No neviem ake mate skusenosti vy s tymto obchodom ale vzdy ked tam pridem tak sa mi snazia predat co najdrahsi vyrobok. ja kukam na priesmykovac za 150 a on mi nuka za 500 no co uz. alebo mi tvrdi ze kotuce na gile su uplne v pohode ze to vydrzi... a stale na mna tak divne kukaju...
ale zase maju ako jedini v ke spesly, kony a treky sa mi zda.
jop...a raz mi vazil jeden trek takou mini vahou s takym hacikom a zavesil to za bowdeny no haluz a ukazovalo to asi 15 kg
Ja chodim stale len do Jump sportu. Poznam tam vsetkych a nemam ziadny problem. Ten ktory ti nuka tie drahe veci to je isto chlapik ktoreho volaju "baracka". je to tazky pacient na biky, ale chlapec vie co je dobre.
ja mam take skusenosti, ze su tam dobri ludia, taki manici, mne poradili skor lacnejsie ako drahsie..lacnejsie ale pre mna lepsie ten manik menom zdeno mi ukazal aj sval na nohe. ten ho teda mááááá
Ja som tam teraz v zime parkrat bol a furt som prveho stretol psa co tam maju a potom som hodnu chvilu hladal predavaca Kolko chcu za ten hoss a jak ste sa dostali k tomu svalu?
PaliG : nie, musim ta sklamat, noveho partnera si tam nenajdes
zombi : chcu za nho tolko ako v kaktuse, pretoze ho objednavaju stamad a to je tych 20997,-sk. k tomu svalu sme sa dostali tak, ze sme sa rozpravali o vselicom a on spomenul, ze za rok najazdil 7500 km a ze je to aj vidiet a hned na to ukazal sval ja som ho o nic take naziadal ale aspon si tych 7500 obhajil
chcem sa vas popytat ci nahodou neviete o moznosti kupe predaju cez net- myslim tento shop (ale pri okuliaroch by mi to asi aj tak nepomohlo)
alebo nejake linky na obchody okolo stred. SR ide mi hlavne o znacku BBB
niekto chcel konu cinder cone 2006 raz ci tam nemaju....uz neviem kto...tak teraz tam maju zavesene dve.
jo kamos to chcel kupit od nich bohuzial to predavali za taku cenu ze radsej to kupil z kaktusu.. ja tiez som chcel kupovat speslik ale v jumpsporte nenormalne ceny a zlavy nikde (no teraz zacali davat na jar - trosku neskoro, zlavy zacinaju na jesen, ale neva)..
inak odporucam tam dojst s bikom kupenym inde ako u nich dostavi sa celkom dobre divadielko kde vas zacnu obvinovat ze im kradnete bicykle, ze kaktusbike sa snazi cenami zruinovat jumpsport a na zaver vam ukazu prostredny prst na ruke
niekto chcel konu cinder cone 2006 raz ci tam nemaju....uz neviem kto...tak teraz tam maju zavesene dve.
jo kamos to chcel kupit od nich bohuzial to predavali za taku cenu ze radsej to kupil z kaktusu.. ja tiez som chcel kupovat speslik ale v jumpsporte nenormalne ceny a zlavy nikde (no teraz zacali davat na jar - trosku neskoro, zlavy zacinaju na jesen, ale neva)..
inak odporucam tam dojst s bikom kupenym inde ako u nich dostavi sa celkom dobre divadielko kde vas zacnu obvinovat ze im kradnete bicykle, ze kaktusbike sa snazi cenami zruinovat jumpsport a na zaver vam ukazu prostredny prst na ruke
obchod ako ma byt!
zato ze sa to stalo tebe, nemusi kazdemu. ja som s tym obchodom spokojny. ku mne su mily. ty si mozno nesympaticky.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
neviem ale ver mi ze zlavu si tam stale vybavis!!a teraz na jesen urcite!!staci ist a spytat..tam sa stale dohodnes
takze buzi-buzi obchod???
zombi : chcu za nho tolko ako v kaktuse, pretoze ho objednavaju stamad a to je tych 20997,-sk. k tomu svalu sme sa dostali tak, ze sme sa rozpravali o vselicom a on spomenul, ze za rok najazdil 7500 km a ze je to aj vidiet a hned na to ukazal sval
dakujem za info, ale uz je aj tak neskoro
koniec OT
alebo nejake linky na obchody okolo stred. SR ide mi hlavne o znacku BBB
jo kamos to chcel kupit od nich
inak odporucam tam dojst s bikom kupenym inde ako u nich
obchod ako ma byt!
jo kamos to chcel kupit od nich
inak odporucam tam dojst s bikom kupenym inde ako u nich
obchod ako ma byt!
zato ze sa to stalo tebe, nemusi kazdemu. ja som s tym obchodom spokojny. ku mne su mily. ty si mozno nesympaticky.
ale aj ku mne su nahodou normalny....
to som nepovedal.. len hovorim aby vedeli aj ostatni ako sa spravaju