Cawte, teraz som zistil že iba s vodou sa jazdiť nedá

(110km a lížem jazykom
predstavec 
). A potrebujem poradiť ohladom stravovania, teraz som si kúpil podlhovasté piškóty na tiramisu majú v 100gramoch 80g sacharidov a s toho 30g cukrov (to čo znamená ? sacharidy nie su cukry ?), ale moje stravovanie by som do budúcna plánoval asi takto kupim klasické gulaté piškóty kopa sacharidov s toho skoro nula cukrov, a ktomu si dám hroznový cukor a dáky ten ionťák.
A ešte k tomu ionťáku, v živote som to nepil a ani neviem aký to má účinok a aký to bude mať účinok na mňa.
Poraďte dáky dobrý
ionťák ktorý chvíľu vydrží a môžem ho piť hlavne počas treningu pred a po treningu. zatial som pozeral po týchto troch : 1,Hypofit od kompavy
2,ENERVIT G Sport
3,Iontstar Sport sirup
Skrátka potrebuje zostaviť dáky jedálniček počas treningu (hlavne aby som s toho nepribral a nedostal cukrovku

aby som vedel koľko a čoho jesť/piť), pred a po si niekedy dám trocha ionťáku ak pôjdem ďalej. Nechcem do seba rvať kopu chémie ak to nebude potreba iba mi ide o to aby som ten
trening odšliapal v pohode

bez únavy
![Evil ]:)](https://static.mtbiker.sk/forum/images/smilies/emoticon-0116-evilgrin.gif)
. Pretože nič na jedenie som si doteraz na treningy nebrával iba vodu.
Za všetky rady a odpovede vopred vďaka.
Flash XT je na 6-12 litrov za 8 Euro
IontStar Sport Sirup je na 60 litrov za 18 Euro
Mal som aj Flash XT, ale standardne pouzivam IontStar v prichuti Grep alebo PinkGrep
na enervite je pisane myslim nevhodne do 12 rokov. martin1711 pokial budes dodrziavat davky uvedene na obale nemas sa coho obavat. tak ako pisal tmax urcite davas do seba veci co ti viac skodia a pocitam ze o tom ani nevies alebo si to neuvedomujes
nieco podobne