Tak je to komplikovane, strucne sa to da popisat tak, ze som debil ... ale, ked uz sa pytas, tak pravdou je, ze som tam netrafil ... musel som sa otocit a odpustit si polovnicky singel, ktory ide od chaty Encian a tiahne sa ponize Cergovskeho hrebena ... minuly rok si nam ho ukazal (co bola aj Lucia a Mato).
Ja som sa chcel dostat na chatu Encian tou trasou co sme sli aj z KST-cka, no ja som si myslel, ze ta streka ide z Siby, ako tak teraz kukam do mapy, tak na cykloakcii sme sli z Kriveho ... hladal som tu trasu na nespravnom mieste, kde som vyskusal vsetky 4 zvaznicove odbocky, na konci sa to stale stacalo do prava a mna islo *****
Kedze som nenasiel co som hladal, tak som pozmenil trasu a isel z Hertnika na Cergovsku chatu, je pravdou, ze na Ciernom blate som mohol odbocit na tu Encianu, ale casovo by som uz nestihal a svetla som so sebou nemal
Hej, viem, ved sme tak sli minuleho roku ... hacik je v tom, ze ja som hladal tu streku, ktora ide z Kriveho ... na tu co sme sli minuleho roku som ani nepomyslel.
Je to tam , takmer 4-mesacne prazdniny sa mi oficialne zacali zdrapom papiera kde su vysledky z poslednej skusky Dejiny umenia (uz len tu stavebnu prax poriesit )
vsimni si Palo, ze nas mudrc ucitel s desiatimi titulmi este dejiny umenia napise DÚ, ach len mi nervy zere. Ci si len dal za domacu ulohu doplnit znamky?
Pista, upresnenie pre istotu: Na bicykloch ci pesi? Dlzka a narocnost (ake siroke okolie mas na mysli)? Nejake specialne zelania? Mozno Zborovsky hrad, Bardejovske kupele a chodnicky okolitych lesov s prejazdom do Bardejova...
Ospravedlnujem sa za meskanie, ale v praci sa nedalo...
Takze mozno napr. toto:
Attachment:
KupeleZborovsky.zip
Start pri LIDL BJ. Ma to okolo 24km... Ak by to bolo malo, skus podla map nieco pridat, pozrieme, schvalime alebo navrhneme nieco dalsie. Na ceste obcerstvovacka v BK a Zborovsky hrad s peknymi vyhladmi na ktorom prave prebieha rekonstrukcia. (bicykle dat pre istotu az za hradby vstupnej brany)
Ziadny freeride, ale vsetko zjazdne.
Pánové kto by sa akože nudil v nedelu 10.6. tak po obede, priblizne okolo 14:00 budeme hore na Magure osadzat smerovniky, ale kuštik inaksie ako poznate, pozrite nedorobene na foto, plus jednu tabulu dame hore este o historii vysielaca, drevenu sovu na strom a take veci vselijake a poopekame. My tam musime ist autom a privesnym vozikom a materialom, ale keby ste chceli dojdite poopekat, pokecat, kto chce aj pomoct,teda na bajkoch alebo pesi. Zatial sme 4, teda ja, Renata, Peto K. a jeden kamos teen-eger. Jedno miesto v aute este bude volne. Tak kto by chcel zastavte sa priblizne od druhej do piatej poobede v nedelu na Magure.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Minikin :buzolu a kompas mam pripraveny.
Ja som sa chcel dostat na chatu Encian tou trasou co sme sli aj z KST-cka, no ja som si myslel, ze ta streka ide z Siby, ako tak teraz kukam do mapy, tak na cykloakcii sme sli z Kriveho
Kedze som nenasiel co som hladal, tak som pozmenil trasu a isel z Hertnika na Cergovsku chatu, je pravdou, ze na Ciernom blate som mohol odbocit na tu Encianu, ale casovo by som uz nestihal a svetla som so sebou nemal
A aj zo Siby sa na Encianu da dostat elegantne lesom!
Edit: keby ja znal, ze tam Zobrak, tak vycisnem
Nechcel som sa chvalit, ale chvalim sa
Nejake fotky z dnesnej akcie. Kompletna galeria fotiek bude na tejto stranke
No a tu pre nedockavcov fotografie z dnesneho vyletu k susedom do Polska. A este zaznam z dlhej trasy cez Zborovsky hrad:
Takze mozno napr. toto:
Start pri LIDL BJ. Ma to okolo 24km... Ak by to bolo malo, skus podla map nieco pridat, pozrieme, schvalime alebo navrhneme nieco dalsie. Na ceste obcerstvovacka v BK a Zborovsky hrad s peknymi vyhladmi na ktorom prave prebieha rekonstrukcia. (bicykle dat pre istotu az za hradby vstupnej brany)
Ziadny freeride, ale vsetko zjazdne.