženie bez dohladu tomu neverím
Toto by malo byť odolnejšie, resp. malo by to začať bliakať pri podobných pokusoch. Testnem a dám vedieť.
Uhm, fakt dobrá kniha, teda sága. Tento diel zrovna číta mangelka. Ja trpezlivo čakám na piatu knihu, vraj bude koncom roka
uvidíme aká bude, kupoval som túto hlavne kvôli tomu, lebo sa ľahko čistí.
Sa pripravujes na Horal Krejzi Tour da Mud ?
osobne prevzata v LM
edit: aj ja som ju dostal k sviatku, ešteže máme tie polovičky
Northwave Razer - tak toto je lakocinka najvacsia pre mna - lepsiu tretru som na nohe nikdy nemal ani zdaleka. Vcera testovacia jazda a maximalna spokojnost. Uz len nasetrit na cestne NW Typhoon a Specialized Comp Road poletia (smejdy ako od cinanca aj maju take prevedenie...nikdy viac).
2x Schwalbe Nobby Nic 2.1" EVO 2011 - po original Panaracer 2.1" a Schwalbe Jimmy 2.1" ozajsny plast. Velmi spoko. Panaracer bol este fit ale ten Jimmy od Schwalbe mi prisiel ako absolutny allround shit.
Koniec hlasenia.