Dnes zo stvrtkovych potuliek som si z Kosic vyslapol na Lysanku a tiez mam nieco pre Kola. Vyjazd z lesa... Predzvest ze sa blizim do Druzstevnej pri Hornade z tej "spravnej" strany. Nasledoval 350 metrov dlhy prejazd ciganskou osadou... Ty Judášu!
Panove ste po mojej manželke prví čo uvidia tabulu ktora pojde na Javorinu 22.4.2012. S mojou platnickou je to uz lepsie, ale aj tak by som potreboval pomoct nejake veci na zabetonovanie vyniest hore. Kto sa prida na pesiu turu a popritom pomoze? Ked budem stihat, chcel by som pripravit na Javorinu vystupovu knihu ktopra sa namontuje k tabuli. Tabula bude typu takeho ze sa na nu budete pozerat z hora. Isto sa chapeme. Dajte vediet kto moze a pomoze. V ten den sa robi vystup na Javorinu, pojde bus od haly.
Miro pojde urcite. Naloz jemu, nech nejde tak rychlo. Alebo nech ti to vyvezu Poliaci dzipmi, ti tam chodia po hranici od Regetovskeho sedla kde to cele roz Dnes som prvy krat v zivote stretol v lese criedu danielov. A hned 10 kuskov... Skoda ze boli dost daleko a moj stary fotoaparat... skoda reci.
Kuko : ja by som aj siel, chcem to tam omrknut, hlavne zjazd smerom na Dierocky... no nic neslubujem, bo uz teraz meskam s vykresami. Inac ten vystup je odkial, pretoze z Dierociek to bude masaker, niest nejaky cement
Malo to byť presunuté , ale nakoniec išli utorok. Ja som sa to dozvedel neskoro a sám som nebol. Dnes som po práci trošku vybehol na hrad Makovica cez kúpele a naspäť do kúpeľov , čerešňa a vinbarg .Na hrade sa už pracuje na oprave hradieb (ak by mal niekto záujen pomôcť )Trasa celkom v pohode len po lúkach trochu vlhko. Prepáč cenťo ale chcel som ísť sám.
[quote=""]Kuko : ja by som aj siel, chcem to tam omrknut, hlavne zjazd smerom na Dierocky... no nic neslubujem, bo uz teraz meskam z vykresami. Inac ten vystup je odkial, pretoze z Dierociek to bude masaker, niest nejaky cement
No ved to ze to tam treba doniest, este neviem presne kade takde sa pojde ale minuly rok sa islo z Dujavy, tak tento rok by sa malo ist od Becherova, sa to vola Riečka ta dolina, nad Becherovom. Jedna verzia je ze tam asi pojdeme den do predu a potom nejake veci sa vynesu na druhy den. Nebude to lahke, zoberte to ako trening, pocitam ze to bude tak 50-60 kg, cement, naradie, voda, stojka, tabula, zelezo nejake a tak dalej, budka vrcholovej knihy, vykopat, osadit, namontovat, atd, atd.
Pojde si ce bus, ale bude vela deti, a potom cudzim davat do batohu flasky z vodou alebo nasačkovany cement po 5-10 kg ? Kazda ruka a noha dobra
Vaha nieje velka ale je to neforemne, hranate, dlhe, sypke, tekute, ostre, chapeme sa nie?
Jedna verzia je ze tam asi pojdeme den do predu a potom nejake veci sa vynesu na druhy den. Nebude to lahke, zoberte to ako trening,
Ta verzia sa mi pozdava viac, no nedalo by sa to urobit cele v ten jednen den? A na druhy den, pocas vystupu sa mozte tym kochat ( hadam nechces robit aj v nedelu )
Dnes som po dlhsej dobe a na odporucanie jkola skusil zjazd z Kamennej hory na Ceresnu. A mozem povedat, ze som dal biku poriadne nazrat ... no nebolo mi vsetko jedno, ked som to tam pustil
Aby som nezabudol, dnes sme stretli bociana cierneho , krasny bol.
hmm... dobry ftak!
Tak... a sme spat. Na roztriedenie zazitkov bude potrebnych viac dni. Zatial jedna najcharekteristickejsia fotografia z bicyklovania v Cerovej vrchovine v okoli Siatorskej Bukovinky.
Zajtra (alebo v najblizsich dnoch) v Bardejove GoogleAuto bude robit fotky. Takze exhibicionisti, hor sa do mesta na bicykli a nahanat ho!
Kto bude o 4 mesiace na googlemapach ma u mna copyrightkarim2k.com karim2k.com
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vitaj na fore Hary, Finder nesmie chybat
No ved to ze to tam treba doniest, este neviem presne kade takde sa pojde ale minuly rok sa islo z Dujavy, tak tento rok by sa malo ist od Becherova, sa to vola Riečka ta dolina, nad Becherovom. Jedna verzia je ze tam asi pojdeme den do predu a potom nejake veci sa vynesu na druhy den. Nebude to lahke, zoberte to ako trening, pocitam ze to bude tak 50-60 kg, cement, naradie, voda, stojka, tabula, zelezo nejake a tak dalej, budka vrcholovej knihy, vykopat, osadit, namontovat, atd, atd.
Pojde si ce bus, ale bude vela deti, a potom cudzim davat do batohu flasky z vodou alebo nasačkovany cement po 5-10 kg ? Kazda ruka a noha dobra
Vaha nieje velka ale je to neforemne, hranate, dlhe, sypke, tekute, ostre, chapeme sa nie?
Ta verzia sa mi pozdava viac, no nedalo by sa to urobit cele v ten jednen den? A na druhy den, pocas vystupu sa mozte tym kochat
Aby som nezabudol, dnes sme stretli bociana cierneho
Tak... a sme spat. Na roztriedenie zazitkov bude potrebnych viac dni. Zatial jedna najcharekteristickejsia fotografia z bicyklovania v Cerovej vrchovine v okoli Siatorskej Bukovinky.
A este nas pozdrav z Karanča:
Kto bude o 4 mesiace na googlemapach ma u mna
Dnes len tak po okoli Bardejova, nejakych 30km ... ja zacinam zlahka