Chcem ist dnes vecer vyskusat novu lampu na bike ale nikomu z partakov sa akosi nechce ist teraz do snehu. Mam v plane vybehnut niekde na peknu cestu a tam smerom na cerveny a biely kriz alebo smerom na zeleznu studnicku po ceste (v lese sa asi jazdit nebude dat).
Svetlušky čo tak niečo malé na piatok od cca 18:45.
No a keďže som cesťák, tak v tomto prípade niečo po asfalte.
V lese je aj tak blata po uši, najskôr typuje po týchto dažďoch.
Lebo sa mu nepacilo na fore, tak zmazal svoj account a s nim aj jeho fotky, pozri temu Male Karpaty, keby Ti velmi chybal - tam je toho popisaneho o nom dost.
Za nejakým účelom? Či sa mám namáhať s vymýšľaním nejakej alternatívy s Malým Slavínom alebo Bielym krížom alebo ani nie...
No ja som teraz síce doma, ale každú chvíľu môžem mať "výjazd". Dnes je to nejaké slabé... Kobylu mám ako núdzovku, keď budem lenivý ísť viac. Ak sa nebude nič diať ani okolo 15:00, zbúchame brzdy skôr. Dám vedieť. Inak platí to, čo som ti písal ráno.
Hmm, kade ideš? Keby sme dali stretko pod Červeným mostom, môžme si dať kolečko napr. cez Snežienku, hore na Päťbojársku, cez Slivu na Malý Slavín, Cerovkou smer Železná a potom pekne cez Kačín domov. Ešte keby sa aj niekto iný pridal, nech je nás viac než diviakov, nebolo by od vec...
Včerajší nočák som bol sám, tak dnes sme boli skoro v plnej zostave. Ja, borovička , Tomaš, Milan, Roman a Jožo. Tmax dostal vysnívanú tortu, do ktorej sa potom aj pustili. Zopár foto z výjazdu:
ps: Roman a Jožo zajtra...hop už dnes vám Šuhaj prinesie zákusok do Officu.
Ak to nie je jeden z tych odolnych hmobilov co zvladaju vlhkost, narazy a prach, tak sa celkom divim tej fotke. Zakladne pravidlo na prezitie vykupanej elektroniky totiz je nefotit si ju ked je ponorena , ale rychlo ju z tej tekutiny vytiahnut, odpojit bateriu a ak sa da, tak co najskor rozobrat a vycistit. Ak sa neda rozobrat, tak nechat aspon tyzden susit (bateriu nevkladat).
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
No a keďže som cesťák, tak v tomto prípade niečo po asfalte.
V lese je aj tak blata po uši, najskôr typuje po týchto dažďoch.
Ja dnes idem do Lamača cez kačín. Fajn trasa to síce nie je ale idem. Asi okolo 18. hod z PB.
Za nejakým účelom? Či sa mám namáhať s vymýšľaním nejakej alternatívy s Malým Slavínom alebo Bielym krížom alebo ani nie...
No ja som teraz síce doma, ale každú chvíľu môžem mať "výjazd". Dnes je to nejaké slabé... Kobylu mám ako núdzovku, keď budem lenivý ísť viac. Ak sa nebude nič diať ani okolo 15:00, zbúchame brzdy skôr. Dám vedieť. Inak platí to, čo som ti písal ráno.
EDIT: tak o 18:20 pod červ. mostom. Môže byť?
ps: Roman a Jožo zajtra...hop už dnes vám Šuhaj prinesie zákusok do Officu.
Suhaj sa nehlasi, asi vsetko zozral sam