srdecne Vas pozyvame na nulty rocnik casovky v obci Sielnica.
Viac info: http://www.mtbpohronie.eu
posledný komentár: 19. 2. 2019 o 21:48
posledný komentár: 27. 5. 2014 o 12:40
posledný komentár: 26. 4. 2011 o 17:45
posledný komentár: 19. 2. 2019 o 21:48
posledný komentár: 27. 5. 2014 o 12:40
posledný komentár: 26. 4. 2011 o 17:45
tiez sa chcem ako clen klubu MT bikers Pohronie podakovat vsetkym, ktori sa prisli pobavit a stravit peknu sobotu v kruhu ludi, ktori maju radi bicykel a zabavu. Ako clen zodpovedny za obcerstvovacku som rad, ze vam domace kolaciky od mojej manzelky chutili. Nakolko to bola nasa prva klubova akcia, myslim, ze vysla a ze sa o rok stretneme.
tiez sa chcem ako clen klubu MT bikers Pohronie podakovat vsetkym, ktori sa prisli pobavit a stravit peknu sobotu v kruhu ludi, ktori maju radi bicykel a zabavu. Ako clen zodpovedny za obcerstvovacku som rad, ze vam domace kolaciky od mojej manzelky chutili. Nakolko to bola nasa prva klubova akcia, myslim, ze vysla a ze sa o rok stretneme.
jjj Robko, posielam boštek manželke, fakt super koláčiky, mali sme možnosť ich ochutnať aj na štarte
Polo mýliš si to zo Stupavou
Organizácia akcie od A po Z super, ľudia príjemní, občerstvovačka vynikajúca (tie domáce koláčiky...mňam, ako aj guľáš), trať paráda. Páčilo sa mi ako všetkých, čo pridali ruku k dielu zavolali dopredu a poďakovali sa im (a mohli sme ich vidieť). Celá akcia mala takú rodinnú atmosféru, určite prídem aj na budúci rok. Ešte raz vrelá vďaka všetkým. Ďakujeme aj fotografom, toľko fotiek sme ešte nemali ani z jedného maratónu.
P.S.:
No v jednom má Polo pravdu. Celou cestou ma niekto predbiehal. Ľudia sú dnes strašne nedisciplinovaní.
Ta pani bola super, isla na svadbu do Trencina a 3x sa vratila do Sielnice. Chuda, ta kym najde Trencin, tak pride rovno na rozvod
Ta pani bola super, isla na svadbu do Trencina a 3x sa vratila do Sielnice. Chuda, ta kym najde Trencin, tak pride rovno na rozvod
A ja som ju poslal na salaš a ona tam išla
A aby som nepísal len OT. Bolo to super, veľmi sa mi páčilo. Trošku komornejšia atmosféra, ale o to lepšie zážitky. Pekná trasa, dobrá partia, dobrá organizácia. Jedine čo sa mi nepáčilo, tak môj slabučký výsledok. Tak ale každému podľa zásluh. Pri takom tréningu sa to dalo čakať
vysledky http://www.mtbpohronie.eu/uploads/5/5/2/4/5524631/vysledky_sielnica_2011.pdf