Cawte, teraz som zistil že iba s vodou sa jazdiť nedá

(110km a lížem jazykom
predstavec 
). A potrebujem poradiť ohladom stravovania, teraz som si kúpil podlhovasté piškóty na tiramisu majú v 100gramoch 80g sacharidov a s toho 30g cukrov (to čo znamená ? sacharidy nie su cukry ?), ale moje stravovanie by som do budúcna plánoval asi takto kupim klasické gulaté piškóty kopa sacharidov s toho skoro nula cukrov, a ktomu si dám hroznový cukor a dáky ten ionťák.
A ešte k tomu ionťáku, v živote som to nepil a ani neviem aký to má účinok a aký to bude mať účinok na mňa.
Poraďte dáky dobrý
ionťák ktorý chvíľu vydrží a môžem ho piť hlavne počas treningu pred a po treningu. zatial som pozeral po týchto troch : 1,Hypofit od kompavy
2,ENERVIT G Sport
3,Iontstar Sport sirup
Skrátka potrebuje zostaviť dáky jedálniček počas treningu (hlavne aby som s toho nepribral a nedostal cukrovku

aby som vedel koľko a čoho jesť/piť), pred a po si niekedy dám trocha ionťáku ak pôjdem ďalej. Nechcem do seba rvať kopu chémie ak to nebude potreba iba mi ide o to aby som ten
trening odšliapal v pohode

bez únavy
![Evil ]:)](https://static.mtbiker.sk/forum/images/smilies/emoticon-0116-evilgrin.gif)
. Pretože nič na jedenie som si doteraz na treningy nebrával iba vodu.
Za všetky rady a odpovede vopred vďaka.
Nie z piva
Pasujú k pivu preto pivové
Tesne pred dojazdom mi praskla š***** v zadnom kole-parádna osmička.Šúchalo to aj po povolení brzdy na doraz ale už sa mi nechcelo ťahať imbus z brašne tak som to oddrel.
To si bol akurat "odvodneny" na nie ze by si za jeden vyjazd schudol o 3 kg. Mne to tiez bezne robi 2 kg rozdiel pred vyjazdom a po nom.