Lenze posrancov je 150, kdezto informatikov a sefov je x-nasobne viac. Naco je vlastne v parlamente 150 posrancov? Preco Slovensko ma 150 clenny parlament pri 5 437 126 (2011) obyvateloch, kym take Holandsko pri 16 695 600 (2011) obyvateloch ma tiez 150 poslancov?
či máš 100, 150 alebo 200 to máš jedno
peniaze utekajú celkom inde a v iných rádoch...takže to není o počte poslancov ale o tom jak sa kradne ...a kradne sa v miliardach
takym co sa vyhybaju dani by som klepol po prstoch.
a tym akoze podnikatelom co zarabaju na falosnych vratkach DPH by som naparil dozivotie. hned by bola kasa plna.
pepito takže podľa tvojej logiky ,aby sme zabránili neplateniu daní tak najlepšie by bolo asi neplatiť žiadne dane.Čo tak rovnú daň 30%...
neplatenie daní a odvodov je trestný čin a v amerike druhý po vražde takže neviem o čom sa tu bavíme.
Česká pravica teraz rušila rovnú daň a v pohode.
Fica velmi nemusim a neverim jeho "karavane" (Počiatok, Kameňák, E.T. Toman, .....) ale mam take tusenie, ze pod tarchou obrovskej zodpovednosti sa bude spravat lepsie a rozumnejsie. Ako povedal Lipsitz: "Zle veci si netreba predstavovat, lebo sa stanu skutocnostou" a aj kazda literatura osobneho rozvoja kaze "mysliet pozitivne", skusme aj my mysliet pozitivne a predstavme si pozitivne smerovanie Slovenska. Visime na okraji priepasti a ak bude pozitivne naladeny narod, urcite sa aspon vyskriabeme na okraj, no uz nebudeme visiet.
Ak to teraz Fico pohnoji, uz mu ani starsia generacia nepomoze a poputuje k Meciarovi a Slotovi.
Takze drzim palce a dufam, ze to bude aspon na znamku "3", cize "dobre"
tak nejak si to aj ja predstavujem.
ale po tych volbach tato tema nejak stichla asi sa dost ludi stahuje mimo SVK ako tvrdil jeden kamarat ze ked bude Fico vladnut tak sa vystahuje zo Slovenska
Všetko je tak,ako má byť,neviem si predstaviť,aby nám vladla dalej pravicová zberba,ktora chcela šetriť a pritom nemalá pod kontrolu dane,ešte že tu máme Igora,ktorý bude mlatiť hranolovu hlavu celé 4roky,ostatná opozicia je absolutne neschopná
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
peniaze utekajú celkom inde a v iných rádoch...takže to není o počte poslancov ale o tom jak sa kradne ...a kradne sa v miliardach
a tym akoze podnikatelom co zarabaju na falosnych vratkach DPH by som naparil dozivotie. hned by bola kasa plna.
neplatenie daní a odvodov je trestný čin a v amerike druhý po vražde takže neviem o čom sa tu bavíme.
Česká pravica teraz rušila rovnú daň a v pohode.
Nie je to celkom tak. 100 poslancov ma o polovicu menej kamarátov, ktorým treba pomôcť, ako 200
Ak to teraz Fico pohnoji, uz mu ani starsia generacia nepomoze a poputuje k Meciarovi a Slotovi.
Takze drzim palce a dufam, ze to bude aspon na znamku "3", cize "dobre"
ale po tych volbach tato tema nejak stichla asi sa dost ludi stahuje mimo SVK ako tvrdil jeden kamarat ze ked bude Fico vladnut tak sa vystahuje zo Slovenska