ale ten maďar má vo veľa veciach pravdu,nemyslím teraz ten majetok,ale tá neriadená ruka trhu a všetko s tou chamtivosťou je svätá pravda.Kapitalizmus neexistuje.
Inak presne nad tym uz hodnu chvilu uvazujem. Je velmi zaujimave, ako je Fiko ticho a ani nerobi cirkus v mediach a nedava velkohube vyjadrenia o tom, ze "ludia potrebuju istoty" a je potrebne Gorilu vysetrit a vyvodit zodpovednost. No preco asi... Len sa divim, ze nikto sa od neho akosi tych vyjadreni nedozaduje a ostava bez povsimnutia. Uz pol roka mu vsetko tak dokonale hra do kariet, az sa takmer nechce verit, ze je to nahoda.
Mne nejde o Fikovych volicov (to, ze s okradanim statu v podstate ticho suhlasia a vsetko toleruju je davno znamy fakt). Mne ide skor o to, ze ho nechavaju zit media atd. A to sa mi zda dost divne. To akoze staci aby Fiko neodpovedal na otazky a prestanu sa zaujimat?
ako dopadne gorila?No asi tak ako aj tie protesty...Lipšic sa tu hrá na svätého,ale vo vlastnej strane ma jedného penta pobočníka dokonca ministra,takže si netreba robiť nejaké nádeje.Penta to má už dávno ošetrené a tie tzv. nové strany sú len ďalší penta produkt nič iné.
Tento systém je horší ako za komunizmu s jediným rozdielom,že rozumní ľudia sa dávno ***** odtialto preč.
ÚVK sa dnes zaoberala aj kurióznym prípadom. Jeden volič ju totiž požiadal, aby zabezpečila jeho vyškrtnutie zo zoznamu voličov. "Poslal oznámenie, že sa vzdáva volebného práva, pretože nie je spokojný s politickou scénou a žiadal, aby sme ho vymazali zo zoznamu voličov. Samozrejme, takéto kompetencie nemáme a žiadny občan z tohto dôvodu nemôže byť vyškrtnutý," spresnil pre médiá predseda ÚVK Péter Nyilfa.
inak dnes rano som v telerane sledoval debatu ako sa na slovensku zacina rozmahat fenomen ked su exekucne stihani slovenski dochodcovia. to uz je fakt v prdeli ked si musi slovensky dochodca zivobytie zabezpecovat na splatky...
to uz je fakt v prdeli ked si musi slovensky dochodca zivobytie zabezpecovat na splatky...
to nie je O TOM ...
ale o dôverihodnosti a "dobrote" starších ľudí,
a o "šikovnosti ober managerov" nebankoviek, ktorí dokážu "odborne presvedčiť" starších ľudí, ako si niečo potrebujú nutne kúpiť a ako im na to mimoriadne VÝHODNE požičajú peniaze ...
a potom nasleduje exekučné prekvapenie..... keď nazaplatia splátku....
žiaľ
Bohuzial. Zmes nevzdelanosti, chamtivosti ... pretoze ak by k tomu pridali rozbor, ze na co potrebovali tie pozicky tak by clovek zaplakal.
Existuje sice pravna formulka (neviem ju presne) o zneuziti intelektualnej vyhody ale nepocul som o tom, ze by bola pouzita v praxi.
BTW Prestante uz nas dochodcov vidiet ako jednoliatu masu zobrakov. Dochodcom je aj Meciar, Lexa senior a dalsi rodicia statisticky vyraznej vacsiny "uspesnych slovakov" co vcas pripravili z ticheho pozadia podu potomkom.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale toto je žiaľ realita a politika:
"Na tomto svete nie sú žiadne istoty, iba dane a smrť..." (B. Franklin)
"Ľudia si zaslúžia istoty..." (R. Fico)
a vieme čo nás čaká po voľbách
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150542500064107.386630.253945469106&type=3
bohuzial co sme si po revolucii zasiali to si teraz pozberame
Tento systém je horší ako za komunizmu s jediným rozdielom,že rozumní ľudia sa dávno ***** odtialto preč.
http://www.sme.sk/c/6261990/minister-uhliarik-chcel-predat-nemocnicu-kramare.html
ÚVK sa dnes zaoberala aj kurióznym prípadom. Jeden volič ju totiž požiadal, aby zabezpečila jeho vyškrtnutie zo zoznamu voličov. "Poslal oznámenie, že sa vzdáva volebného práva, pretože nie je spokojný s politickou scénou a žiadal, aby sme ho vymazali zo zoznamu voličov. Samozrejme, takéto kompetencie nemáme a žiadny občan z tohto dôvodu nemôže byť vyškrtnutý," spresnil pre médiá predseda ÚVK Péter Nyilfa.
inak dnes rano som v telerane sledoval debatu ako sa na slovensku zacina rozmahat fenomen ked su exekucne stihani slovenski dochodcovia. to uz je fakt v prdeli ked si musi slovensky dochodca zivobytie zabezpecovat na splatky...
http://www.sme.sk/c/6261990/minister-uhliarik-chcel-predat-nemocnicu-kramare.html
http://hnonline.sk/c1-54748940-uhliarik-nikdy-neuvazoval-nad-predajom-kramarov
to nie je O TOM ...
ale o dôverihodnosti a "dobrote" starších ľudí,
a o "šikovnosti ober managerov" nebankoviek, ktorí dokážu "odborne presvedčiť" starších ľudí, ako si niečo potrebujú nutne kúpiť a ako im na to mimoriadne VÝHODNE požičajú peniaze ...
a potom nasleduje exekučné prekvapenie..... keď nazaplatia splátku....
žiaľ
Existuje sice pravna formulka (neviem ju presne) o zneuziti intelektualnej vyhody ale nepocul som o tom, ze by bola pouzita v praxi.
BTW Prestante uz nas dochodcov vidiet ako jednoliatu masu zobrakov. Dochodcom je aj Meciar, Lexa senior a dalsi rodicia statisticky vyraznej vacsiny "uspesnych slovakov" co vcas pripravili z ticheho pozadia podu potomkom.