Cim sa prejavy, resp. aky je rozdiel v slapani, ked mas kratise kluky...napr. ako tu chlapik co ma 178cm vysku a skoro kupil 170mm kluky?
Len som zvedavy co by to v praxi obnasalo...
Kupil som totiz cez bazar XT kluky, typek sa zaprisahaval,ze su 175 a ked dobierkou prisli, zistil som,ze su 170.
Ma vobec vyznam ich nahadzovat, alebo to mam rovno predat? (mam 178cm).
Cim sa prejavy, resp. aky je rozdiel v slapani, ked mas kratise kluky...napr. ako tu chlapik co ma 178cm vysku a skoro kupil 170mm kluky?
Kupil som totiz cez bazar XT kluky, typek sa zaprisahaval,ze su 175 a ked dobierkou prisli, zistil som,ze su 170.
nad tym som dnes rozmyslal,ze kratsie kluky by boli sice fajn z toho pohladu,ze nezavadis tak o koren,skalu a pod.,ale zase vynalozis vacsie usilie na slapanie zrejme...
170 je kratsia paka co pocitis hlavne v prudkych vyjazdoch. Ja mam 175 asi ako vecsina a neregistroval som nijaky problem so zachytavanim o skaly, korene atd.
170 je kratsia paka co pocitis hlavne v prudkych vyjazdoch. Ja mam 175 asi ako vecsina a neregistroval som nijaky problem so zachytavanim o skaly, korene atd.
ide tam dost aj o geometriu ramu,vcera ked som testoval Canyon sa mi to stavalo casto,no moj Stumpjumper je stavany vyssie,takze ma to dost prekvapilo...
hmmm,..necham to tak. nebudem ich nahadzovat. Moje truvativ fiveD zatial funguju, len som to chcel trochu odlacit. Zo zachytavanim nemam problem ani teraz, ked mam 175 a prudke vyjazdy su pre mna dost dolezite...rad si ich vychutnavam. Takze tie 170ky predam. Dik za rady.
2 warzone; canyon v popise geometrie neudava BB height,ale da sa to priblizne vypocitat stand over hight - seat tube lenght....konkretne u nerve xc 7 medium to vychadza priblizne 12" co je dost malo na spesli FSR Xc je to 12.5" a uz som jednu velku pilu zlikvidoval a pedale pravidelne zachytavam,samozrejme ze zalezi aj od terenu ....na druhom biku je BB hight 13.5" a este sa mi nestalo ze som chytil pedal myslim ze aj stumpjumper ma 13"+ BB height
2 warzone; canyon v popise geometrie neudava BB height,ale da sa to priblizne vypocitat stand over hight - seat tube lenght....konkretne u nerve xc 7 medium to vychadza priblizne 12" co je dost malo na spesli FSR Xc je to 12.5" a uz som jednu velku pilu zlikvidoval a pedale pravidelne zachytavam,samozrejme ze zalezi aj od terenu ....na druhom biku je BB hight 13.5" a este sa mi nestalo ze som chytil pedal myslim ze aj stumpjumper ma 13"+ BB height
takze dokonca ten Canyon bude zrejme este nizsie polozeny ako normal...testoval som NERVE ES7.0,co by bolo ako pises zhruba 300mm u M size a Stumpjumper Bottom Bracket Height Low/Mid 335.Tiez so chytil aj pilu pri preskakovani konara s Canyonom vcera...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
diky chlapci za ranne pobavenie
nad tym som dnes rozmyslal,ze kratsie kluky by boli sice fajn z toho pohladu,ze nezavadis tak o koren,skalu a pod.,ale zase vynalozis vacsie usilie na slapanie zrejme...
ide tam dost aj o geometriu ramu,vcera ked som testoval Canyon sa mi to stavalo casto,no moj Stumpjumper je stavany vyssie,takze ma to dost prekvapilo...
takze dokonca ten Canyon bude zrejme este nizsie polozeny ako normal...testoval som NERVE ES7.0,co by bolo ako pises zhruba 300mm u M size a Stumpjumper Bottom Bracket Height Low/Mid 335.Tiez so chytil aj pilu pri preskakovani konara s Canyonom vcera...