...náš prvý mimobardejovský víkend na MTB Mlynky mal dvojfázovú štruktúru:
-doobeda maratón a poobede sme prezuli "gumy" a ako turisti sme dali Zejmarskú roklinu na Geravy, Dedinky a späť. Na Geravách nás zradila sedačka, ktorá vraj už dva roky nefunguje...na maratóne bol aj Lukáš Stachura a pred štartom som mu poprial miesto na bedni a vyšlo to. Bral tretí flek na dlhej...gratulujeme ...ja som bol tiež tretí ale od zadu
Dnes som si dal na cestaku okolo Bardejova . Trasa Bj-Tarnov-Kružľov-Krive-B.Zabava-Hertnik-Raslavice- Abrahamovce-Kochanovce-Porubka-Dubinne(pozdravujem Roba)-Ortuťova-Cernina(pozdravujem Majku)-Šar. Čierne-Smilno-Zborov-Bj. Cela trasa 105km. Teraz sa idem zregenerovať na zajtra do klubovne. Prave sme dali gola panove
Tak... Ti, co sa zapisali na šindlerov zoznam su na Okolo domase prihlaseni. Je to 17 kuskov. Ostatni uz len kazdy sam. ( do konca maja za 6€, potom uz 10€ resp. v den startu 15€)
Pre používateľov poľnej cesty okolo Tople hlásim prehradenie pozemku pri Mokroluhu Vodohospodármi. Dá sa to obísť, asi 150 m úsek popri rieke treba počítať s takýmito kamienkami...
JozoS: ma to slabu priechodnost terenom... nic pre nas.
Pajdo: Tak co, bratm! Trafil si? Najprv som nepochopil, kde presne si...
Ja som dnes okukol cast trasy jedneho z buducich vyjazdov, kedze ako som sa dozvedel (neviem akou nahodou) tam nasa vyprava este nebola. Mate sa na co tesit.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
-doobeda maratón a poobede sme prezuli "gumy" a ako turisti sme dali Zejmarskú roklinu na Geravy, Dedinky a späť. Na Geravách nás zradila sedačka, ktorá vraj už dva roky nefunguje...na maratóne bol aj Lukáš Stachura a pred štartom som mu poprial miesto na bedni a vyšlo to. Bral tretí flek na dlhej...gratulujeme
http://www.sterba-bike.cz/
http://www.sterba-bike.cz/fotka/10070/category/informacni-mix-foto
... si mi to vratil
Sluchaj tu parobok, nepoddzubuj, bo se naserem ta dakoj jutre tam vyjdzem
Edit:
Pajdo: Tak co, bratm! Trafil si? Najprv som nepochopil, kde presne si...
Ja som dnes okukol cast trasy jedneho z buducich vyjazdov, kedze ako som sa dozvedel (neviem akou nahodou) tam nasa vyprava este nebola. Mate sa na co tesit.