Kategórie
Bike-techmate niekto skusenosti s vysokosvietiacimi LED pre pouzitie na bajk? som niekde cital cital ze taka 3W svieti kvalitne, tak som ju kupil, vysolil za to "tazke" prachy ale nic to nesvieti ... asi som spravil chybu ze som si nevsimol a kupil som s rozptylom 110 stupnov, asi som mal kupit s mensim uhlom (10 stupnov) ...
Da sa to teraz dako upravit optickou sosoukou, alebo dacim, alebo si ju rovno mozem dat niekde ako kontrolku ... dost drahu ...
Vdaka
posledný komentár: 29. 2. 2016 o 7:16
-5% Knog Blinder E-bike predné svetlo na elektrobicykel, 1300 lm
89,99 €
-5%
MOC 94,99 €
-25% ACID Outdoor LED Light HPA predné svetlo/svetlo na prilbu, 1300 lm
135 €
-25%
MOC 179,95 €
Akcia -9% Ledlenser MH7 nabíjateľná čelovka, 600 lm, čierna/sivá
69,99 €
-9%
MOC 85,99 €
Akcia -10% Ledlenser HF8R Core nabíjateľná čelovka, 1600 lm, čierna
107 €
-10%
MOC 131 €
Akcia -13% Black Diamond SPRINTER 500 nabíjateľná čelovka, 500 lm, ultra blue
69,99 €
-13%
MOC 80 €
mala by mat 4.2V , ale 4,15 nie je na skodu.
Kazda nabijacka lipoliek by mala mat auto off, lipolky sa spravaju velmi zle ak napatie clanku zacne presahovat 4,2V
Nabijacka musi byt inteligentna inac baterky pojdu skoro do baterkoveho neba
na ochrannom obvode batérií z DX šetria čím ďalej tým viac, takže nejako by som sa na to nespoliehal
Dať pár dolárov naviac za kvalitu nikoho nezabije
Osobne by som také batérie pochybnej kvality nekupoval... Vybuchnúť by síce nemali, ale kapacita bude dosť kolísať a celkovo nič moc spracovanie.
a tieto http://www.dealextreme.com/p/trustfire-protected-18650-lithium-battery-2400mah-2-pack-gray-5776
Po viac ako 3 rokoch stále fungujú a nevybuchli, no kapacitu som nemeral
Viem ze ste pisali, ze xm-l ledky by malibyt lepsie ale ta este nema ziadne hodnotenia a pri P7 sa mi paci ta cervena farba (na fulle by mi ladila so srobikmi).
k lipolkam sa treba spravat s respektom. to nie je tuzkova baterka, lipol vie narobit poriadnu paseku!!!! vid video
tato baterka je sice 3S do lietadla (alebo vrtulniku to je jedno) s vacsou kapacitou, ale princip zostava rovnaky...
a http://forum.fotonmag.cz/index.php?act=attach&type=post&id=7652