uplnou nahodou som narazil na stranku http://www.kolokram.sk ked som nechtiac zadal koncovku sk namiesto cz - tak zeby uz aj na Slovensku sme sa dockali priaznivejsich cien pre nas bikerov? ako pozeram, nieco urcite nakupim ale asi az po novom roku kedze do Vianoc by mi to uz tazko prislo
Na vsetko ti da Matt odpoved Ak potrebujem nieco na biku surne vymenit, tak kupujem v kamenaku pretoze nepoznam eshop, ktory by mi to surne a promptne vybavil. Ostatne veci nakupujem cez eshopy kde ma termin dodania absolutne netankuje za tie ceny si kludne na tovar pockam.
Hladam dobrovolnika, ktoremu zaslem zoznam mne potrebnych veci a on ich objedna z tohto obchodu. Aj ja chcem mat to stastie, ze mi objednany tovar dojde. Ide aj o veci, ktore nie su skladom. Neponahla to, kludne pockam aj do tohtorocnych vianoc.
Myslim to fakt vazne.
Matt, neskusis vybavit moju objednavku zo strateneho balika este raz?
ako bolo napisane, ten system nie je tak premakany ze mi hned vsetko co sa preda aktualne zobrazuje ze uz nie je skladom...dost casto sa tomu musi pomoct manualne, a to sa bohuzial neda vsetko stihat, co ale nie je samozrejme uplne ospravedlnenie. ( ale myslim ze tak 98-99% skladovej dostupnosti vzdy sedi ) iba na taku malu obhajobu, aj ovela vacsie, dokonca svetozname cyklo e-shopy s tym maju problem a zazil som si to pri objednavani 2x osobne
taktiez by som este pri tejto prilezitosti chcel napisat ze tovar ktory je oznaceny "2-4dni od objednavky", neznamena ze Vam pride za 2-4 dni od objednavky domov, ale znamena to ze za taky cas by sa mal zohnat na nas sklad a nasledne Vam ho odoslat. samozrejme aj tu sa to obcas nepodari aj ked to ma dodavatel napisane "skladom" ale skutocnost je ina. po prve ja uz nemozem za to ze aj dodavatel to ma zle poznacene a za druhe sa stane ze im nejaky tovar zo skladu vypadne, ale bohuzial sa to odsledovat vzdy neda ( vacsinou sa to zisti az pri objednani toho ktoreho tovaru ). pri tom mnozstve ponukaneho tovaru by to museli kontrolovat u dodavatelov nonstop tak 2-3 ludia pocas pracovnej doby. no a obcas sa potom stane ze po 3-4 dnoch od objednavky volaju/pisu znacne nahnevany ludia ze kde je ich tovar, preco klameme a zavadzame zakaznikov a podobne...na pracovnej pohode to ani trosku neprida. ludia, keby ten tovar mam/viem ihned zohnat, tak Vam to predsa cestuje cim skor, ved predsa len ked sa mi podari nieco zohnat a nasledne predat, tak len vtedy nieco zarobim ( v tom spociva moja obziva )
jfab...ak mas zaujem stale o tie kladky Sram, nepomoze ti bohuzial ani objednavka cez niekoho ineho, tento tovar je tuto sezonu akosi prekliaty :/
Ach mattu, je nejaký zásadný rozdiel medzi starým a novým modelom fulcrum RM5? Lebo si mi poslal ten starý s červenými polepmi a neviem či mám žiadať výmenu Darovanému koňovi na zuby nepozeraj, to je pekné ale já mám dosť 0,5l fliaš z maratónov, prečo asi som objednal 0,75l, hmm? takto sú tie malé pre mňa nepoužiteľné, sú vhodné zase len do daru.
s Conti je teraz problem, dufam ze sa nieco rozumne v oktobri opat naskladni
no co sa tyka kolies, myslim ze jediny rozdiel je iba v tych polepoch.( samozrejme to kolo mozeme nejako vymenit, ale kedy dorazia tie s bielymi polepmi nikto netusi ). a flase neries, ved boli zadarmo...vyhod detom popri ceste ...problem bol ze sme zacali riesit objem az ked bolo vsetko zabalene ( samozrejme nie je problem doposlat tie 0,75 )
Ale, nie. Ja som chcel nový model hlavne pre decentnejšie nálepky. Tieto teraz na biku vyzerajú lepšie ako som čakal Ale tie fľaše by sa fakt zišli, to už vyriešime súkromne.
Ale, nie. Ja som chcel nový model hlavne pre decentnejšie nálepky. Tieto teraz na biku vyzerajú lepšie ako som čakal Ale tie fľaše by sa fakt zišli, to už vyriešime súkromne.
vidiš miloš hovoril som ti za tu peknu červenú môžeš byť vdačný...a zabudol si ohladom tých š*****v Matt bude to možné u vás teda zohnať?
Ahoj Matt, prosim ta mozes mi tie bowdeny poslat este dnes? Ja som tie Race prave odoslal kurierom, zajtra to mas u seba. Potreboval by som to do piatku vymenit. Dakujem. Mas aj nejaky mobil (plis do spravy). Dakujem
porto, citam, ale neviem preco tato chranka blbne a bud obcas sprava nepride, alebo sa neda otvorit...najspolahlivejsie poslat mi spravu cez kontaktny formular...myslim ze to doruci vzdy
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tymto som nechcel nanho pisat v zlom, len ma to uz po tyzdni trochu vytocilo z kludu.
Takto sa to, ale nerobi a je to podnet na zlepsenie.
Myslim to fakt vazne.
Matt, neskusis vybavit moju objednavku zo strateneho balika este raz?
taktiez by som este pri tejto prilezitosti chcel napisat ze tovar ktory je oznaceny "2-4dni od objednavky", neznamena ze Vam pride za 2-4 dni od objednavky domov, ale znamena to ze za taky cas by sa mal zohnat na nas sklad a nasledne Vam ho odoslat. samozrejme aj tu sa to obcas nepodari aj ked to ma dodavatel napisane "skladom" ale skutocnost je ina. po prve ja uz nemozem za to ze aj dodavatel to ma zle poznacene a za druhe sa stane ze im nejaky tovar zo skladu vypadne, ale bohuzial sa to odsledovat vzdy neda ( vacsinou sa to zisti az pri objednani toho ktoreho tovaru ). pri tom mnozstve ponukaneho tovaru by to museli kontrolovat u dodavatelov nonstop tak 2-3 ludia pocas pracovnej doby. no a obcas sa potom stane ze po 3-4 dnoch od objednavky volaju/pisu znacne nahnevany ludia ze kde je ich tovar, preco klameme a zavadzame zakaznikov a podobne...na pracovnej pohode to ani trosku neprida. ludia, keby ten tovar mam/viem ihned zohnat, tak Vam to predsa cestuje cim skor, ved predsa len ked sa mi podari nieco zohnat a nasledne predat, tak len vtedy nieco zarobim ( v tom spociva moja obziva )
jfab...ak mas zaujem stale o tie kladky Sram, nepomoze ti bohuzial ani objednavka cez niekoho ineho, tento tovar je tuto sezonu akosi prekliaty :/
http://www.bikehardest.net/j15/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&Search=&keyword=Schaltrolle+FTC
ak áno, zaujíma ma cena
no co sa tyka kolies, myslim ze jediny rozdiel je iba v tych polepoch.( samozrejme to kolo mozeme nejako vymenit, ale kedy dorazia tie s bielymi polepmi nikto netusi ). a flase neries, ved boli zadarmo...vyhod detom popri ceste
Veľká vďaka
A ešte diki aj za ten bonus v taštičke
Vdaka,
Tomas
angel, ok, zasielam, do stvrtka to mas doma