Veru veru. Vsetkych treba riesit! Prejazd cez most=trest smrti. Nadvaha na biku=dozivotna hladomorna (a este si dovolia napisat, ze nemali obcerstvenie=skandal).
A nedajboze napisat nieco, co sa niekomu nepaci. Ved my slovaci sme tak tolerantni...
Vazeni kritici vsetkeho a vsetkych z SK zapadu aj vychodu: ***** Vam uz z toho tepla nahodou?
Ked si odzijete v Rakusku tolko co ja, tak mozno pridete na to, o com je usporiadana spolocnost. Jedine, co Vam prezradim je, ze urcite nie je zalozena na tom, ze jeden druheho za vsetko ***** tak, ako sme boli zvyknuti za totaca. Ale chapem, ze jablka nikdy nepadaju daleko od stromu.
Tak na zaver len jedno: Rozlisujte, ak to vobec dokazete!
Koľko je nás cyklistov v tomto regióne na našej aj rakúskej strane? Tisíce.
Koľký z nich "musia" prejsť neotvoreným mostom? 20-ti? 50- ti?
Predstav si, keby sme túto potrebu pociťovali všetci. Možno by to niektorí prežívali až tak, že by sa na moste odbavili, alebo až po prechode ním? Prechod zakázaným - hotový orgazmus.
Chápeš o čom rozprávam? A to nie je len o moste
Predstav si, keby sme túto potrebu pociťovali všetci. Možno by to niektorí prežívali až tak, že by sa na moste odbavili, alebo až po prechode ním? Prechod zakázaným - hotový orgazmus.
Ist ze to odbavovanie chapem, to bude zrejme aj o prispievani do diskusie...
Na tie tisice cyklistov si spomen tak rok po otvoreni. Aby este nebolo viac mamiciek s kocikmi z DNV.
Maminy s kočíkmi ... a čo? Snáď sa im dokážem vyhnúť. Alebo zraziť, vynadať, prípadne zhodiť z mosta? TOLERANCIA chlapče, o tom to je. V Rakúsku si žil, kus sveta videl a aj tak si ostal truľo.
Vela ludi toho vie vela o rakusku a su presvedceni o tom ako je to tu na slovensku strasne, po práci sadnú do vlaku smerom na slovensko a vystúpia v DNV aby sa mohli hadat s mestskymi policajtami preco dostali papucu, ked rano zastali s autom na zltej ciare, polkou auta zablokovali cely chodnik a druhou zastavili na trave..
Maminy s kočíkmi ... a čo? Snáď sa im dokážem vyhnúť. Alebo zraziť, vynadať, prípadne zhodiť z mosta? TOLERANCIA chlapče, o tom to je. V Rakúsku si žil, kus sveta videl a aj tak si ostal truľo.
Prepac, ale mne sa "zrazene a z mosta zhodene mamicky s kocikmi" v hlave neviria.
PS: Kto este nenapisal nejaku poriadnu sprostost ako reakciu na jeden prejazd mosta, nech sa hlasi u s. Zincicu.
Tak este raz a podrobne:
Robili sme vylet Ruzinov-Biely Kriz-Kosarisko-Pajstun-Stupava-Devin a spat. Slubil som synovi, ze mu ukazem most. Ked sme tadial prechadzali sedel tam ujo, s ktorym sme sa dali do reci. Rozpraval nam, ako sa boja, ze to tam ludia dosprayuju a poskodia. Presviedcal som ho, ze cyklisti su slusni a nech sa neboji. Argumentoval som, ze na celej nasej trase sme nasli iba jediny smet na Pajstune. Zaposobilo, ked som ho vybral z tasky.
Tu drevenu paletozavoru uz mal prisposobenu na otvaranie, lebo ako sam povedal, z rakuskej strany mu prichadzaju ludia a nema ich ako otacat. Poprosili sme ho, ci sa mozeme previezt a tiez sme vobec neboli sami. A za toto som si tu precital:
-neviem citat ani po slovensky ani po "rakusky" (vukie)
-nepoznam zakon a jazyk (matvej11)
-davam "pekny" priklad synovi (petrik)
-mam idiotne poznamky na "rakustinu" (milsu)
-vyrabam problemy (Laco Findl)
-ostal som trulo (heca)
-hadam sa s policajtami a parkujem na trave (palo1707)
-robim si prdel zo zakazu (triki)
Ma este niekto nieco dolezite, co musim o sebe vediet?
K rakuskym policajtom: Ano, kedysi boli na nas zli, ale vela sa toho zmenilo. Uz davno nevytrhavaju radia, su vecni a pokuty davaju presne, nie max. sadzby. Na rakuskej strane pri moste samozrejme niesu. V sucasnosti su zaneprazdneni skor tymto (sucasny hit v AT:-) http://www.youtube.com/watch?v=NfgwBA2gnhI&feature=related
A co sa tyka mosta, uz som napisal, ze je krasny, i ked stale neviem, ake bude jeho vyuzitie, kedze do "Veste Hofu" obleceny na barokove slavnosti asi chodit na biku nebudem, do BA je nedobudovany chodnik a prepojenie na Karpaty je tiez problematicke.
Rovnako neviem, ci a kedy most "oficialne" spristupnia, kedze ako vieme, termin sa posuval uz asi 100x a vlastne datum zprejazdnenia stale nie je znamy.
To je odomna vsetko. Mozete pokracovat v nakladani...
nie je, z devínskej po chodníku popri Morave, ďalej cyklochodníkom do Stupavy a si v MK
nenakladám ďalej, len vyjadrím svoj názor: most je neskolaudovaný a vstup naň je zakázaný. Je určite viacero dôvodov prečo je tam vstup zakázaný. Bývam v Devínskej a tiež by som už chcel prejsť na druhú stranu ale s rešpektom vždy obídem. Slovač je taká - keď môže jeden prečo by sme nemohli všetci? .. a bude anarchia
Presne preto ani nechcu zverejnit presny termin otvorenia. Viaceri by si totiz povedali ale ved zajtra/ pozajtra/ o tyzden otvaraju tak uz to musi byt vsetko hotove, presne ako povedal astro- bola by to anarchia a ludia tam chodili ako blazni
okrem toho čo píše astro je značená zelená cyklotrasa (č. 5002) aj so smerníkmi z Devínskej do Marianky (čo je už v Karpatoch)
poznámka: dunaj keď si prečítaš spätne svoje odpovede, tak sa nemôžeš diviť reakciám
opravené
dnes vecer sa po moste veselo jazdilo- nebol tam straznik
@palo1707
Snad si nesiel aj ty? Lebo vies, ze je to prisne zakazane...
BTW: aby som nedrazdil iba miestnu uderku:
Vcera bola na Schlosshofe ta barokova slavnost. Bolo tam dost ludi i ked podmienky boli tento rok drasticke:
-vstupne 50-100€ a autobus z Wien za 20,-, to je normal
-povinne barokove oblecenie a parochne, co uz vzhladom na aktualne teploty nebola az taka sranda. Ale vsetci to prezili. Premocene fotky od potu budu coskoro na webe.
Vlanajsie si pozrite tu: https://plus.google.com/photos/107538422087563173796/albums/5641116894069432177?banner=pwa
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A nedajboze napisat nieco, co sa niekomu nepaci. Ved my slovaci sme tak tolerantni...
Vazeni kritici vsetkeho a vsetkych z SK zapadu aj vychodu: ***** Vam uz z toho tepla nahodou?
Ked si odzijete v Rakusku tolko co ja, tak mozno pridete na to, o com je usporiadana spolocnost. Jedine, co Vam prezradim je, ze urcite nie je zalozena na tom, ze jeden druheho za vsetko ***** tak, ako sme boli zvyknuti za totaca. Ale chapem, ze jablka nikdy nepadaju daleko od stromu.
Tak na zaver len jedno: Rozlisujte, ak to vobec dokazete!
A kam? Ja som ready:-) V lese je ale more komarov, vcera na Pajstune nas skoro zjedli. Treba repelent.
Ist ze to odbavovanie chapem, to bude zrejme aj o prispievani do diskusie...
Na tie tisice cyklistov si spomen tak rok po otvoreni. Aby este nebolo viac mamiciek s kocikmi z DNV.
TOLERANCIA chlapče, o tom to je. V Rakúsku si žil, kus sveta videl a aj tak si ostal truľo.
TOLERANCIA chlapče, o tom to je. V Rakúsku si žil, kus sveta videl a aj tak si ostal truľo.
Prepac, ale mne sa "zrazene a z mosta zhodene mamicky s kocikmi" v hlave neviria.
PS: Kto este nenapisal nejaku poriadnu sprostost ako reakciu na jeden prejazd mosta, nech sa hlasi u s. Zincicu.
Robili sme vylet Ruzinov-Biely Kriz-Kosarisko-Pajstun-Stupava-Devin a spat. Slubil som synovi, ze mu ukazem most. Ked sme tadial prechadzali sedel tam ujo, s ktorym sme sa dali do reci. Rozpraval nam, ako sa boja, ze to tam ludia dosprayuju a poskodia. Presviedcal som ho, ze cyklisti su slusni a nech sa neboji. Argumentoval som, ze na celej nasej trase sme nasli iba jediny smet na Pajstune. Zaposobilo, ked som ho vybral z tasky.
Tu drevenu paletozavoru uz mal prisposobenu na otvaranie, lebo ako sam povedal, z rakuskej strany mu prichadzaju ludia a nema ich ako otacat. Poprosili sme ho, ci sa mozeme previezt a tiez sme vobec neboli sami. A za toto som si tu precital:
-neviem citat ani po slovensky ani po "rakusky" (vukie)
-nepoznam zakon a jazyk (matvej11)
-davam "pekny" priklad synovi (petrik)
-mam idiotne poznamky na "rakustinu" (milsu)
-vyrabam problemy (Laco Findl)
-ostal som trulo (heca)
-hadam sa s policajtami a parkujem na trave (palo1707)
-robim si prdel zo zakazu (triki)
Ma este niekto nieco dolezite, co musim o sebe vediet?
K rakuskym policajtom: Ano, kedysi boli na nas zli, ale vela sa toho zmenilo. Uz davno nevytrhavaju radia, su vecni a pokuty davaju presne, nie max. sadzby. Na rakuskej strane pri moste samozrejme niesu. V sucasnosti su zaneprazdneni skor tymto (sucasny hit v AT:-)
http://www.youtube.com/watch?v=NfgwBA2gnhI&feature=related
A co sa tyka mosta, uz som napisal, ze je krasny, i ked stale neviem, ake bude jeho vyuzitie, kedze do "Veste Hofu" obleceny na barokove slavnosti asi chodit na biku nebudem, do BA je nedobudovany chodnik a prepojenie na Karpaty je tiez problematicke.
Rovnako neviem, ci a kedy most "oficialne" spristupnia, kedze ako vieme, termin sa posuval uz asi 100x a vlastne datum zprejazdnenia stale nie je znamy.
To je odomna vsetko. Mozete pokracovat v nakladani...
nie je, z devínskej po chodníku popri Morave, ďalej cyklochodníkom do Stupavy a si v MK
nenakladám ďalej, len vyjadrím svoj názor: most je neskolaudovaný a vstup naň je zakázaný. Je určite viacero dôvodov prečo je tam vstup zakázaný. Bývam v Devínskej a tiež by som už chcel prejsť na druhú stranu ale s rešpektom vždy obídem. Slovač je taká - keď môže jeden prečo by sme nemohli všetci? .. a bude anarchia
okrem toho čo píše astro je značená zelená cyklotrasa (č. 5002) aj so smerníkmi z Devínskej do Marianky (čo je už v Karpatoch)
poznámka: dunaj keď si prečítaš spätne svoje odpovede, tak sa nemôžeš diviť reakciám
opravené
prehodíš pár písmenok a už je to niekto iný
@palo1707
Snad si nesiel aj ty? Lebo vies, ze je to prisne zakazane...
BTW: aby som nedrazdil iba miestnu uderku:
Vcera bola na Schlosshofe ta barokova slavnost. Bolo tam dost ludi i ked podmienky boli tento rok drasticke:
-vstupne 50-100€ a autobus z Wien za 20,-, to je normal
-povinne barokove oblecenie a parochne, co uz vzhladom na aktualne teploty nebola az taka sranda. Ale vsetci to prezili. Premocene fotky od potu budu coskoro na webe.
Vlanajsie si pozrite tu:
https://plus.google.com/photos/107538422087563173796/albums/5641116894069432177?banner=pwa