uplnou nahodou som narazil na stranku http://www.kolokram.sk ked som nechtiac zadal koncovku sk namiesto cz - tak zeby uz aj na Slovensku sme sa dockali priaznivejsich cien pre nas bikerov? ako pozeram, nieco urcite nakupim ale asi az po novom roku kedze do Vianoc by mi to uz tazko prislo
Nuz to ani ja Otazkou skor je kolko sa takychto dresov rocne preda, aby ich obchody drzali skladom. Nuz nechcem byt zlym prorokom, ale je to predsa len mensinovy žaner ako klasicke dresy.
Už neviem ako to mám napísať, ale to asi človek so stálym príjmom ťažko pochopí, nič v zlom.
nevrav ze sedis v skole o 7:00 do 18:00 kazdy den a nenajdes si ani kusok volneho casu na to aby sis si zohnal neaku brigadu. Sak v ZA musi byt vacia sanca zohnania brigady ako v PD. Ozaj ako si vyriesil plast, uz mas nahrady?
aj to je nazor ale je slovensky a nadcasove jednanie majitela,viaceri sa od neho mozu ucit ako sa podnika.Clovek ma pocit ako by sme boli kamarati hoci sme sa nikdy nevideli...
Tiez nechapem co tam je predrazene Bezne spotrebne veci tak ako na inych shopoch, retaze pomaly najlacnejsie. Co sa tyka pri drahsich menej predajnych veciach, vzdy som sa dohodol na cene, rovnako aj ked som nasiel vacsi rozdiel v cene niekde inde
takisto súhlasím s ostatnými. Porovnával som si tie isté produkty na troch e-shopoch a práve tento vyšiel najlepšie. Plus ma veľmi potešilo po otvorení balíka, že v ňom boli namiesto objednaných plášťov o radu lepšie. Rozhodne najlepší e-shop
staci,ked som porovnal tie ceny zapletenych kolies s inymi zahranicnymi cisty facepalm,rozdiel niekedy az 300 euro,na svk moze byt najlacnejsi,ale iste nie je lacny pre europu
už to W v bydlisku veľa ... napovie...
staci,ze z vychodu je iba slnko dobre
takisto súhlasím s ostatnými. Porovnával som si tie isté produkty na troch e-shopoch a práve tento vyšiel najlepšie. Plus ma veľmi potešilo po otvorení balíka, že v ňom boli namiesto objednaných plášťov o radu lepšie. Rozhodne najlepší e-shop
plaste za 13 euro,a boli za 15 ze?
asi snaha o flame....
ziadny flame,staci si porovnat ceny,na flame mam uz dost rokov o/
canopus, a naozaj je pre Teba tak tazke dat konkretne odkazy na porovnanie a podlozenie Tvojho tvrdenia? Vyzvali Ta uz viaceri, tak tu vyzvu opakujem aj ja, ak si tie predchadzajuce nahodou prehliadol. A tymi konkretnymi odkazmi nemyslim jednu vynimku, ale viacere odkazy na konkretny shop, ktory ponuka uceleny sortiment a väcsinu ako pises vyrazne lacnejsie. Vsetci radi nakupime za lepsie ceny, ale asi nikto nema rad silne reci ked ich dotycny nevie dokazat.
staci,ked som porovnal tie ceny zapletenych kolies s inymi zahranicnymi cisty facepalm,rozdiel niekedy az 300 euro,na svk moze byt najlacnejsi,ale iste nie je lacny pre europu
no ocividne si asi kompenzujes nejaky nedostatok
alebo myslis, ze najdrahsi je to, ked niekde stoji retaz 10 EUR a tu je za 10,50 ? Alebo ako ?
Porovnaj teda - staci jedna vec, ale maj rovnake kriterium tovar zo zahranicia + postovne, tovar na slovensku + postovne a ktory bude drahsi. Ak ma byt ten rozdiel v centoch, tak sa ani neoplati zo seba robit magora
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nevrav ze sedis v skole o 7:00 do 18:00 kazdy den a nenajdes si ani kusok volneho casu na to aby sis si zohnal neaku brigadu. Sak v ZA musi byt vacia sanca zohnania brigady ako v PD. Ozaj ako si vyriesil plast, uz mas nahrady?
OK, môžte to premazať, nech tu matt nemá bordel.
ukaz konkretne co je predrazene.... nieco z bezneho nakupu ako retaze, prehadzovacky a pod...
zaujíma aj mňa čo konkrétne keďže tam nakupujem a keď porovnávam s ostatnými stále vychádza lacnejšie
canopus, a naozaj je pre Teba tak tazke dat konkretne odkazy na porovnanie a podlozenie Tvojho tvrdenia? Vyzvali Ta uz viaceri, tak tu vyzvu opakujem aj ja, ak si tie predchadzajuce nahodou prehliadol. A tymi konkretnymi odkazmi nemyslim jednu vynimku, ale viacere odkazy na konkretny shop, ktory ponuka uceleny sortiment a väcsinu ako pises vyrazne lacnejsie. Vsetci radi nakupime za lepsie ceny, ale asi nikto nema rad silne reci ked ich dotycny nevie dokazat.
no ocividne si asi kompenzujes nejaky nedostatok
alebo myslis, ze najdrahsi je to, ked niekde stoji retaz 10 EUR a tu je za 10,50 ? Alebo ako ?
Porovnaj teda - staci jedna vec, ale maj rovnake kriterium tovar zo zahranicia + postovne, tovar na slovensku + postovne a ktory bude drahsi. Ak ma byt ten rozdiel v centoch, tak sa ani neoplati zo seba robit magora