No to som teda zvedavy, ako to dopadne.
Vlastnu krajinu to poriadne nepozna a uz sa trepe kdesi ta het! To ja sa radsej budem len tu okolo cmotaric jak bludna ovca.
Pista: ani neviem ako sa mi to podarilo. Ked nejak haprovalo nacitavanie dat (spojenie s google) tak som dal Zobrazit/historicke snimky a zapol Zobrazit/Slnko a nastavil na noc a bolo to. Jasne ze som mal zobrazene vsetky svoje kml tras v "Moje miesta". Ale ked spojenie funguje, tak to nejde. Stale vidno trocha povodny podklad a ten nie je cisto cierny po nastaveni "slnka na noc".
Skumal som ale co a ako mozem nastavit a podarilo sa napr. toto:
Attachment:
i2.jpg
Postup: v menu Pridat/Prekryvny obrazok a zvolis si v casti odkaz cestu k obrazku bud na internete alebo na disku svojho pocitaca(ak chces cierne pozadie tak cisto cierny obrazok) nastavis Priehladnost na Nepriehladne a v zalozke Miesto das prisposobit obrazovke... A Potom len Subor/Ulozit/Ulozit obrazok. Skusaj...
Asi nie. Musel by som zacat od podlahy nehovoriac o tom, ze mi odisiel asi pred dvoma rokmi disk a nie vsetko sa mi podarilo zachranit ... uz by som na to nemal trpezlivost. Len ma zaujimalo ako si to urobil. Kedysi som chcel spachat cosi podobneho ale uz ma to preslo.
Dnes rozlucka so zimou #1. (dufam ze este pride 2 a 3 a potom uz bike )
Najrychlejsi clen na Čergovskej stope bol stredobodom pozornosti. Dalsie fotografie.
...no tak táto myšlienka sa mi veľmi páči, ale treba vystriehnúť správne poveternostné podmienky. V sobotu bol hore silný nárazový vietor a totálna poľadovica v celom úseku od St. Smokovca, cez Hrebienok až po Zamkovského chatu. Tam, kde sa oprelo slniečko sa poľadovica menila na kašovitý sneh, ťažko prejazdný. Inak chodník z Hrebienka bol udupaný perfektne, je vyšľapaný asi v šírke 1m, to je v pohode, ale nesmieš z neho vybočiť, inak so prepadneš do hlbokého snehu a si v r...i, čiže problém bude pri vyhýbaní sa turistami a skialpinistami. Cesta zo Smokovca na Hrebienok je vyjazdená od sániek a skibobov, ktoré sa hore požičiavajú, so zopár bubnami. Kubo sa na skiboby tešil, že si zajazdí, ale zrušili (vietor a poľadovica) nie len sánky, ale aj pozemnú lanovku...inak si mi dal chrobáka do hlavy
Jasne ze bike vylet popisany tatrancami je skor na zaciatok a priebeh zimy; ked zima konci vsetko sa postupne meni rozmrzanim a zamrzanim na lad a je to nezjazdne pokial nemas ozajstne klince. Takze tuto sezonu uz asi nie.
Pánové chcem Vás poinformovat o novinke ...............
teda,ze Kolo ma meil : tak mu mozete pisat na [email protected] Ináč cau KOLOMAN z kupeľoj pozdravujem teba i vsetkych ostatnych bikerov z Bardejova
Netaraj! Na Cergove budeme bezkovat este o 2 tyzdne. (uz sa mi ani velmi nechce, radsej chcem prevetrat bike) Dufam ze ten prechod od snehu do sucha bude rychly a kruty.
V sobotu bike - test stavu prostredia: Cigelka (cesta), + trochu blata ak to bude ako-tak zjazdne
V nedelu bezky (ak sobotne testovanie stavu snehu bude pozitivne a primrzne ako slubuju tak sa pokusime po rokoch zlych podmienok znova NiznaPolianka-Becherov-Zborov atd... skoda ze ten utorkovy mraz nebol uz v nedelu, uz by sme to mali za sebou ); ak nie - tak znova bike
Vekla noc -> ak to vyjde tak Obručná, v okoli to uz vyzera ze to pekne schne (Pajdo, budes to mat blizsie na lekcie jazdy na zadnom kolese dozadu; cakame ze predvedies prve vysledky )
Cesta plus silny vietor je pre mna smrtelna kombinacia
Vekla noc -> ak to vyjde tak Obručná, v okoli to uz vyzera ze to pekne schne (Pajdo, budes to mat blizsie na lekcie jazdy na zadnom kolese dozadu; cakame ze predvedies prve vysledky )
Ale to ju kus daleko, bude to drahy vyjazd. A co sa tyka tej jazdy na zadnom, som lajdak
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
...respect...tomu hovorim vylet...
Vlastnu krajinu to poriadne nepozna a uz sa trepe kdesi ta het! To ja sa radsej budem len tu okolo cmotaric jak bludna ovca.
Skumal som ale co a ako mozem nastavit a podarilo sa napr. toto:
Postup: v menu Pridat/Prekryvny obrazok a zvolis si v casti odkaz cestu k obrazku bud na internete alebo na disku svojho pocitaca(ak chces cierne pozadie tak cisto cierny obrazok) nastavis Priehladnost na Nepriehladne a v zalozke Miesto das prisposobit obrazovke... A Potom len Subor/Ulozit/Ulozit obrazok. Skusaj...
Najrychlejsi clen na Čergovskej stope bol stredobodom pozornosti.
teda,ze Kolo ma meil : tak mu mozete pisat na [email protected]
... inac neviem, ci ste si vsimli ale sneh sa uz topi, uz mozte bezky odlozit
V sobotu bike - test stavu prostredia: Cigelka (cesta), + trochu blata ak to bude ako-tak zjazdne
V nedelu bezky (ak sobotne testovanie stavu snehu bude pozitivne a primrzne ako slubuju tak sa pokusime po rokoch zlych podmienok znova NiznaPolianka-Becherov-Zborov atd... skoda ze ten utorkovy mraz nebol uz v nedelu, uz by sme to mali za sebou
Vekla noc -> ak to vyjde tak Obručná, v okoli to uz vyzera ze to pekne schne (Pajdo, budes to mat blizsie na lekcie jazdy na zadnom kolese dozadu; cakame ze predvedies prve vysledky
Ale to ju kus daleko, bude to drahy vyjazd.