mením tento úvod
Začnime sa baviť o Singlákoch ako o serióznom bikerskom razení.
Nie je to len jeden pastorok na cajgli, ale je to aj urbárna cyklistika, životný štýl, technické modifikácie, zrazy, aktivizmus atď.
Mám už jeden postavený, ďalšie sú na ceste a skladám to úplne zo zábavy. Poznáte niekoho?
Máte niekto zaujímave komponenty o ktorých ste si mysleli, že v "živote" nedáte na žiadny cajgel?
tu sa tie diely dajú naozaj využiť = old school.
http://jednokolecko.blogspot.com/
posledný komentár: 6. 6. 2022 o 12:39
posledný komentár: 8. 4. 2013 o 6:46
No a este som tu aj ja, s mojim " dedinskym roadsterom ". Akurat ze vo chvili, ked padne startovny vystrel, sa budem 40 km odtial zavazovat na cely zivot v dobrom aj zlom
Kazdopadnem drzim Marekovi aj ostatnym palce, svadba bude zahradna, asi budeme rovnako hypnotizovat Aladina.
Kazdopadnem drzim Marekovi aj ostatnym palce, svadba bude zahradna, asi budeme rovnako hypnotizovat Aladina.
ha
Aladin bude sledovany velmi pozorne
KTM Strada CR
Aj ja aj ja, som v stadiu rokovania ohladom dovolenky na predmetny den. Ale kedze prave vtedy je aj Svatojursky blesk tak neviem neviem.
do pohody kamoš.. Pevne verím, že aj keď to teraz nikomu nevyhovuje bude mať šancu sa zúčastniť na dašom ACR BA.. a možno na nejakom inom evente podobného rangu.. ľudia sa musia aklimatizovať na tento typ bajku.. neskôr toho bude viac a bude to oveľa uvolnenejšie
uups
ked sa rozhodnes prist - tak nezabudni si brat vybavu ako pri vymene duse. Povinne!
zavod nepotrva viac nez 1h cize o 12tej moze pre teba akcia koncit, free to go then..
Critical Mass je nieco podobne. Takisto Jursky blesk - ludia sa stretavaju - dovod je jasny: bajk..
zelam vela zdaru v Juri
CM je len stretko - je tam tak 150 cyklistov a hrnu sa cez mesto / viacmenej taka aktivisticka zalezitost (kedysi pred rokom to bol vacsi fun)
http://jednokolecko.blogspot.com/2011/09/acr-bratislava-2011.html
dnes som to videl. poviem ti! urcite si to pozriem, ale uz teraz je to pekne nadnesene.
ale ten ''topic'' ze niekto nakruti blockbuster na tuto temu..
waw
I like to ride Fixed Gear.. nuz dobre teda, let's see that shit
http://jednokolecko.blogspot.com/2011/09/basso-for-sale.html
Mám zopár otázok ohladom fixed gear: Ako je vlastne zabezpečený ten systém "furtošlapu" ?
Dajú sa diely pre tento systém zohnať aj na Slovensku ? A kde ?
ĎAkujem
Edit: systému rozumiem
samozrejme ze sa daju zohnat aj u nas.. staci googlit. Ma ich zopar online shopov, ma ich Modrofuz, Moravia Fixed, mam ich aj ja
kludne mi napis co potrebujes - mam toho na sklade dost
FG naby nejdu pod cenu, ktoru mozes momentalne dostat na trhu.. 1dnej veci nerozumiem a to preco chces taky naboj, ved chces jazdit po ''dzedzine'' na kofolu? ak potrebujes kolesa, daju sa vypliest obe za 60Eur (funglace) s tym ze si nechas zadnu nabu vypliest na stred (obycajne sa vypleta +sirka kazety) - co znamena - ze tam das obycajny naboj za 10euro so zavitom na ktory potom natocis volnobeh / jednokolecko za 5Euro
naco furtslap? nerob si zbytocne potiaze a urob si to jednoduchym