Zdravím,
objednal som si bicykel Merida Matts 20-V z druhého konca slovenska. Po 100km je potrebná garančná prehliadka, neviete o nejakom mieste, kde v BA je možné ju vykonať?
Vďaka
A co keby si sa spytal priamo predajcu, od ktoreho si kupil bicykel? On Ti musi poskytnut kompletne informacie o tom kde realizovat zarucnu prehliadku a kde uplatnit zarucnu opravu.
by ma zaujimal turbiho nazor na toto..lebo u aut to mas tak ze zaruku mas u importera tead v hociakom servise znacky..ale pri bikoch asi len u predajcu kde si zakupil..
Kupoval som Giant Reign v Pod. Bisku*****ach. Hneď pri kúpe som sa pýtal ako s garančkou. Povedali mi, že kľudne si ju môžem nechať spraviť u nás v MT, hlavne aby bol od servisu potvrdený záručák. Platil som za to u nás asi 15E, to by mi nevydalo ani na cestu do BA. Skočil som do servisu u nás, mechanik sa spýtal aká to je značka. Povedal som Giant, kázal ráno doniesť, po práci som si ho bol zobrať.
aky je vlastne zmysel tej garancnej prehliadky? pokial viem tak samotna zaruka (na komponenty ktore tvoria bicykel) nemoze byt niecim takymto podmienena (samozrejme pri uplatnovani zaruky u povodneho predajcu)
Mesiac po kúpe, alebo po najazdení prvej stovky kilometrov patrí bicykel do servisu, kde ho technici podrobia garančnej prehliadke. Pre priznanie záručného servisu je povinná a jej úlohou je odhaliť skryté problémy a zaistiť správne nastavenie všetkých prvkov.
Technici skontrolujú zvary na ráme, aby sa odhalili defekty, ktoré zviditeľnili až vibrácie a záťaž. Natiahnuté lanká treba opäť napnúť, uvoľnené skrutky dotiahnuť. Garančná prehliadka je bezplatná a zabráni tomu, aby sa súčiastky bicykla opotrebovali predčasne kvôli nesprávnemu nastaveniu.
pravdy je na tom tolko ze papier nepusti
nie nadarmo dostavas zarucak s podmienkami ktore v nom treba vyplnit.
ale zalezi hlavne na predajcovi ako sa k pripadnej reklamacii postavi. napriklad Kubica v ZA verejne tvrdi ze jeho bajky na garancku nemusia ist a zaruka plati aj bez toho. inde by ta mozno odpalkovali a zjednodusili pracu navyse.
kedze sa v tomto pripade jedna o bajk v hodnote 300€ platenu garancku by som asi neriesil. kontrolu laniek podotahovanie skrutiek a pripadne nastavenie presmyku ci radenia by si mala vediet nastavit vacsina uzivatelov. toto su zakladne veci podla mna.
Pri serióznej garančke sa kontrolujú a podľa potreby precentrujú aj kolesá.
A tipujem si, že toho zo ZA čo spomínaš to tvrdí aby mal viacej čas na iné veci keďže na garančke sa nezarába.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Chilli´s Bike
Šustekova 25, 851 04 Bratislava
Telefón: 02/ 622 50919
Fax: 02/ 622 50919
E-mail: [email protected]
Cyklo Havrila - MERIDA značková predajňa
Bratislavská 26, 900 46 Most pri Bratislave
Telefón: 02/ 4595 10 36
Cyklo šport Augustín Král
Nádražná 1145 (Nová tržnica), 901 01 Malacky
Telefón: 034/ 286 1210
IMK Cycle
Exnárova 16, 821 03 Bratislava
Telefón: 02/ 4341 28 84
Karpaty bike Pekná cesta 3, 831 54 Bratislava
Telefón: 02/ 4488 05 27
TURBIKE
Bratislavska 1, 902 01 Pezinok
Telefón: 033/ 641 23 45
Zanzo Bike
Bajkalská 29, 821 05 Bratislava
Telefón: 02/529 65 065
post565702.html#p565702
toto
Mesiac po kúpe, alebo po najazdení prvej stovky kilometrov patrí bicykel do servisu, kde ho technici podrobia garančnej prehliadke. Pre priznanie záručného servisu je povinná a jej úlohou je odhaliť skryté problémy a zaistiť správne nastavenie všetkých prvkov.
Technici skontrolujú zvary na ráme, aby sa odhalili defekty, ktoré zviditeľnili až vibrácie a záťaž. Natiahnuté lanká treba opäť napnúť, uvoľnené skrutky dotiahnuť. Garančná prehliadka je bezplatná a zabráni tomu, aby sa súčiastky bicykla opotrebovali predčasne kvôli nesprávnemu nastaveniu.
http://domacnost.sme.sk/c/4888252/udrzba-bicykla-vsetko-co-potrebujete-vediet.html
čo je na tom pravdy, neviem
nie nadarmo dostavas zarucak s podmienkami ktore v nom treba vyplnit.
ale zalezi hlavne na predajcovi ako sa k pripadnej reklamacii postavi. napriklad Kubica v ZA verejne tvrdi ze jeho bajky na garancku nemusia ist a zaruka plati aj bez toho. inde by ta mozno odpalkovali a zjednodusili pracu navyse.
kedze sa v tomto pripade jedna o bajk v hodnote 300€ platenu garancku by som asi neriesil. kontrolu laniek podotahovanie skrutiek a pripadne nastavenie presmyku ci radenia by si mala vediet nastavit vacsina uzivatelov. toto su zakladne veci podla mna.
A tipujem si, že toho zo ZA čo spomínaš to tvrdí aby mal viacej čas na iné veci keďže na garančke sa nezarába.