No neviem ake mate skusenosti vy s tymto obchodom ale vzdy ked tam pridem tak sa mi snazia predat co najdrahsi vyrobok. ja kukam na priesmykovac za 150 a on mi nuka za 500 no co uz. alebo mi tvrdi ze kotuce na gile su uplne v pohode ze to vydrzi... a stale na mna tak divne kukaju...
ale zase maju ako jedini v ke spesly, kony a treky sa mi zda.
jop...a raz mi vazil jeden trek takou mini vahou s takym hacikom a zavesil to za bowdeny no haluz a ukazovalo to asi 15 kg
Kaktus je velkoobchod, vies co to je?a co je s tym spojene? a to je moja posledna veta tebe na tuto temu.
ok tak aj odo mna posledna veta
neviem co to je, neviem co je s tym spojene, nezaujima ma to. pozrem cena=10skk, inde cena=15skk tak kde kupim? tot vsjo
edit> snazil som sa drzat moje posty bez zbytocnych narazok a urazok na JS, ale ako vidim, nic z toho
Muf...velkoobchod v pripade Kaktusu znamena ze oni distribuju niektore bicykle a komponety, takze ich nakupna cena na dany produkt je uplne niekde inde ako nakupna cena hociktoreho maloobchodu...takze ich urcite nazabije poskytnut ti zlavu 20-30% a este stale na tom zarobia pomaly viac ako by zarobil hociktory maloobchod aj keby ten bicykel predal za normalnu nezlacnenu cenu...
k tym tretram Scott...pan Duplinsky je zase dovozca Scottu, takze to je to iste...
ja by som "svoje" znacky mohol kludne tiez ponukat s peknymi zlavami, ale co by som z toho mal v konecnom dosledku? dobry pocit? Uvedomte si ze je tu urcita hierarchia na baze vyrobca-distribitor-obchodnik a kazdy na tom MUSI zarobit...alebo si uz pripraveny ze si vies urobit uplne vsetok servis sam a podobne? ked to funguje pre nas vo "vyspelych" statoch, preco by to nemalo fungovat u nas? ked niekde nechces nakupovat, tak tam nenakupuj a hlavne "nekydaj" na nich! ...ako som uz pocul z ust miliona ludi...mame tu slobodny trh...takze podla mna mozes kludne nakupit niekde inde...tak ako moze zacat nakupovat niekde inde na druhu stranu obchodnik ktory ma predajnu...
matt: toto je forum a konkretne tema k jumpsport. ak sa chce muf vyjadrit, preco tak nema robit? ma taky nazor, mozno podlozeny, mozno nie tak ho vyjadruje. je to moderovane, root sa ho snazi usmernit (dokonca zamkol temu, ale rozmyslel si to zrejme). to akoze sa ocakavaju len chvalospevy a pritakavanie "autoritam" fora? mozno menej stastne si to odnasa jumpsport, ale ak niekto novy pride na forum a chce sa nieco dozvediet, tak nepotrebuje citat jednostranne nazory. napr. ja nie som profi bajker, je to moj konicek, mam radost z bajkovania, ale aj zo samotneho vyberu komponentov a skladania bajku. prisiel som na toto forum po rady, ale dost casto citavam prave tie jednostranne reakcie a zazite dogmy a nedajboze sa niekto vyjadri inak. samozrejme nemusim na toto forum chodit, ale ja si rad precitam zaujimave, prinosne prispevky, rad si pozriem fotky z vyjazdov, len mam taky pocit, ze forum pomaly zacina trapit ten typicky neduh uzavretej komunity. nezriedkave su nadradenecke az oprskle reakcie, alebo prihrievanie si vlastnej polievky - to sa potom blbo cita.
Pekne vysvetlene, tiež pracujem v nemenovanom veľkoobchode ale v inej oblasti. Takže ešte raz pre MUFA aby to aj on pochopil. Ja ako veľkoobchod mám na výrobku ktorý nakúpim od výrobcu dajme tomu 15% rabat, to je moja VOC. Príde moj odberateľ a ten to kúpi odo mňa za moju VOC + aby z niečoho žil nahodí si svoj rabat, dajme tomu + 20%.
No a na konci sezóny môj odberateľ dá max. 20% zľavu aby dostal aspoň naspäť to čo investoval. Ja ako veľkoobchod alebo dovozca môžem dať - 20% s MOC a daľších -15% s VOC, dokopy je to 35% a stále nebudem stratový. Toto všetko platí samozrejme pokiaľ si dovozca alebo máš výhradne zastúpenie pre nejakú značku a maš veľkoobchod a zároveň maloobchod.
matt: toto je forum a konkretne tema k jumpsport. ak sa chce muf vyjadrit, preco tak nema robit? ma taky nazor, mozno podlozeny, mozno nie tak ho vyjadruje. je to moderovane, root sa ho snazi usmernit (dokonca zamkol temu, ale rozmyslel si to zrejme). to akoze sa ocakavaju len chvalospevy a pritakavanie "autoritam" fora? mozno menej stastne si to odnasa jumpsport, ale ak niekto novy pride na forum a chce sa nieco dozvediet, tak nepotrebuje citat jednostranne nazory. napr. ja nie som profi bajker, je to moj konicek, mam radost z bajkovania, ale aj zo samotneho vyberu komponentov a skladania bajku. prisiel som na toto forum po rady, ale dost casto citavam prave tie jednostranne reakcie a zazite dogmy a nedajboze sa niekto vyjadri inak. samozrejme nemusim na toto forum chodit, ale ja si rad precitam zaujimave, prinosne prispevky, rad si pozriem fotky z vyjazdov, len mam taky pocit, ze forum pomaly zacina trapit ten typicky neduh uzavretej komunity. nezriedkave su nadradenecke az oprskle reakcie, alebo prihrievanie si vlastnej polievky - to sa potom blbo cita.
prepac, ale nevidim v tejto teme ziadne povysenecke ani oprskle reakcie...na jednej strane su predajcovia, na druhej strane kupuji...kazdy tu vyjadruje svoj nazor a je na nom aku formu zvoli...ano, momentalne "drzim stranu" JumpSportu...nikdy som u nich nebol, ani nemam ponatia ako vyzera ich obchod, ale sam som obchodnik a viem ako to chodi. To ze zacne niekto na niekoho kydat len preto ze mu nedal zlavu je o com? nepaci sa mi, nekupim...idem o dom dalej. To je to iste akoby som ja mal niekoho ohovarat zato ze si nekupil komponent odo mna ale od konkurencie...bral to niekto niekedy z tohoto pohladu? a aby ste si nemysleli ze mi zovrela zlc, dam Vam tu smeja nakoniec...
ja som to zachytil velmi dobre a napisal som ti priklad a to ze v danom pripade stojim za JS...by si sa cudoval kolko toho dokazem pochopit a nad kolko veci sa povzniest...
Nazdar ľudia. Dnes som bol prvýkrát v Jumpsporte, lebo som mal cestu okolo. Môžem povedať, že personál bol ochotný, milý a vedel poradiť... Ešte sa tam určite vrátim.
Norbhee co moj? co jake za jake drobnosti? najblizsie si pojdem dat vylisovat loziska k tebe ok? a povolit piestnicu na tlmici tiez. odbornik.. a ja som spokojny s cenami.. celkom zlozite ukony robia napr v isaku za par korun (stahovanien lozisk) tak sa nebudem s tym babrat doma ked na to nemam nastroje a teda by som sa s tym babral tri dni a mozno pri tom aj poskodil nieco.. das 20sk a mas to za par hodin a bez namahy.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ok tak aj odo mna posledna veta
neviem co to je, neviem co je s tym spojene, nezaujima ma to. pozrem cena=10skk, inde cena=15skk tak kde kupim? tot vsjo
edit> snazil som sa drzat moje posty bez zbytocnych narazok a urazok na JS, ale ako vidim, nic z toho
k tym tretram Scott...pan Duplinsky je zase dovozca Scottu, takze to je to iste...
ja by som "svoje" znacky mohol kludne tiez ponukat s peknymi zlavami, ale co by som z toho mal v konecnom dosledku? dobry pocit? Uvedomte si ze je tu urcita hierarchia na baze vyrobca-distribitor-obchodnik a kazdy na tom MUSI zarobit...alebo si uz pripraveny ze si vies urobit uplne vsetok servis sam a podobne? ked to funguje pre nas vo "vyspelych" statoch, preco by to nemalo fungovat u nas? ked niekde nechces nakupovat, tak tam nenakupuj a hlavne "nekydaj" na nich! ...ako som uz pocul z ust miliona ludi...mame tu slobodny trh...takze podla mna mozes kludne nakupit niekde inde...tak ako moze zacat nakupovat niekde inde na druhu stranu obchodnik ktory ma predajnu...
No a na konci sezóny môj odberateľ dá max. 20% zľavu aby dostal aspoň naspäť to čo investoval. Ja ako veľkoobchod alebo dovozca môžem dať - 20% s MOC a daľších -15% s VOC, dokopy je to 35% a stále nebudem stratový. Toto všetko platí samozrejme pokiaľ si dovozca alebo máš výhradne zastúpenie pre nejakú značku a maš veľkoobchod a zároveň maloobchod.
prepac, ale nevidim v tejto teme ziadne povysenecke ani oprskle reakcie...na jednej strane su predajcovia, na druhej strane kupuji...kazdy tu vyjadruje svoj nazor a je na nom aku formu zvoli...ano, momentalne "drzim stranu" JumpSportu...nikdy som u nich nebol, ani nemam ponatia ako vyzera ich obchod, ale sam som obchodnik a viem ako to chodi. To ze zacne niekto na niekoho kydat len preto ze mu nedal zlavu je o com? nepaci sa mi, nekupim...idem o dom dalej. To je to iste akoby som ja mal niekoho ohovarat zato ze si nekupil komponent odo mna ale od konkurencie...bral to niekto niekedy z tohoto pohladu? a aby ste si nemysleli ze mi zovrela zlc, dam Vam tu smeja nakoniec...
Tieto uz nie, alebo mozno este jedny, ale mame ine, zlacnene cca za tisic sk, cau G. jumpsport , mame aj od axonu, za dobru cenu
A funthomas, to si mohol riesit aj cez ss....
A funthomas, to si mohol riesit aj cez ss....
V pohode root, aj to musi byť. Aby sme sa nenudili nie?
mozem to dalej rozvinut