Zdravím Potrebujem poradiť ..na svojom bike bike Ghost SE 1200 mám RST 191 pl (80mm) a chcel by som to vymeniť za niečo s väčším zdvyhom tak okolo 120mm len neviem či by som na môj rám mohol dať vidlicu so zdvyhom 120mm kedže som čítal že niektoré rámy su napr. iba pre 100mm vidlice a tak ... nevyznám sa v tom a preto sa chcem spýtať či veľmi záleží na geometrii bicykla
Ak to chceš na kotúče,mám na predaj axon z tuningtest.cz,málo jazdený,vymenil som kvoli posedu za macochu,dám ti ju za nejakých 90 eur,potrebujem kúpiť nejaké veci ešte na bike preto tak lacno
Ak to chceš na kotúče,mám na predaj axon z tuningtest.cz,málo jazdený,vymenil som kvoli posedu za macochu,dám ti ju za nejakých 90 eur,potrebujem kúpiť nejaké veci ešte na bike preto tak lacno
a čo sa týka cien? je niečo porovnateľné v tejto cene? ak dobre počítam, tak najlacnejší tunin-test je za 4800kč to je niečo okolo 190€
ospravedlňujem sa za takéto otázky, ale fakt nemám prehľad a len minimum skúseností, chcem vymeniť duro dj.d 130mm za niečo vhodnejšie na am až en
Nazdar chalani. Som tu uplne novy, na biku som toho v poslednej dobe moc nenajazdil, ale bolo to aj tym, ze mi odisla vidla a tak som presedlal na cestak, kde bolo vsetko v poriadku.
Momentalne ma ale popri turistike napadlo, ze by nebolo na skodu oprasit stary horak a nieco pojazdit v okoli. Nie som pretekar, takze potrebujem nieco skor na obcasne vyblaznenie sa. Nasiel som vidlicu Rock Shox Dart 3 LockOut zdvih 100mm a neviem, aku s nou mate skusenost, resp. ci je dobra na max. 1000km rocne (tento udaj ale asi aj tak nedosiahnem).
Dalej potrebujem vymenit aj plaste, takze ak mate nejake zaujimave typy na plaste, tak poprosim aj o tuto info.
Dik
Tomas
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a ked aj tak nie prerobis na 50mm
a ked aj tak nie prerobis na 50mm
A ked to bude stale moc, tak privarim kus pasoviny na korunku a nohu a ziskam pevnu vidlu
Dik za ponuku, ale V-brake only. SORRY
ospravedlňujem sa za takéto otázky, ale fakt nemám prehľad a len minimum skúseností, chcem vymeniť duro dj.d 130mm za niečo vhodnejšie na am až en
Momentalne ma ale popri turistike napadlo, ze by nebolo na skodu oprasit stary horak a nieco pojazdit v okoli. Nie som pretekar, takze potrebujem nieco skor na obcasne vyblaznenie sa. Nasiel som vidlicu Rock Shox Dart 3 LockOut zdvih 100mm a neviem, aku s nou mate skusenost, resp. ci je dobra na max. 1000km rocne (tento udaj ale asi aj tak nedosiahnem).
Dalej potrebujem vymenit aj plaste, takze ak mate nejake zaujimave typy na plaste, tak poprosim aj o tuto info.
Dik
Tomas