Rozmyslam, ze zacnem jazdit aj cestu a k tomu mi treba nejake naradie Uz par mesiacov brazdim internet a vyzera, ze sa mi podarilo vyselektovat dvoch kandidatov:
roadbiker: povedz mi na čo by cyklistovi ktorý s tým začína bol karbonový rám ? podľa mňa na začiatok mu úplne bude stačiť aj hliník a časom keď ho to chytí kúpi niečo lepšie. + kvalitný hliník je stále lepší ako najlacnejší nekvalitný karbon
Som bud velmi nenarocny, ale mne aj na mtb staci hlinik, aspon zatial
A kedze som hlavne bezec, ktory sa obcas, teda parkrat do tyzdna, posadi na bicykel, myslim, ze aj mi dlho hlinik stacit bude...A kedze mi ide hlavne o treningovy efekt, tak vaha 8.1kg mi pride celkom ok Ci?
Chvíľu som rozmýšlal prečo "ojazdeninu", ale keď som v tvojom profile videl, že si najaktívnejší v téme "akcia v Lidli", pochopil som.
Myslím si, že ak si chce niekto spraviť radosť NOVÝM bicyklom a má na to odložené peniaze, nech si kúpi NOVÝ, aj keď to nebude tá najväčšia "šupa". Bude to len jeho bicykel a nikto iný sa mu predtým na ňom nevozil.
Jasne, zober ten Radon. Za tu cenu nieje co riesit, pri tej vahe a vybave... Sam som si kupil podobny cestny bicykel a ako hobika by ma ani nenapadlo kupovat nieco karbonove
nuž a čo to malo spoločné s témou Lidl ?..
čo by si vybral NOVÚ fábiu alebo 2-3ročný yaris v podobnej cene?
ale ok, pýtal si sa na porovnanie dvoch konkrétnych bikov- jou radon.
z tých dvoch určite Radon keďže tam je ultegra nato že to má hliníkový rám nie je ani hmotnosť až taká zlá... inak dobrá funkcia tých 360° aspoň si môžeš pozrieť bike zo všetkých strán...
za mňa Canyon , opticky aj cenovo vyzerá lepšie .
Radon je zlepenec , funkčne aj výzorovo . poriadne pustíš žilou kým to dáš dokopy aby Ti to ladilo a to pravdepodobne nemieniš robiť keď kupuješ kolo za 1000€ .
Ja by som brala Canyon. Zdá sa mi, že má lepší rám. Nový bike ma vyhodu aj v 2 ročnej záruke.
Používane veci väčšinou predražia následné opravy.
Lidlisti su samostatná kategória.
tento Canyon mam ja, ale na Ultegre, tak ak by si sa chcel nieco opytat, rad ti zodpoviem....za mna Canyon ...dizajnovo mi pride viac vyvazenejsi ako Radon...tiez som uvazoval aj o Radone, takze si presne tam, kde som bol aj ja
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
hlinikovy cestak to je uz pre pamatnikov
A kedze som hlavne bezec, ktory sa obcas, teda parkrat do tyzdna, posadi na bicykel, myslim, ze aj mi dlho hlinik stacit bude...A kedze mi ide hlavne o treningovy efekt, tak vaha 8.1kg mi pride celkom ok
Myslím si, že ak si chce niekto spraviť radosť NOVÝM bicyklom a má na to odložené peniaze, nech si kúpi NOVÝ, aj keď to nebude tá najväčšia "šupa". Bude to len jeho bicykel a nikto iný sa mu predtým na ňom nevozil.
Mne osobne sa viac pozdáva ten Radon.
čo by si vybral NOVÚ fábiu alebo 2-3ročný yaris v podobnej cene?
ale ok, pýtal si sa na porovnanie dvoch konkrétnych bikov- jou radon.
btw: za mňa Radon
...aj keď ja sa vozím tiež na jazdenke ale z finančných dôvodov * keby boli
Radon je zlepenec , funkčne aj výzorovo . poriadne pustíš žilou kým to dáš dokopy aby Ti to ladilo a to pravdepodobne nemieniš robiť keď kupuješ kolo za 1000€ .
Doladovaniu by som sa chcel vyhnut, odkedy som zacal bicyklovat, tak nerobim ni ine, len doladujem HTecko
Ak odhliadneme od komponentov(ultegra+105+FSA Gossamer na radove vs. 105 na canyone), nemate niekto skusenosti s rammi tychto znaciek?
Používane veci väčšinou predražia následné opravy.
Lidlisti su samostatná kategória.
Viac ako 1500e by som za to nedal. Jazdim ten isty model na Dure uz 2 roky a zatial velka spokojnost. Za novy som dal 2.600e.